EVLİLİKTEN SOGUMA?

Sen kendi sorumluluğunu yinede devam ettir kendi ütünü yapıyorsun ya kendinle olanları yap yemeğini yap çocuklarına ve kendine yap sadece eşini görmezden gel ama kavga etme. Zamana bırak eğer devamı gelsin istiyorsan briaz daha zamana bırak kendi haline bırak geçecektir...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!herşeyin ilkleri güzeldir dostum daimiyat sıkar yıpratır monotonlaştırır insanı
evlilik bu
daha ötesi değil herkes bunu yaşıyor!
Oyle ama iki cocugumuz var inanin erkek oldugum halde ben cok caba gosterdim simdi ise elimi surmek istemiyorum hic bir seye
Fazla fedakarlığın olası sonucu. Tek kişinin çektiği kürekle sandal ilerlemiyor ki. Al karşına konuş. Sonuçta 5 senenizi vermişsiniz.
Kac kere konustum zamaninda kac defa evliyiz dedim bozulmasin dedim sabir ettim ama simdi alip konusasim bile gelmiyor ki
Zamanında konuşmuşsun. E şimdi şu an konuşmazsan kadın bir problem olduğunu anlamaz. Buraya yazdığın gibi anlat ifade et kendini. Oluruna bakın. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Evliliğinize bir şans ver
Duzelme umidi nasil olsun ki ben simsıkı sarilmistim cabalamistim bir gunden bir gune para istettirmedim yedirdim. icirdim. gezdirdim alttan aldim ya asiri titiz birisiyim ben kirli camasir sepetinden alip giydigimi biliyorum yapmazdi yapmadida
Soğunmuş
ahh ahh
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş