Selamlar.. Bazı gözlemlerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki bazı durumlarda bazı insanlar bir gece bile olsa beraber olalım diyebiliyorken, bazılarına da bu asla yeterli gelmez.. Sen hangi gruba dahilsin? Bir gece mi, her hece mi aşk lazım? Keyifli günler.. 😜🤘
Biriyle yaşlanmak lazım aynı yastığa beraber başını koyup birlikte yaşlanmak.
Beraber yaşlansak diyorum. Biliyorum sen çok güzel yaşlanırsın ama, sen hep çocuk kalsan yanımda, ben yaşlansam seni diyorum. Hızla geçip giden bir hayatın içinde. Sevgiden çok huzura ihtiyacımız var ikimizinde. Çokça duaya, çokça mutluluğa ve dahası benim benden daha fazla sana ihtiyacım var bu kalan ömrümde. Ruhuma dokunmanı istiyorum senin. Kalbimin bir adının olması ve ona seslenirken senin bana bakmanı istiyorum. Elimin ellerinin üzerinde kırışmasını, gözlerimin sadece gözlerine dokunmasını, senin omzuma yaslandığında her şeyi unutmak istiyorum. Ben seninle yaşamak, ben seninle yaşlanmak istiyorum. Ben seni, henüz hiç kimsenin sevemediği gibi sevmek istiyorum. Şiirleri bahane edip, şairliğimi sende tamamlamak istiyorum.
Bunun bir gecesi on fecesi olmaz. Aşk her daim olmalı, yaşanmalı bu hayatta. Aşkı ciddiye almak, değerini bilmek, tutku, arzu, şehvet ile taçlandırmak, sevginin, sevmenin, sevilmenin her şekline evet demek insanidir, olmazsa olmazdır. Anı yaşamak karaktersizliktir. Aslolan her anı haketmek, dolu dolu yaşamak, hakkını vermek en doğrusudur.