Bi şey düşünmez misiniz?

ben buna hiç katılmıyorum çoçuk ya da kız biri çirkin olabilir ama davranışları güzeldir sevdigini mutlu ediyordur. kalbi güzeldir mesela olabilir hem güzellik göreceli kime göre neye göre güzel bunlara takılmak saçma tabi körü körüne gidip çirkin biriyle birlikte olmaz kimse ama vardır o çirkinliğini tamamlayan bir yanı illaki
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Niye bir şey düşüneyim ki? Beni neden alakadar etsin, alan memnun veren memnun.
Milletten banane ben sporuma kahveme kendi hayatıma bakarım. Onu düşünecek insan zavallının tekidir işsizdir bana göre
Erkeğin kısa zaman içinde poposunun kalkacağını ve kıza kıyafet vs konusunda baskı yapıp psikolojisini bozacağını düşünür kızın adına üzülürüm
o kizin secimi derim ama kizlarin cogu tipsiz erkek seciyor onu anlayamiyorum ne buluyorlar anlayis guven demeyin yemezler
guzel bir kiz tipsiz erkegi secmekle kendisini basitlestiriyor degersizlestiriyor alcaltiyor
sen ne biliyorsun onlari hic yakisikli bir erkekle beraber oldun mu bir veya iki yakisikli taniyarak butun yakisikli erkekleri ayni kefeye koyamazsin cok yanlis bir davranis haksizsin bu konuda
Fazla yurumez bi iliski 🙂
Paranın yanında güzel bi kız diye yorumlardım
İkisi için de iyi şeyler düşünürüm
Erkek için akıllı, karakterli ya da yetenekli vs gibi kadın için de zıppır tiplerle ya da havalı tiplere tutulmamış aklı başında ve alçak gönüllü diye düşünebilirim muhtemelen
Adamın demek ne meziyeti var
Bu kız buna nasıl bakmış..
Ne denmesini istiyosun
Hayır, karakter ve kişiliğini sevmiştir çünkü.
kız tipe bakmıyormuş demek ki, diye düşünürüm.
Ağlıyolar
imrenirim.
banane
Kıza acırım
Adamın yanında harcanıyor adam hayatı boyunca kompleks yapıcak kıza hayatı rezil edecek bir de üstüne vs vs bir sürü sorunlar, davul bile dengi dengine
İlişkinin başında kızı elinde tutabilmek için ve öyle bir kıza sahip olduğu için tabi ki anlayışlı olucak esas sorun tap noktasında. En kötüsü de o kadın hiç bir zaman ten uyumunu yakalayamayacak ve ilişki hep eksik kalıcak, çok çok zor bir şey, kızın saf olması lazım
Yine dediğim noktaya geliyor işte, kız adamı kullanıyor, başka bir ihtimal olsa bu soruyu sormazdın burada zaten, kendine değer ver
Umrumda olmaz
bu tiple guzel kizi kapmis diyorum
garipserim :D
her şey tip değil derim
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş