Sizce yaş farkını kafama takmakta haklı değil miyim?

Bazen kültür beni bayıyor.
Bazen kültür beni bayıyor.
Arkadaşlar ben 25 yaşındayım işim gücüm vs var şükür e askerlikte bitti ailem tutturmuş evlendirelim seni.
Birinci sorun ben evlenmek istemiyorum. Benim için çok zor bir olay kafa yapısı, sohbet edebilme, anlayış düzeyi, bir sürü bir sürü karmaşık olay.
2. Sorun cok daha büyük ailem bir kız bulmuş ve 18 yaşında. Ben çok utanıyorum 18 yaşında biri ile evlenemem. Benim icin yaş farkı en fazla 1 olmalı. Aynı zamanda üniversite mezunu olmasını ve hayatı tanımasını da istiyorum.
Ama daha liseyi yeni bitirmiş. Bence yanlış geliyor. Kızın ailesi gayet normal karşılamış bu durumu. İçinden çıkamıyorum. Ailem kafamı kurcalıyor. Bana destek olun sadece, bu çok yanlış değil mi? Lütfen bana söyleyin. Yoksa ben mi abartıyorum.
25-18, 7 yaş var arada ben 18 yaşındayken kiz daha 11 yaşındaymış. Bunları düşündükçe utanıyorum. Daha çok içimi döktüm size. Hepsini okuduysanız teşekkür ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar herkese değerli cevapları için teşekkür ederim. Mümkün mertebe (kapıyı vurup herşeyi arkamda bırakacak kadar) ailemin isteğine karşı duracağım. Kendimi bu şekilde bir evliliğe eğitmedim. Bunun olmasını da istemiyorum. Teşekkür ederim.
Sizce yaş farkını kafama takmakta haklı değil miyim?