Aşkta gurur olur mu yoksa seviyorsan sonuna kadar gitmek mi gerekir?

Aşkta gurur olur, çok da güzel olur. Bu yaşımıza kadar kaç kişiye aşık olduk. 8 sene önce aşık olduğumuz kişiye şimdi aşık değiliz. Aşk geçiyor. Ama gurur geçmiyor. Gurur hep seninle. Gurur daha önemlidir.
seni sevmiyor. Behane yani başka acıklaması yok. Birdaha yazma. Cunku olay gurur mu aşk mı meselesi degil. Kız net istemiyor yazsan da bişey deyişmeyecek yazdıgına pişman olup gurursuzluk yapmakla kalcan. Başka sonucu olma ihtimali olsaydı yaz derdim ama uğraşma
Şöyle açık olcam. Boşlukta olumca hani ilgi isteyince canı sıkılınca konuşmuş. Sonrasında tekmeyi basmış
İnsansın sevmişsin kaptırmışsın hemen kalbinden sökememen normal. Ama zamanla unutacaksın. Kafandan atmaya ve başka şeylere odaklanmaya calış. “unutulu elbet her şehir ve her insan. Aldıgımız hic bir nefes bile içimizde kalmıyor inan..” ☺️ tecrübeyle sabittir
Kac yasinda oldugunu ogrenebilir miyim. Tecrüben az gibi. Ondan böyle düşünüyorsun en delicesine aşık oldugunu bile oyle bi unutuyorsun ki sanki öyle biri hic olmadı. Hic tanımadın. Kacsenede bir aklına gelse güler gecersin o da gelse eger. Ergenken işte 14 yaş falan Ugruna göz yası döktügüm adamı gecen arkadaşlarım bişey dedi adını hatırlamak icin 2 saat düşündüm))
Daha aklı başındayken olan ilişkilerimdekiler tamam hatırlıyorum adını da hic tın degiller mesela bugün bi eksim yazdı hatta aman bu ne diyor yine diye baktım cevaplamadan engelledim. Zerre his yokki yoldan gecen birinden farksız. Ama zamanında nasıl deli divane aşıktım. Özellikle de seni senden alacak birisi cıkarsa karşına kimdi lan o ben buna mı üzülmüşüm diye güler gecersin. Bi gün bu olacak ve o gün yorumumu hatırlayıp demişti dersin)
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bir noktada olmali bence
Gurur önemli sonra cok kiriyorlar
Şu an yapar miydim bilmiyorum hissizlestirdiler saolsunlar ama evet zamanında yaptim maalesef de değmedi cidden.. sevseydi zaten ben yaziyor pesinden kosuyor engelleniyor olmazdim
Bir oyle donem illaki oluyor ama sonra insan kendini kabulleniyor kimseye ihtiyaci olmadigini kendinin kendine yettiğini istedigi zaman her seyi basarabilecegini fark edip gördüğünde toparlaniyor
Ya evet tabiki koyuyor ama yola devam edemeyip o kiside takili kalmak onu istemek hayal etmek sevmek de insana zarar veriyor cokus doneminde insan illa o olması lazim cogu sey anlamsız o olmadan gibi dusuncelere normal olarak kapilabiliyor
Bazen evet kotu geliyor ama insan ona da alışıyor ya ister istemez, benim mesela genelde cift gorunce midem bulaniyor eskiden yalniz hissedip uzulurdum
Ben aslinda biraz karakter olarak böyleyim ne kadar uzulsem de gulmeyi unutmuyorum her seyin sonunda
E bu guzel bir sey gülmek ayakta tutar zatwn geriye eglence kaliyor sadece o da kendini tanimayla alakali gibu neyi yapsan eğlenirsin gibi
Ya herkesin kendine ait bir güzelliği var tabiki zaten ama arkadaşlık tiple alakali da olan bir sey degil aslında bence arkadas ortamına fazla girmiyorsan sansin olursa gir eglen kafa dagir hazir yaz geldi iyi gelir
Bu arada umarim senin de hayatina guzel seyler olur eğlenirsin mutlu olursun artik takmazsin
Aa bitirmek falan olmadii cok negatif oldu bu😅 bu arada ben de teşekkür ederim ne demek ayni sekilde sohbet etmek istersen buradayim hesabim belli zaten :) iyi geceler diliyorum
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş