Erkekler birlikte oldukları kızla yüzde kaç oranla evlenir?

Kimse birlikte olduğu insanla evlenmek zorunda değil. Bu kriteriniz olmamalı. Bir erkek benimle sevişti o zaman kesin beni seviyor ya da bir erkek benimle sevişti kesin benimle ciddi düşünmüyor gibi bir düşünce çok saçma. Bir erkeğin sevip sevmediği, evlenip evlenmeyeceği cinsellik ile asla anlaşılmaz. Cinsellik yaşarken sana öyle bir davranır ki sen dersin ya bu adam bana aşık. Ama aslında öyle değildir. Bir erkeğin ciddiyetini, sevgisini öğrenebilmek için seks dışında sana nasıl davrandığına bakacaksın. Sorumluluk alıyor mu, sana saygı duyuyor mu, ilgileniyor mu, seninle hayal kuruyor mu, sana güven veriyor mu, hislerini önemsiyor mu gibi. Bunlar seninle yaşadığı cinsellikten çok daha önemli kriterler.
Bilemiyorum ama birlikte olduğum kızın, cinselliği yaşayışından tut çevresine olan tutumuna kadar ince ince analiz edebiliyorum... Başak burcuyum... fantezi dünyam uçsuz bucaksız lakin cinsellikte Ahlak ararım. Belirsiz karakterlerde değişken, Ruha ağır gelen bir kadını direk elerdim... Ruhen saf hisleri saf zihnen zeki bir kadın çok ilgimi çeker. Onla geçirdiğim anlara kattığı değer yani nasıl hissettirdiğine bağlı bir bakıma kendine verdiği değer de çok önemli... Nasıl desem yaşadığımız o an kendini gerçekleştirebilmeli...
Genelde birlikte olduktan sonra uzaklaşıyorlar. Ben; kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Şu hayatta en çok istediğim şey çocuklu, mutlu ve huzurlu aşk evliliği ama imkansız işte. Yoksa sadık, güvenilir, dürüst, iyi biriyse ve birbirimizi seviyorsak o zaman evlenirdim.
Tüm kadinlar boyle ozellik sevmiyorki kanka illa sende bulursun zamanla ben kumralim yasima gore uzunum kimine gore yakisikli kimine gore cirkinim yani ortalama tipim penis boyum ne kisa ne uzun kizin boyu 1.63 dü dediki ben sana bakarken kafami cok kaldiriyorum psikolojiken kendimi kucuk hissediyorum dedi ayrildi mesela
Aradığım kriterlerde ise zaten evlenirim. Kimseyle de arkadaşlık olsun diye birlikte olmak.
Değer verin ya da vermeyin. Ama asla değere veriyormuş gibi yapmayın. Bu gönül kırmaktır dâhi yıkmaktır. Vebali vardır
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Gerçekten birbirini seven çift iseler cinsellik yaşamaları çok normal ve bu evlilik kararlarını olumsuz etkileyecek bir durum da dpeğil hatta artısı bile var.
Sadece fiziki ihtiyaç ilişkisi ise evlilikle alakaları yok demektir.
Bunu nasıl anlarız dersen, seven erkeğin dokunuşu bakışı; seni seviyorum diye haykırır.
Ilkiyle %0 ikinciyle %0.001 ucuncusuyle %0.002 diye devam ediyor en son biriyle evlenir onla da bir sure sonra ya bosanirlar ya onu aldatirlar ya da mutsuz bir sekilde sacma evliliklerine devam ederler her seyi gizlice baskalariyla yasayarak ama evlendikten sonra her anlamda ilk birliktelikler beraber oldugu surece ayrilma bosanma mutsuz evlilik olma ihtimali %99.99999 yani riske girmenin hic anlami yok cunku bu durumlar evliligi dogrudan etkiler bu linkteki makalede bilimsel kaniti
https://ifstudies.org/blog/does-sexual-history-affect-marital-happiness#:~:text=Multiple%20sex%20partners%20prior%20to,the%201980s%20reported%20similar%20findings.
yüzde 1 ihtimaldir. kadın iffetini gözüme diken erkekten eş olmaz kadını zinaya çeken adam lanetlenir zina peşinde koşan erkek kadının onurunu iffetini şerefini düşünmez tek gecelik eder bir iki ya da sonra bırakır çünkü erkeklerde namussuz olmuş bu devirde iffetini kim koruyorsa ona cennet vardır
1. Herkesle beraber olmam
2. Olduklarımın çoğu ile uyuşamam.
3. Uyuşamadığım insanla da evlenmem!
Bu denkleme göre hala bekarsam ve en uzun ilişkim de 4 senelikse demek ki bu iş oran orantıya değil kişilere bakıyormuş...
Hic yani neden oyle biriyle evlensinki bugun benle benden once kimle benden sonra kimbilir kimlerlevs vs bana sagdik bagli kalcagida supheli hic gerek yok oyle biriyle ciddi iliskiye
Karakterli ve sevgisine sahip çıkan erkekler zaten evlenir. Karaktersizler de evlenmez. Yüzdelik bir orantı vermiyorum. Hanımefendiler karşısındaki insanların karakterine göre hareket etmesi dileğiyle🙂🙏
Olgunluğa kadar olan ilişkiler çoğunlukla geçici oluyor olgunluk zamanında imkanı da varsa %90 ı geçer bence
Yüzdesi yok abla yanlış insan çıkarda karşına 100 erkekte çıksa karşına yüz de yüz de bırakılırsın
Burdan direk söylüyorum % 0 yani öyle bir ihtimal yok ona göre
Seviyorsa %100 evlenir sevmiyorsa sevdiğini bulana kadar eğlenir
Biri araştırma mı yapmış da gelip sana burada yüzde oranını verebilelim.
Birlikte olduğum hiçbir kadınla evlenmedim. Ama birlikte olmadığım kadınla asla evlenmem.
Gayet düşük bir ihtimaldir bu. Eğer öyle olmasaydı zaten bu kadar zar diktirme olayı da olmazdı.
Ben evlilik adamı değilim. Ben beraberlik adamıyım. Öyle hep yan yana olmayı da sevmem.
Simdi soyle erkek sürekli bir sevdiğim insan ile birlikte oluyor geliyor kalıyor gidiyor kafalarına göre takılıyorsalar evlenmez hayatta ama bunlar yoksa evelinir çünkü hep bunların hayali vardır ve erkekler hayallerinin peşinden koşmayı severler
Seviyorsa el sürmeye kıyamaz el sürüyorsa sevmiyordur ihtiyaçlarını gideriyordur ondan hevesini alınca ayrılır başkasının ırzına geçer bir bayanı elde etmek çok kolay
İyi anlaşıyorsam ve bana her daim kendimi özel hissettiriyorsa evlenirim.
Ben yaparsam evlenirim Zaten amacım evlilik olur sevgili olunca ama şartlar eşit olmalı o da bakire olmali
Erkeğin durumuna bağlı kadına tutkuyla bağlandiysa bu oran yükselir eğer kadında o ışığı alamazsa bu oran düşer.
Sadece dikiş amaçlı ise s... Sene evlenmez. Ama değer veriyorsa evlenebilir... Yaşı 30 dan küçük ise asla evlenmez 30 milat 😂😂😂
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş