Güncellemeler
+1 yıl
2 gundur surat asıyorum. Sen bana layık değilsin yeter beni boyle ezemezsn artk farkndaym sorun sende sen iyi bir eş iyi baba degilsn simdi sen bana yetmiyorsun diyorum.2 gundur var ufak bi degisim bakalm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Valla değerini anlaması zor. çünkü alıştırmışsın. beni zamanında büyükler çok uyardı bak şuna alıştırma buna alıştırma diye. aman dedim nolacak mutlu olsun yeter ki. extra yaptğım her şey elime yapıştı.
ha evet sen kendini paralıyorsun bak ben hamileydim komur odun taşıdm isten geliyor yazik diye. Komşum var yarm kova su taşıdm diye bana sen bu cocugu duşureceksin demişti. Kadın hamileyken tum evi kocasına temizletirdi kaynanasına benim esim gelmis o kadını bana ovuyor kafayı yiyeceğm ben bi ton komur odun taşidım hamileyken sevinsin diye o eve geldi ne olmus herkes yapiyor bunları dedi
aynen öyle oluyor.
uzuluyorum bu zamanda kimse emek vermiyor kadınlar kahvaltısıni yatağa bekliyor. Ben sabahn korunde kalkp kahvaltı hazrlıyorum yoksa gecikirse sen kadnmsn diyor. Pazar gunu en az 10 a kadar yatiyor millet
valla benimde koca olarak eşim benzerim yok. bana bi saygısızlığı yok ama hiç rahat bırakmıyor mesela.
nasl
Bir erkeğin eşini küçümsemesi kadar kötü bir şey yok.
parası pullu bitince kedi oluyo beni idare et vs diye Ama Allah ona para verdikce ilk kucumsedigi zor gununde yanında olan bn oluyorm
3 tane çocuk vermişsin karşılığı bu mu ya bence konuş onunla söyle durumu ne diyecek
Bunları küçük görmesi saçmalık uzak dır biraz anlasın değerini
konusuyorum ne var herkes yapiyor bunlari övmemimi istiyorsun diyor. Hayır sadece farkında ol küçümseme işlerimi diye desemde eeehhh pehh diyor
Küçümsenecek şeyler değil ki bu zamanda millet bir çocuğa bakamıyor en azından gelip Biraz sevmesi ne bilim gönlünü alması gerek saçını okşarsa senin için büyük nimet oluyor belkide olmaması lazım bu normal bir şey olması lazım
Biraz kendini sıyutla ondan anlasın ama yanlış anlama böyle insanlardan çok şey bekleme
Evet en sevdiği yemeğe bile iyi iyi derdi. Ya insan bi elline saglk guzel olmş derse dilimi kopar.2 gundur gel şuraya buraya gidelim diyor. Benim kz şaşırıyor babam seni goturmezdi bi yere babama biseyler olms diyor. Eve tıkar kskançlğndan kendide adam yerine koymaz
Yani götürüyor arada bir yerlere doğrumu
Yaşlarınız kaç
o 31 ben 19
ben 29 pardon
Hmm 19 dedim aklımı aldın ya
İnşallah daha çok değişim olur devamlı olması önemli
Evet 2 miz cok farklıyiz. O cok cahil hep yerinde saymak isteyen yenilige kapalı biri ben hep kendini geliştirmek için çalışan yenilige açık olan biriyim cok sorun oluyo aramzda
Statü farkı olur evet bunu anlıyorum
İnsan soğur bir süre sonra ama
Çocuklar için kendin için en ileri nasıl gider diye düşünmen gerekiyor yoksa gençliğin biter en güzel zamanları soğykşukla mı geçiresin
çok sogudum yani affedersin bunu asla yanlş anlama bel alti konuya inmek degil duygusal bi sebeple diyorum. Kendi eşimi opemez oldum yemin ederim.
Ya bu çok kötü gerçekten bu bir kez araya girdiğim de toparlanmıyor korktuğum buydu senin açından ama oda oluyor onun düzeltmesi lazım bunları
Verme eşine