Beklediğin ilgiyi göremeyince hırçınlaşır mısın?

Çok fazla ilgiys aç ilgi meraklısı birisi değilim yani benim ilgim bana yeter kafasındayım başkalarının ilgisine muhtaç gibi davranmam çünkü muhtaç değilim biliyorum.
Konu aşk yani sevgiliyse tabii ki arada bir ilgilenemediği zamanlar oluyor meşguliyeti işi oluyor üzülüyorum öfkeleniyorum özlüyorum aslında her şeyden önemlisi özlemek de biraz hırçınlık yapıyor.
Hırçınlaşmaktan ziyade uzaklaşıyorum ister istemez, ilgi gösteren biriyim bu yüzden görmeyi de isterim.
Tek taraflı olan şeyler değil bunlar diğer tüm duygular gibi...
İlgi gösteriyorsam ve karşılığında umursanmıyorsam hırçınlaşmak az kalır deliriyorum. Ki bunu tek bir kişi yapıyordu narsist bencilin tekiydi kurtuldum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sevgilim dahili insanlardan beklentim her zaman düşük tutuyorum. Böylelikle hem hayal kırıklıklarını azaltıyorum hem de karşındaki insanı ters köşe yapabiliyorum. Çünkü birçok insan ilgi azaltmayı silah olarak kullanabiliyor. İnsanları kendi silahıyla vurmak çok daha keyifli geliyor bana.
Söylerim. Durumun beni rahatsız ettiğini ve sürekli bu tekrarlanırsa soğurum. Soğuduğum zaman güneşi getirse bile ısıtamaz.
Hırçınlaşmam sadece alınırım ama o da birkaç dakika sürer.
Hem hırçınlaşırım hem de soğurum
İlgi görmüyorsam ' bende yoluma giderim'😃
Hırçınlaşmam
Aslında ona sorarım mevzu ne problem ne diye? Baktım ki ortada bir konu var onu hallederim. Ama eğer ki ona rağmen yani eğer ortada problem olmadığını ve bana "ya ne alakası var ilgi gösteriyorum sen görmüyorsun" ayaklarına yatıyorsa o zaman o ilişkiyi sorgular ve ona göre "hadi birader yolun açık olsun" cümlesi geçer :)
Genelde üzgün ve içe kapanık bir hal alırım. Acaba ben mi bir yanlış yaptım diye düşünürüm. Keşke hırçınlaşşsam en azından içeride biriktirmemiş olurum.
Rahmetli Betanın şarkısı geldi aklıma.
"Beklediğim ilgiyi yeşil gözlerinde bulamadım"
Rabbim mekanını cennet etsin.
Hayır tam tersi soğurum buz tutarım. Ve söylerim eski çaban yok diye
Sakin kalmaya çalışıyorum genelde sonra birden patlıyorum olmuyor xjdjdk
ilgilendiğimden görmüyorsam hırçınlaşırım belki ama soğurum da zaten
İlginin olmadığı yerde fikri beyanım olur. Yeri gelince de hırçın olurum. Asi ruhum var benim.
Giderim doğaya doğayla ilgilenirim bende karşımdaki beklentilerimi karşılayamazsa doğaya giderim
Hiç ilgi düşkünü değilim mümkünse sıfır ilgi insanlar kim köpektir bana ilgi gösterecekler...
Evet yapıyorum bunu sevdiğim insan tarafından 2. Plana atılmak üzer sinir eder beni.
İlgisizliğe hiç gelemem hemen siler atarım uğraşamam 💃
İlgi gösteriyorsam ve karşılık bulamazsam evet hırçın olurum
Hayır, direkt uzaklaşırım.
Kimseden bir şeyi zorla alamayız, yoksa beklentimiz, uzaklaşmak en doğrusu ve onurlusudur.
İlgi falan sevmiyorum insanlar menfaat ummadığı kimseye ilgi göstermiyor o yüzden kış kış
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş