Günlerdir Sabah aksam yazisiyoruz. Dün aksam en son Film bakip uyicam yazdi. Bende Hangi Film diye sordum. Ertesi gün günaydin , dün uyuya kalmisim yazdi. Bende calisitin dün gayet normal, Ama Bende yorgundum yazdim
Cevaba aninda görüldü atti, Ama Hic birsey yazmadi bugün. Amac nedir? ne yapayim sizce?
Cevaba aninda görüldü atti, Ama Hic birsey yazmadi bugün. Amac nedir? ne yapayim sizce?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51Bendede oluyor o bazen sen mesajı attıgında o wp den cıkınca görüldü kalıyor ve aslında bildirimi hiç görmüyor ya bundan kaynaklıdır ya da mesajını gördü cevap yazamamışta olabilir
Snap den yazisiyoruz. Ama Chat Animes kayboluyor. Ama eminim gördü yani
@Jonita Kes lan Türkiye deki kızlara kurban ol aynaya bak sen önce
@yenidenask123 bak sen.. Hayırdır neremizi beğenmedin. Söyle biz de bilelim 🤣
Bak @jonita arkadaşım kimse tipsiz/çirkin/sorunlu vs değildir. Herkesin kendine göre güzellik anlayışı vardır ve bu size uymuyordur o kadar ve sorunlu kısma gelince bazı erkeklerimiz aşırı kıskanılmayı sürekli ilgi görmeyi sever bazıları sevmez anlatabilmişmdir umarım
Bu sozlerini bana aynaya bak diyen saalaklara söyle önce. Hepsine fazlayım
Hayır kimseye fazla değilsin @jonita sadece kendini çok beğeniyorsun ama biliyormusun güzellik anlayışımda değilsin başka biri olsa seni cok beğenebilirdi ama ben değil
@jonita bu arada profiline baktım cok seyrek sacların var ve bu seni biraz yaşlı gosteriyor ve sarısınsın hiç beğenmiyorum nedense saırsınları cazip gelmiyor. Bide sanırım dişlerinde ya da agız yapında bi problem var
Orası bir kutlama. Işık da tam tepemde. Öyle çıkması normal. Hayır dislerimde ya da ağzımda bi problem yok gayet sağlıklı.
Nereden ne kusur bulabilirim diye amma uğraşmış
Yo sadece sanıyelik baktım gözüme carpanı söyledim agzında sağlıksal sorun oldugunu söylemedim yapısal dedim bi harfiyen oku istersen baksam söyle incelesem hoşuma gitmeyen cok sey bulurum
Tamam bak bi analiz yaptı mhemen söylüyorum anlın geniş cene kemiklerin kucuk elmacık kemik oranların fazla
Yok. Diş veya agizla ilgili bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım.
Ben bi bütün olarak bakarsam kendimi gayet beğeniyorum. Yüzüm gayet güzel
Çene kemikleri büyük olmak zorunda mı. Öyle bi kanun var da bizim mi haberimiz yok
Çirkin diyen yok haddime değil sadece yapısal sorun olarak gördüğüm bazı ayrıntılardı. Neyse kıssadan hissemize geçelim kimse çirkin değildir sadece snn güzellik anlayışında değillerdir tamam mı
Hayir senle anlaşamadık
Anlaşmalısın bence 😂
Bana zıtsın. Anlaşmak zor
Aa yoksa sen hiç bana zıt felan değilsin dimi 😂
Ben normalim de. Sen bana zıtsın
Tabi ya yaşadığın ülkenin kızlarını aşşağılıyan sen mi diyorsun bunu
Sen de beni beğenmedin? Çok kötüymüşüm. Ben bisey demedim mesela 😏
Beğenmedim demiyorum sadece beğendiğim söylenemez şu ince çizgileri bi anlasan keske
Ağzından olumlu bi kelime çıkmayınca
benim onu olumsuza çekesim geliyor 😁
Kelimenin kendisine bakman daha mantıklı olur
İyi. Bundan sonra seninle konuşurken buna dikkat ederim
Şimdilik beklemeni tavsiye ederim
Yazma bidaha
soğumuştur
Hiç yazma başkalarıyla kırıştırıyordur
Enteresan gerçekten
Anlamadim acikcasi
Açıkçası ben de anlamadım umarım bir sorun yoktur
Yazsam cok istekli gibi gözükücem. Bugün yazmadigina göre Ama yazicagini da sanmiyorum pek acikcasi
İstiyor musun?
Acikcasi Evet… baya Iyi anlasiyorduk
O zaman yaz bence
Ama Kendi cok istekli olsa yazmazMiydi? Üc gündür yazisiyoruz. Üc gründen beri o ilk yaziyor
Bugün yazmıyorsa ya bur aorunu varsa
Ama yazdigima Aninda bakti. Snap atti Sabah uyuya kaldim diye
Bilemiycem ya bazen insanları anlamak çok zor
Kesinlikle. Ama erkegin üstüne gitmemek gerekir degil mi?
Bilmiyorum kişiden kişiye değişir bence.
Fotoğraf koymustum kendimden önceden. Ona Ateş atmış demin. Anlamadim , hem yazmiyorsun hem ateş yolluyorsun :/
Değişik ya gerçekten çok değişik