Niye olgun kadınlar çekici geliyor?

30 yaş üstü mü 🤔 ama ergen erkeklerde var böyle bi fantezi sen biraz anne rolünü üstlenecek birini mi ariyorsun ki 🤔
bende 27yim ama aşırı genç gösteriyorum o yüzden 22 23 yasindakiler benle tanismak istiyor mesela ama senin dedigin olgun görünümlüler herhalde
Sapıklık nerden çıktı kafayı mı yedin ben öyle hoşlanıyorum ne alakası var sapıklıkla
Ne kadar doğru bilmiyorum ama şahsen ben erkek olsaydım olgun bir kadınla olmak egoma ego katardı çünkü hemen hemen kadınların çoğu da olgun erkek seçiyor yani kendinden küçük erkeğe bakan az var ya da çok bilemiyorum bu olabilir sebebi
Olgun kadınların çoğu genç erkek peşinde, genç olan kızlar olgun erkek ister sadece
Kadınların çoğu olgun erkek mi seviyo 😃 saçmalama abla 40 yaşındaki kadına 20 yaşında ki çocuk yürüse kadın o yaşta bana yğkseliyo demek ki hala çok güzelim diye sulanıyor neyden bahsediyosun
Nskznsksks neden o zaman genç erkeklerin çoğu yalnız? Neden kızların birçoğu atıyorum ben 22 eşim 32 yaşında şeklinde konuşmalar yapıyor ayrıca ben senin ablan değilim benimle düzgün konuş!!!
Abla kızlar olgundan hoşlanıyor kadınlar da tazeden böyle yani ikisinde de olgundan hoşlanma yok sen bunu neye göre kategorize ettin anlamadım
Bir kere söyledim ikincisinde anlamıyorsan kusura bakma kibar olamam anlama sorunun mu var? Hitaplarına dikkat et diyorum benimle konuşurken bu son uyarım edemiyorsan da muhattap olma benimle işine
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ya bende sürekli yaştorlarımla takılıyorum olgun kadınlar nasıl tablanır onun hakkında çevrem ve tecrübem yok evli mi ne nasıl oluyo geröekten bilmşyorum kendi yaşıt kızlar sarma aya başladı herkes övüyo olgun olgun biri aydınlatsın beni ya
Bence sen tecrübe arıyorsun
Normal tabii ki de. Kadınların 30’lu yaşlarda yüz ve vücut hatları oturur o yüzden daha çekici geliyor olabilir.
olgun fantezisi bende de var. 30-40 yaş aralığına zaafım büyük küçüklükten beri
Çoğu tipsiz olduğu için genç kizlar yüz vermtnce öyle yaparlar
Yok tipsiz olduklarını kim söyledi olgunların bazıları gençlere taş çıkartır
olgun kadınlarda genç erkeklerden hoşlanıyor annemin çok genç sevgilisi vardı
Ben yaşıtlarım olan kızlardan hoşlanıyorum
Senin tercihin oldugu ic8ndir
Olabilir zevk meselesi
Olgun oldukları için
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş