Yakın arkadaşımla öpüştüm benden hoşlanıyor olabilir mi?

Selam öncelikle ben kızım arkadaşımın hesabından yazıyorum. Dün arkadaşımın doğum günü partisi vardı ve yakın arkadaşım da oradaydı yaklaşık 2,5 yıldır arkadaşız ve yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez gibi bir şey. Neyse biraz fazla içtik ve benim ev yakın olduğu için bende kaldı. Sarhoştuk ve yanıma geldi iyi misin filan diye sordu. Ben biraz kötüydüm ama çaktırmıyordum. İyiyim filan dedim. Sonra yanıma yattı konuştuk sohbet ettik filan. Birbirimize 10sn filan gözlerimizin içine baktık ve bi anda alkolün de etkisiyle beni öptü. 5-10 sn öpüştük ve beni geri itti sonra. Sanırsam yanlış bir şey yaptığının farkına vardı. Sonra sessizlik oluştu. Ben kötü oldum zaten kötüydüm tuvalete filan gittim kusmaya başladım. Ateşim çıktı. Sonra uyumuşum hatırlamıyorum. Çocuk hiç uyumamış sabah kalktığımda başımda dikiliyordu. Zaman zaman ateşimi ölçmüş. Gözlerinden uyku akıyordu çocuğun. Neden uyumadın diyince sen kötü oldun gözüme uyku girmedi zaman zaman ateşini ölçtüm seni kaldırdım filan ama hiç fark etmedin dedi. Hatırladığım tek şey beni kaldırıp ateşimin düşmesi için soğuk duş aldırmıştı (kıyafetli) onu da hayal meyal hatırlıyorum Bu çocukla arkadaş olmadan önce herkes bu çocuk seni seviyor filan diyordu ama ben inanmıyordum. Sizce seviyor mu? Öpüşme konusunu hiç açmadık. Öpüşürken de kalp atışım filan hızlandı ve hoşuma gitti ama çocuğa karşı bir duygum yok. Yani çok sarhoş olduk çok evime geldi kaldı filan ama hiç böyle bir şey yaşamamıştık. Güzel de hissettirdi ama duygu yok işte. Çocuğun ilk öpücüğü benim
Yakın arkadaşımla öpüştüm benden hoşlanıyor olabilir mi?