Her sey boş geliyor aşırı duygusal boşluktayım hiç arkadasim yok ailem dağildi kendimk yalniz hissediyorum açıklamayi okur musunuz?

Hayatimda ailem disinda kimse yok onlarda dağildir herkes bir sekilde bir yerlere gittiler annem ya teyzemde oluyor ya arkadasinda oluyor ya memlekete gidiyor abim ablam orada yasiyorlar babam yurtdisinda iş yapiyor. Arkadasim yok calisiyorum calistigim yerdeki kisilere cok baglandim patronum 1 ay yok gelmedigi icin uzuluyorum iş arkadasim isten ayrilicak asiri mutsuzum istiyorumki herkes hayatimda kalsin. Ölüm disinda kimse kimsede ayrilmasin. İşım ve kopuk ailem var onun disinda hayatimda bisey yok. Calistigim yerdede 6 kisiyiz kimse kimseyle konusmuyor olsa bile buraya gelmem calismam gunaydin demem diyilmesi vs bunlar bile brnim icin bir anlam. Mudurume aşik oldum belki ask bile degildir. Belkide boslugu onunla doldurmak istedim. Ama hep onu dusunuyorum onunda bana karsi ilgisi vardi acildim ona karsi yari evliyim dedi esiyle ayri sehirdeler bekar evinde yasiyor ve herkesten sakliyor banada itiraf etmek zorunda kaldi. Bana karsi ilgiliydi bekarim demisti sonrasinda ilgimi bilmesine ragmen mesafe koymadı vs basta mesafe koydum hatta kixgindim ama sonra oyle olmadi normale dondum. Kafam cok karisik kalbim daginik aklim daginik bana yardimci olurmusunux
Her sey boş geliyor aşırı duygusal boşluktayım hiç arkadasim yok ailem dağildi kendimk yalniz hissediyorum açıklamayi okur musunuz?