Ben yapılandan ziyade buna sebep olan şeylere daha çok önem veriyorum yani tamam gönlümü alması için kapıma gelmesi yanıma gelmesi güzel bir şey ancak beni bu kadar kırıp üzmesi hiç hoş değil. Sırf kapıma geldi diye hemen su koy verecek değilim ya da affedecek değilim öncelikle bu konuyu sakince konuşmak isterim ve tekrarlanmamasını isterim.
Hani tamam Sonuçta Ayrılık ayrılık bir şekilde ayrılmış olabiliriz ama hani ben o kadar insanlığımı kaybettiğimi düşünmüyorum kapıma dayandıysa vardır bir şey diye En azından dinlerim Hani bir sorun mu var Hayırdır gibisinden Eğer böyle bir durumda da kapıyı açmam diyen olursa gerçekten hayvanın Önde gidenidir Çünkü bizim insanımız insanlığını kaybetmiş ya onun için diyorum
ben bir kere eski sevgilimden ayrılmıştım başka şehirde eğitim alıyordu o sırada aradan 2/3 saat geçti bi telefonlarını açmıyordum o sırada bana dedi ki geldim sokaktayım gel bi baktım sırılsıklam yağmur yağıyor bir de sırf bu yüzden barışmıştım işte
Ağzıma sıçtıktan sonra mı aklına geldi lan güzel kardeşim diye sorarım şahsen. Hem gel kır hem her zaman suçu bende gör sonra gel kapıma dayan. Hadi canım başka kapılara👋🏻