Hiçbir akli selim erkek, soğuk nevale karıyla vakit kaybetmez yavrum
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Soguk degilim ama her mesajda kalp atmamı aşkım dememi falan istiyordu bana yapmacık geliyor çok kullanınca sevmiyorum ve konuşurken utanıyorum çok konuşmuyorum soğuk dediği bu
Emoji kullananlar, birbirine aşkım böceğim diyenler, samimiyetsizlerin dik alasıdır. Buna takılıyorsa sîktirsin gitsin zaten, soğukluktan kastım bu değildi
Utangaçlık varsa dişil enerjin yoktur, bu da soğukluk anlamına gelir. Ben de katlanamazdım utangaç tipe, bir keresinde internetten tanışıp buluştuğum kişi utangaç çıkınca bir daha görüşmemiştim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hiçbir akli selim erkek, soğuk nevale karıyla vakit kaybetmez yavrum
Soguk degilim ama her mesajda kalp atmamı aşkım dememi falan istiyordu bana yapmacık geliyor çok kullanınca sevmiyorum ve konuşurken utanıyorum çok konuşmuyorum soğuk dediği bu
Emoji kullananlar, birbirine aşkım böceğim diyenler, samimiyetsizlerin dik alasıdır. Buna takılıyorsa sîktirsin gitsin zaten, soğukluktan kastım bu değildi
Neydi kastin
Konuşmayan, iki kelimeyi bir araya getiremeyen, cilve gibi kavramların hiçbir zaman onda var olmadığı tiplerdi
Utangacim ama o kadar da değilim elimden geldiğince konuşuyordum
Mesajda daha rahatım seslide küfür bile edemiyorum hiç rahat değilim konuşurken
Utangaçlık varsa dişil enerjin yoktur, bu da soğukluk anlamına gelir. Ben de katlanamazdım utangaç tipe, bir keresinde internetten tanışıp buluştuğum kişi utangaç çıkınca bir daha görüşmemiştim
Teşekkür ederim moralimi bozduğun icin
Realist olmakta fayda var
Öyle olunca erkek tarafı kaldıramıyor tartisiyor
Ben utangaç olmama rağmen çabuk açılırim güvendiğim insanlara
Seni açmak için uğraşmak istemeyebilirler, herkesin fazla boş vakti olmayabiliyor
Çok değerli vakitleri varmış:D zor bir şey değil yani samimi sohbet beni acardi
Her erkek tercih etmez, tabi muhakkak edenlere de denk gelebilirsin, şans
Aşığım diyen erkek de katlansın
Ben hayatımda hiçbir kiza kötü hissettirecek. Bİşe yapmadım ama benimde kız arkadaşım olmadı hiç peki buna ne demeli😔
Tamam ben de soğuğum Tam aradığım kızsın azıcık giderin varsa karakterin de sağlamsa gel konuşalım kız seni mi kıracağım zaten yalnızım
İstemem teşekkürler
Gayet yakışıklıyım sen kimi istemiyorsun ya sen nasıl beni beğenmezsen sen kim sen?
1-seni tanımıyorum
2-sevgilimi hala seviyorum
3-baskasini istemiyorum hayatımda
4-onune gelene yavsar gibi konusuyorsun
İstersen Brad Pitt ol bana ne
Haklısın kusura bakma
Ama sende canım olma be kızım seni sevseydi sevgilin çoktan arardı birbirmizi kandırmayalım yoluna bak hayatına bak kimseyle vakit kaybetme
canım olma
canım olma lütfen
Ben müsait olamıyorum aramıyordu zaten
Ama açıklama bile yapmadı en azından bir şey soyleyebilirdi
Tamam neyse sen yolunu bulursun
Bak başının çaresine 👋🏻
Agliyirmuyuz yalnızım diye
Erkeklerin hiçbiri buna degmez
Şu ucuz genelleme muhabbetinden bir kurtulmadiniz. Çok cahilce
Şu ana kadar gerek gerçek hayatta gerek sosyal medyada olsun arkadaş olarak konuştuğum her erkek için gecerli
Daha once yapmıyordum olan oldu işte demek ki yapmak lazimmis ve evet sitede bakarsan çok var ağlayan
Olabilir. Ben sevgilimi cok mutlu etmiştim. Her manada
Ee sonrasında noldu
Ulu orta olmaz
Sonuçta ayrilmissiniz mutluluk surmemis
Kötü hissettiriyorlar derken
Üzmek anlaminda
Yanlız kalmak favorim benim 😒
Ah kıyamam. sıkma canını. iyi biri çıkar karşına
Ben naptım yine ya. oyun oynuyorum ben ya.
Nolduysa yine
Ayıp etmişler