Aşk İlişkileri 6 gü 5-6 yıl önce yaşanılan aşk biter mi sizce? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 Kız evlendi diyelim. Erkek hala seviyor mudur? Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter 5-6 yıl önce yaşanılan aşk biter mi sizce? 83 Görüşünü yaz
Oluştur | Aşk İlişkileri konusunda 12,7b görüş paylaştı. Master 6 gü Manitanın eski ilişkilerini mi sorguluyorsun, paranoyak saplantılı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 6 gü Yok etrafımda herkes unutmamıştır eskisini diyorda bana saçma geliyor 5-6 yıl önceki ilişki yani Oluştur 6 gü Etrafındakiler hemcinslerindir, hemcinslerin uzun ilişkilerini kolay kolay unutamazlar. Kendilerinden yola çıkarak söylüyorlar, erkek için geçerli değil Soran 6 gü Erkeklerde nasıl ki peki Hepsini Göster Daha Az Göster Oluştur 6 gü Başka adamla olduğu an biter, sağlıklı psikolojiye sahip erkeklerden bahsediyorum elbette. Saplantılı tipler de varlar, onlar istisna Soran 6 gü Ha yok bu böyle bi tip değil. Bende de öyle başkasına gittiği an bitiyor soğuyorum. Teşekkür ederim 😊
selcukdonmez | Aşk İlişkileri konusunda 5,2b görüş paylaştı. Guru 6 gü Sevseydi halen birlikte ve evli olurlardı. Ama sen unutamamışın. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 6 gü Benle ne alakası var 😂 Soran 6 gü Sevgilim bile olmadı hiç unutacağım kimse bile yok selcukdonmez 6 gü Eee ne o zaman? Başkasının derdi seni mi gerdi? Hepsini Göster Daha Az Göster Soran 6 gü Ne alaka genel soramaz mıyım Soran 6 gü Arkadaşlarla konuşuyorduk yok unutulmaz diyordu. Bende unutulur diyorum. Bu kadar basit burdan sorayım dedim sizin yorumlarınızı merak ettim Soran 6 gü Sen neden insanların memleketini merak ediyorsan bende öyle meraktan soruyorum Soran 6 gü Sorularını okudumda😂 komedisin
52_ORDULU_52 Xper 5 6 gü Her şey bir gün biter herkes bir gün biter Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 6 gü Eveeeet 52_ORDULU_52 6 gü Maalesef bu dünyanın kanunu Soran 6 gü Maalesef neden? Bence eskiyi unutamayanlar hala sevenler hasta Hepsini Göster Daha Az Göster 52_ORDULU_52 6 gü Aslında unutmuyor da İnsan alışıyor Soran 6 gü Yani orası öyle hatırlar insan. Ama aşk sevgi biter. Soran 6 gü Unutmamak ve hatırlamak arasında fark var 52_ORDULU_52 6 gü Aslında şöyle olmalı giden gider Bittiği gün biter 52_ORDULU_52 6 gü Aynen insan her şarkıda bir yerde bir ne bileyim yani her şeyde Haklılar fakat unutmak ayrı dediğin gibi Soran 6 gü Aynen öylee 5 yıl önceki sevgilisini 7/24 düşünüp ağladığını düşünmüyorum kimsenin😂 teşekkür ederim bu arada başını şişirdiysem kusura bakma 52_ORDULU_52 6 gü Estağfurullah ne demek 7/24 konuşabiliriz sıkıntı yok benim için 52_ORDULU_52 6 gü Yani bu arada 20 yıllık evlilikler bitiyor ya Sevgili dedin nedir ki Soran 6 gü Aynen öylee😅
QUADRATURA | Aşk İlişkileri konusunda 178 görüş paylaştı. Yoda 6 gü Evlenenin arkasına düşmez bence, düşmemeli. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 6 gü Katılıyorum. Bence evlendikten sonra eski sevgili bitmesi lazım komple ona karşı hisler Soran 6 gü Hatta bırak evlenmeden önce başkasına gittiği an soğumalı QUADRATURA 6 gü Kesinlikle.
Süperlegs | Aşk İlişkileri konusunda 649 görüş paylaştı. Yoda 6 gü Evlisin ve hala aklın eskisinde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 6 gü Yok görüştüğüm çocuk için
krisby | Aşk İlişkileri konusunda 757 görüş paylaştı. Yoda 6 gü 6 yıl geçmiş kız evlenmiş neyi sevecek daha Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 6 gü Demi bence de
Paranoyak-Maan | Aşk İlişkileri konusunda 5,7b görüş paylaştı. Master 6 gü Yaşandı bitti saygisizcacut. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
xxebruuxx90 | Aşk İlişkileri konusunda 4,2b görüş paylaştı. Guru 6 gü Bitmiştir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 6 gü Aynen bence de
Jack_99 | Aşk İlişkileri konusunda 205 görüş paylaştı. Xper 5 6 gü Ben de bitti Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
serkank8428 | Aşk İlişkileri konusunda 87 görüş paylaştı. Xper 4 6 gü sanmam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 6 gü Nedenn serkank8428 6 gü yıllar geçmiş Soran 6 gü Bitmiştir yani
Golgesizlik38 | Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı. Xper 6 6 gü Bitmez Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Soran 6 gü Nasıl ya Golgesizlik38 6 gü Bitmez. On çocukta olsa bitmez. Kimse sevdiğinin yerine bir başkasını koyyamaz. Tabi sevmisse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38Manitanın eski ilişkilerini mi sorguluyorsun, paranoyak saplantılı
Yok etrafımda herkes unutmamıştır eskisini diyorda bana saçma geliyor 5-6 yıl önceki ilişki yani
Etrafındakiler hemcinslerindir, hemcinslerin uzun ilişkilerini kolay kolay unutamazlar. Kendilerinden yola çıkarak söylüyorlar, erkek için geçerli değil
Erkeklerde nasıl ki peki
Başka adamla olduğu an biter, sağlıklı psikolojiye sahip erkeklerden bahsediyorum elbette. Saplantılı tipler de varlar, onlar istisna
Ha yok bu böyle bi tip değil. Bende de öyle başkasına gittiği an bitiyor soğuyorum. Teşekkür ederim 😊
Sevseydi halen birlikte ve evli olurlardı. Ama sen unutamamışın.
Benle ne alakası var 😂
Sevgilim bile olmadı hiç unutacağım kimse bile yok
Eee ne o zaman? Başkasının derdi seni mi gerdi?
Ne alaka genel soramaz mıyım
Arkadaşlarla konuşuyorduk yok unutulmaz diyordu. Bende unutulur diyorum. Bu kadar basit burdan sorayım dedim sizin yorumlarınızı merak ettim
Sen neden insanların memleketini merak ediyorsan bende öyle meraktan soruyorum
Sorularını okudumda😂 komedisin
Her şey bir gün biter herkes bir gün biter
Eveeeet
Maalesef bu dünyanın kanunu
Maalesef neden? Bence eskiyi unutamayanlar hala sevenler hasta
Aslında unutmuyor da İnsan alışıyor
Yani orası öyle hatırlar insan. Ama aşk sevgi biter.
Unutmamak ve hatırlamak arasında fark var
Aslında şöyle olmalı giden gider Bittiği gün biter
Aynen insan her şarkıda bir yerde bir ne bileyim yani her şeyde Haklılar fakat unutmak ayrı dediğin gibi
Aynen öylee 5 yıl önceki sevgilisini 7/24 düşünüp ağladığını düşünmüyorum kimsenin😂 teşekkür ederim bu arada başını şişirdiysem kusura bakma
Estağfurullah ne demek 7/24 konuşabiliriz sıkıntı yok benim için
Yani bu arada 20 yıllık evlilikler bitiyor ya Sevgili dedin nedir ki
Aynen öylee😅
Evlenenin arkasına düşmez bence, düşmemeli.
Katılıyorum. Bence evlendikten sonra eski sevgili bitmesi lazım komple ona karşı hisler
Hatta bırak evlenmeden önce başkasına gittiği an soğumalı
Kesinlikle.
Evlisin ve hala aklın eskisinde
Yok görüştüğüm çocuk için
6 yıl geçmiş kız evlenmiş neyi sevecek daha
Demi bence de
Yaşandı bitti saygisizca
cut.
Bitmiştir
Aynen bence de
Ben de bitti
sanmam
Nedenn
yıllar geçmiş
Bitmiştir yani
Bitmez
Nasıl ya
Bitmez. On çocukta olsa bitmez. Kimse sevdiğinin yerine bir başkasını koyyamaz. Tabi sevmisse