Sevgilimle çok yakınlaştık ayrıldım?

Millet ne kadar iğrenç ya yorumlara bak. sopaliklar.
Ayrilmakla haklısın valla ben elimi benden izinsiz tutmaya çalıştı diye bile sen kim oluyorsun diye kavga çıkarmıştım
Olması gereken sapik köpekler
Onlara ne kadar verirsen fazlasını isterler zaten
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Yani biraz abartmış. Bununla kalmaz ama kesinlikle. Sonra göğüslerini açmaya çalışır daha sonra elbisilerini çıkarmaya çalışır. Kızlar biz erkekler gibi hemen baştan çıkan bir yapıya sahip değiller. Uyarılmaniz gerekir belliki seni baştan cikarmaya çalışmış. Geri cekilmen çok iyi. Bence devam edersen bile yalnız kalmayacağıniz ortamları seçin yoksa ilerde sorun yaşarsın özellikle sen.
Bu sizin tercihiniz/kararınızla alakalı bir durum. Fakat sevgiyi bağladığınız birine, tepki olarak çok yükselmemeniz, iletişim yoluyla çözümler, sizi daha mutlu veya çözümcü kılacaktır.
Verilmez. Senin gibi bakmıyor ilişkinize. Onun derdi öpmek sevişmek. Hevesini alınca o bırakacak seni zaten
Seni taciz etmiş. Sorunlu bir davranış. Bu gibi şeyler karşılıklı olur.
Cok ayip etmis. Insan sevdigini oper mi yav. Ne gunlere kaldik. Iyi yapmissin ayrilmakla.
Sevgili dediğin opusur sevisir... sen doğuda bi yerdesin sanirim
Onun ayrılması lazım mış, bence adama bie iyilik yap ve ayrıl
Baştan belirtseydin bu tür şeyler istemediğini, haklı olurdun
aslında abartmamışsın ama bunu yapmak istemeyen erkekte kalmadı artık başkası olsada yapardı
Yaptığı şeyler anormal değil ileri gitmeyecek belki daha fazla sevgilisine dokunmasından öpmesinden daha normal ne olabilir
Tabiki böyle şeyler istemeyebilirsin bunun çözümüde sevgili olmamak evlenmeyi düşündüğün zaman birileriyle tanışıp tanıdıktan sonra direk evlenmek
Öncesinde rahatsız oldunu söylediysem ve o da bir daha yapmıycağını söylediyse bunun adı taciz Ama söylemek isterimki sende çok sevseydin karşındakini engel olmak çok zor gelirdi yüksek ihtimalle sevmiyorsun yeterince
Şans verirsen bu sefer s i K e r kesin 😍❤️🥰
Hayır abartmamışsın istemiyorsan yapmayacak bu kadar
bi daha yaparsam oniki olsun hesabı.
Seninde hoşuna gitmiş ki kucağına oturmuşsun 😂
hangı sehırde yasıyorsun
Niye devam etmedin orgazm olurdun rahatlardin
Abartmışsın
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş