Dostlar aldatan sevgilimle barıştım ama dayanamıyorum, ne yapacağım?

Daha yaptığını aldatma olarak kabullenmiyorken tam olarak neye dayanarak senden affetmeni isteyebiliyor, hadi o istiyor sen neden affediyorsun ki?
Bu tamamen kendine yaptığın bir haksızlık, eskisi kadar güvenmeyi bırak zerre güven duyamazsın ki, sürekli bir şüphe hali kol gezer kafanın içinde.
Bu şekilde bir ilişkiye devam edemezsin, etsen dahi o ilişki değil sadeve eziyet olur senin için. "Onsuz yapamam, onsuz mutlu olamam" gibi düşünceler oluşuyor olabilir kafanda fakat onsuz daha mutlu olabilecekken bu fırsatı elinden alıyorsun ve belki onun yüzünden daha çok mutsuzluğa sürüklüyorsun kendini...
Ben zaten mutsuzum. Onunla iken de öyleydi. Başkası ile de olsam aynı düşünceler saracak artık beni. Başkasına eziyet edeceğime ona ediyorum inadına. Her ilişkimde aldatılacak gibi hissediyorum çünkü aldatmayan yok yani ben de bu beklentiye giremem. Cidden durumum çok vahim ve anlatamıyorum kimselere :(
Kuzum benim öyle bir şey olmayacak, sen sadece şu an içinde bulunduğun psikolojiden ötürü öyle düşünüyorsun sadece. Ona ya da bir başkasına değil, şu an sadece kendi canını yakıyorsun. Bana doğru geleni söyleyeyim sana; ilk işin o insanı hayatından çıkarmak olmalı, sonrasında canın yine yanacak evet, belki bir kaç ay, belki daha uzunca bir zaman fakat sonucunda hepsi geçecek ve bu süre içerisinde sadece kendinle kalıp kafanı toparlayacaksın. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu idrak etmeye başlayacaksın ve belki kendine kızacaksın daha önce ayrılsaydım diye.
şu an emin ol sağlıklı düşünemiyorsun, anlıyorum seni çünkü bende yaşadım. Daha beterini, daha beter bir şekilde öğrendim ve yaşadım. şu an kendimi daha güçlü hissediyorum çünkü geride bırakabildim her şeyi, üstesinden gelebildim bir şekilde ve onun güvensizliğini kimseye mâl etmiyorum. Onun yüzünden kendimi bir şekilde soyutlamıyorum. İstemezsin, yeni bir ilişki istemezsin o ayrı fakat karşına gerçekten bir şeyler hissettiğin biri çıkarsa denersin, olursa olur, olmazsa yine hiçbir şeyin sonu falan değil.
Bu böyledir, bu tür insanlar uzun süreli bir yasıda haketmiyor. Sen kendi hakettiğini kendine biçiyorsun aslında bir nevi, önce kendini düşüneceksin. Diğer türlü insanların peşinde sürükleniyorsun ve insanlar bunu yapmaktan asla vazgeçmiyor. Hayatının her evresinde belki karşılaşacaksın zaman zaman böyleleriyle fakat geçen zaman seni de aynı bırakmayacak. Güçleneceksin, daha dikkatli olacaksın, daha çok kendini seveceksin, hayata hep baktığın pencereden değil, bir sürü farklı pencereden bakacaksın vs...
Hiçbir şeyin sonu değil hiçbir şey, aksine olan şeyler başka bir şeyin başlangıcına sebep oluyor. Buna izin vermelisin...
Çok teşekkür ederim ama okurken bile ben dayanamıyorum. Sorun ilişkiyi bitirmek değil. Bununla yaşamak, affetmeye çalışmak, hayata onun gibi tutanamayacak olmak. Herkesin beni onursuz olarak adlandırmasına rağmen benim bunlara kulak tıkayıp rezil bir duruma düşmem... Yazdığınız şeyler çok değerli ama ben hayata cidden karşımıyorum. Dost dediğim insanlar bile hayatımdan çıkıp gitti delicesine yalnızlığı yaşıyorum. Üzgünüm ve dediklerinizi iyice düşünüp toparlanmaya çalışacağım.
Umarım...
Bu gerçekten istersen mümkün ancak, kendini bir şeylerden soyutlayarak çok yol alamazsın ama umarım geç olmadan farkına varırsın bir şeylerin.🫰
İnan yaşadığın şeyi çok iyi anlıyorum çünkü aynı olayı ben yaşadım ve affettim senin gibi ama daha da paranoyaklaşmaya başladım ( telimi açmıyor, bu saatte neden dışarıda, acaba yine mi beni aldatıyor vs.) onu canımdan da öte sevdim çok sevdim gerçeken o benim her şeyimdi. Çok kolay ayrıl terket affetme demek ama Yaşayınca anladım ne zormuş ne ağırmış çok severken yapılan bu ihanet. 3 gün önce hala çok sevmeme rağmen ondan ayrıldım. Baştan mı aldattı hayır sanmıyorum ama affettikten aylar sonra içimde ki bu şüphe beni azar azar bitirmeye başladı, düşünsene daha sevgiliyken sni bu kadar arzularken özlerken sana bu ihaneti yapan adam evlenince ne yapar? Önüne bakma cesaretini göster kendine biliyorum çok acıtıyor ama bunu kendin için yap, değer mi seni kaybetmeyi göze ala ala senin nasıl acı çekebileceğini düşünmeden bu haltı yiyen bir insanla birlikte olmaya? Umarım bizi hakedecek birini buluruz
Ayrılacaksın, bu kadar basit. Sana tokat atmış, diğer yanağını dönmüşsün bir daha vursun diye. Aldatmış ablacım daha ne yapsın adam, böbreğini falan mı satsın ondan vazgeçmen için?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Barıştıysan bile ayrılmalısın aldatmanın affı olmaz ona güvenemezsin bir kere aldattıysa mutlaka yine aldatır
güven bir kere kırılmış. ayrıca bir insan 7 sinde neyse 70indede lafı cok doğru belki bir süre yapmaz ama yine rahat durcagını sanmam yani
Daha aldattığını bile kabul etmeyip seni küçük gören birine bu müsamahan seni onun gözünde değersiz göstermiş. Hiç bekleme hemen şimdi kendine bir iyilik yap ve onu bırak
Konuşmalar çok açıktı ama bunu kendisinin değil arkadaşının söylediğine dair yeminler etti. Arkadaşı da kendisinin olduğuna dair yeminler sıraladı vs. Onca yakarış, ağlamalardan sonra ben tamamen ilişkiyi bitirmek istemedim. Şu an aramız muhteşem değil yani her şeyi unutup yeni bir sayfa açmadım.
Gerçekten pişman olduğunu görüyorsan ve gerçekten pişman olduğundan eminsen bir şans verebilirsin tekrar yaparsa asla asla affetme herkes 2. Şansı hak eder ama 2 den sonrasını asla hak etmez
aldatacak sürekli başkalarıyla da konuşacak bunu bir kabullen her lafı da yalan. bunu istiyor musun gerçekten? sana saygısı sıfır bir adam.
ayrıl size güven vermeyen insanlarla ilişki olmaz, olamaz.
Aldatmak bir onursuzca hareket böylelerinle ne uğraşıyorsun
Bence ayrilin zaman kaybi
Demek aldatan sevgilinle barıştın
Ayril
Poposuna tekme vur gitsin.
Ayrıl
Yine değişmeyecek yine aldatılcan..
valla kendine saygin da yoksa
Ayrılın
Hata yapmışsın affederek
Barışmasaydın
Geçmiş olsunnnn zor