Ve kendimi ezdirmedikce kuduruyor Allahın yüz karası niçin böyle konuşuyorsun demeyin çocuk marşmelo sekerlerden almış evt sağlığa zararlı olabilir honzo işi kavgaya çevirip bağırmaya ne gerek var güzel bir dille uyarabilirsin dedim bana vurmaya kalkti bu sefer birde üstüne polis çağıracakmiş şimdi asarmisin kesermisin bu adamı siz olsanız ne yaparsınız?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
07Boşanmayı düşündün mü? Yoksa imkansız mı bu? Niye çekiyorsun ki bu adamı o yüzden sordum.
Yo değil uzaklaştırma aldırmak istemiyorum düşmanlık besler daha önce aldı yalvardı yakardı ben burada ailemin yanına gittim almaya geldiler simdi ben tekrar gidersen açarım davayı karşıma cikarsada babam vururum dedi rahatsız ederse
Allah kolaylık versin ya, nasıl bir adama çatmışsın. Allahtan arkanda baba desteğin var. Bence yoluna bak artık. Bu adamdan değil köy, kasaba, sokak bile olmaz. Sen de bir kadınsın ve elinde bir tane hayatın var.
Hihi el gün bilmiyor ben birsey yokmuş gibi davrandıkça azıtıyor kendi başını yer inşallah
Ama niye benim karşıma çıkardı Allah diyede düşünmeden edemiyirum
Özel değilse kaç yaşındasın? Yani bu kabus hayatını kaç yaşında esir aldı ve kaç yıldır böyle…
7
Nasıl katlandın 7 sene be hayatım ya ömründen 20 yıl çalmış gibi adeta. Bence vakit kaybetmeden kendi yoluna git.
Bu normalde böyleyse yatakta nasıldır kim bilir. Canını çıkarıyordur yatakta kimbilir
aha aha adam olamamış boşan sen
Verme kudursun orspu çocu
LSHSYSISKWGSHSHWVWKSG ALLAHIMM AKSGSOAGWLWGUA ALTIMA İSİCEM
Ağlamaktan mı gıı
HEEE OSHSKSGSKSBSOSHSISVSJSV
Gülmekten
Nickiyke yorumu çok çelişkili bu kız tehlikeli belli bununda gotü yere yakın
Abla bu arada Allah yardımcın olsun OSHSJSGSOWGJEHSJSHSJSHSKSHSJSB CÜCE KOCANIN DA popon CEMRE SOLMAZ GIRSIN Lahskgsksgsoshw
OAHSKSHSKSJSKSJOSJSS OLUM 155 BOYUM VAR HARBI INSALLAH UZARIM YOKSA BIR bacım COCUGU KARSIMA GELIP DALGA GECERSE ANASINI TEMHA DA YEMEGE CIKARTIRIM
Merdivenden inerken paraşüt açıyor musun?
Aşağılarda havalar nasıl esiyor mu hiç
Lan bisi dicem ben yeni indirdim uygulamayi da ben nasıl yorumu duzenlicm poposuna diceme popn demişim ya PAHSOSGJSHSS
He ya esiyor YAZIN IYI ESMESİ OWHEOSHEOWJWJWJW
Gotüne de sansürsülüyor site çok elit bir yerdir bu mk yeri
PSHSKSVSKSVSJECJDVSHSCDUS
Soran kaç yıllık evlisin
😅😅😅kadinlara yazik la
Kime yazık olduğunu görelim
sana yazik
Tabi erkek yaratmış Allah
Kadınlara yazık
kadinlar harbi insan gibi yasayamiyor
Ben insanımda muhatabımın şeytan olduğu kesin
medeniyetsiz barbar cahiller baska bisey degil
Ev benim diyor birde sen görürsün kim gider bakalım dedim
ev onun
Olsun farketmez şiddet gösteren gider daha önce aldı uzaklaştırma durma o ev benim desin kanunlar öyle demiyor ev onunsa adam gibi dursun
Bu kadar memnuniyetsizsen ayrıl
Kafayı mı yedin abla