Paragöz mü yoksa seviyor mu?

günlerdir düşünüyorum ve kafayı yicem arkadaşlar Şu an ıkı aylık nişanlı bi insanım nişanlımı seviyorum 1 bucuk yıl bi sevgililiğimiz oldu ben ondan önce 2 nişan attım onun ise öyle bi geçmişi yok küçük bi yerde yaşıyoruz etraftan sürekli olarak bi çıkarı olmasa 2 nişan atmış biriyle evlenmez vs gibi seyler söylenio nişanlım çok sevgi dolu fakat bazen bende garipsiyorum bazı hareketlerini gecen bi çeyiz hesabı açmıs iğne ble alsa paylaşıyo ve surekli pahalı yerlerde pahalı mekanlarda bulunmak istiyo bi tatlı bile yenecek olsa luks bi mekana gidiyoruz bunlar sorun degğil evlendikten sonra büyük bi tatil planımız var ama şimdiye kadar gittiğimiz yerlerde dikkatimi ceken bişey oldu gennelikle ya kendini ya gittiğimiz mekanı muhakkak paylaşıyo yani garip gelio gecen bi ortak arkadasımız sanki iki yakın arkadaş ya da 10 yıllık evli insanmıs gibi pozlar veriosunuz dedi kısaca samimi bi fotomuz yokmus ondan once 2 nişan attım biri cok kısa surdü ama 2. ciyi seviyodum o böyle değildi evet o da bişeyler istiodu ama makul seylerdi ve ben ona bişey yapmadım doğru duzgun acaba ah mı aldım diye dusunuyprum ama bi yandan da evleneceğim kişi benle param için mi birlikte anlamıyorum gecen gittiğimiz yerde ki büfeyi cekip atmış haberim yoktu kardesim elinde onun attiği seye bakarken görgüsüz dedi bende neye görgüsüz dio diye bakayım derken cekti elimden ama gördüm normalde kardeşim onu cok sever 31 yasındayım 2 nişan attım ve bunu da atarsam artık iyice adım çıkacak kaybetmemek için bazı seylere göz yumuyorum ama eğer param için gezmek tozmak içinse evlensek bile nereye kadar gider bilmiyorum...
Paragöz mü yoksa seviyor mu?