Sevgilimin bu huyunun sebebi nedir sizce?

Bu bayağı sıkıntılı bir durum yalnız. İleride arkadaşlarına değil bana zaman ayır diyecek evlensen yılda bir kere görüşmene izin verir ancak. Tehlikeli durum bak bu
Yok kıskanç biri değil. Ama mesela başka bir erkekle arası bayağı bozuktu, bir kız arkadaşım da O çocuğu sevmediğinden sevgilimin haklı olduğunu söylerdi. Ben de sevgilime söylemiştim işte şu arkadaşım seni haklı buluyor düzgün diyor hakkında diye. Bu kız buna adım atınca gene iplememişti. O kadar şaşırdım ki sonuçta iyi konuşuyordu arkandan, sevmediğin kişiye karşı seni destekliyordu
Kıskançlık ayrı seni kısıtlaması ayrı. Bal gibi eminim o seni kısıtlayacak zaman içinde. Erkek kız farketmez insan sevgilisinin arkadaşlarıyla tanışmak nasıl tiplerle konuştuğunu nasıl ortamlara girdiklerini görmek ister. Kim istemez biliyor musun ya 2 gün sonra kçına vuracaktır ciddi ilişki istemiyordur gereksiz buluyordur arkadaş tanışmalarını ya da kafasında gıcık oluyordur bütün bağını koparttıracaktır
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bunu birak bence hemen, ilerısi icin hic iyi gormuyorum.
Yaşı kaç onun
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş