dostlar bir tane eski fazla samimi olmadığım sınıf arkadaşım vardı liseden bu kızdan hoşlanıyorum nasıl yazacağım taktik verin
hikaye sık sık atmıyor şu an atıncada genellikle kendi fotosunu atıyor ne güzelsin tarzında mı yazayım?
direkt mesaj mı gireyim nasılsın x diye mi başlayayım?
ya da çıkma teklifi olan bir filmin bir dakikasını yazıp atayım?
biraz bu konuda tecrübesizim hanımlar ve beyler sizin yardımınıza ihtiyacım var bu hafta konuşmaya başlamak istiyorum.
hikaye sık sık atmıyor şu an atıncada genellikle kendi fotosunu atıyor ne güzelsin tarzında mı yazayım?
direkt mesaj mı gireyim nasılsın x diye mi başlayayım?
ya da çıkma teklifi olan bir filmin bir dakikasını yazıp atayım?
biraz bu konuda tecrübesizim hanımlar ve beyler sizin yardımınıza ihtiyacım var bu hafta konuşmaya başlamak istiyorum.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kız kendi fotosunu koyunca sakın güzelsin falan deme çok yanlış anlaşılırsın
Ve direk ondan hoşlandığını filmin bir sahnesiyle vs. söyleme hiç bir kız etkilenmez bundan
X nasılsın? Diyip böyle konuşmaya başlamak en mantıklısı
tavsiyen için teşekkür ederim.
bende nasılsın diyip girmeyi düşünüyorum ve bir şey soracağım diyelim hikaye attı hikayeyi beğeneyim mi onda nasıl bir duygu oluşur.
Beğenebilirsin
Beğenince benden hoşlanıyor falan diyecek hali yok normal karşılar yani bir duygu oluşmaz
bir ara beğeniyordum ama o benimkini beğenmiyordu bende beğenmemeye başladım her neyse sohbete başladım sohbeti uzattım falan sonra bir gün buluşalım mı ya da bir yerlere gidelim mi falan diyeyim mi
O seni beğenmiyormuş şu an nasıl olur bilemeyiz sen yaz seninle nasıl konuştuğuna bak iyi konuşuyorsa de niyetini anlamıştır muhtemelen
hikayeleri zaten az kişi beğeniyor ama bir ara gönderileri karşılıklı beğeniyorduk bir ara ben instada keşfette gönderileri beğenip kaydediyordum sonra kimler beğenmiş diye bakıyordum o beğeniyordu.
ekstra okulda 2 sene aynı sınıftaydık samimide çok değiliz bir ara derste yanıma oturmuştu sonra omzuma yaslanmıştı.
he dediğin gibi şu an fikri değişmiş olabilir aynen iyi konuşursa devam yoksa yolumuza bakalım.
birde hep gezdiği bff si sevgili yapmış onla gezmiyorlar oda boşlukta olabilir fırsat mı bakalım.
Evet bence fırsat bunu değerlendirmek sana kalmış
bu hafta yazmayı hedefliyorum olmazsa Haziran sonuna kadar yazdık yazdık yoksa başkası bizden önce davranır.
İyide bugünde yazabilirsin ya da konusacaklarini düşünüp yarında olur
Neden beklemek istiyorsun ki böyle kaybedersin
sende haklısın bu hafta kesin yapıcam yarında olabilir bir cesareti toplayayım yazayım
Merhaba sana bişey sorucam yaz cevabını bekle
direkt senden hoşlanıyor muyum mu diyeyim yani
Hayır
Okuldan bi çocuğun numarası var mı sende falan de sonra nasılsın görüşmeyeli hayat nasıl derken sohbet uzar
sohbete üni sınavından girerim nasıl geçti falan sonra birgün bişeyler yapalım mı diyeyim mi
Biraz konuşmayı uzat sohbet arasında görüşelim mi kahve içeriz yemek yeriz vs Dersin
direkt yazdığım gün diyelim güzelce sohbet ettik daha sohbet bitecek.
ben: ya sana bir şey soracağım
x: sor
ben: bir gün buluşalım mı bir şeyler yeriz içeriz.
sonrada görüşürüz iyi geceler
Öyle deme yanlış anlayabilir kahve içebilirmiyiz de yemeğe götür
tamam bir gün kahve içelim mi derim ama neden yanlış anlasın.
Birisi bana bişeyler yeriz içeriz diyince art niyet arıyorum bu yüzden direkt kahve içeriz de
bir gün kahve içelim
Aynen müsait bir gününde ama sohbeti uzun tut
inşallah olumlu sonuç alırım hayırlısı artık teşekkürler her şey için