Sitede sevgiliniz/flörtünüz oldu mu?

Oldu admin yayınla ama gizli olsun, senin oldu mu?
Hayır, yaver gitmedi. Sanal da olsa, hayatıma iyi ki girdi pişmanlık duymadım hiç iyi bir insandı. Senin şansın yaver gitmiştir umarım.
Sadece biraz fazla alıngandı o kadar kusur kadı kızında da olurdu. Yürümemesinin sebebi farklıydı. Onun hep ruh ikizim olduğuna inandım. Bazen şansı insan kendi elleriyle tepiyor. şu an mutlu bir çift olabilirdik kader. Senin ki neden yaver gitmedi sebebini merak ettim özel değilse.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evet oldu
burada real hayata tasidigim arkadasliklarimda oldu. Sanaldan konustuklarimda 5-6 tane cok degil. İnsan tanimayi konusmayi dinlemeyi seviyorum guven duydugum merak sevgi besledigim insanlarlada yoluma devam etmek guzel birsey bence. Sanal alem kotudur diyip algi yapmak mantiksiz cunku hickimse kendine kotuyum demez ben de mi kotuyum o algiya gore? Garadenizli kotu olur mu😂😅
Algı degildi ama günümüzde ki ilişkileri baz aldım reel ilişkiler bile dakikalar sürüyorsunuz sanal alemdeki ilişkiler daha kısa sürer. 🤣 garadeniz de iyi de var kötü de
Muhim olan kafa denkligi samimiyete gerceklige inanmak. Umut verip menfaatin dogrulturusunda bir iliski yerine beklwntiler istekler bastan kurulup iliskinin sonunda hevesin kursaginda kalmamasi bi tarafin tekel bayide bir tarafin kuaforde bitmemesi. İnsan gibi ilk gunku sohbet tatliliginda devam eden iliskinin gulereek ayrilarak son bulmasi. Yeni sevmek yerine yine sevmek. Laf olsun diye kanina girmek icin seni seviyorumlar yerine hissini acikca netcedile getirmek.
macerayı yaşamayı seven cesur seven insanlar için gizemli şeyler yaşamak güzel oluyor gece tanışıyorsun 1 saat içinde buluşuyorsun ve bir anda yakınlaşma emin ol heyecanlı bir duurm :D
Bu sitede değilde başka bir sitede olmuştu 1 ay kadar konuştuk ama çok sarmadı açıkçası görüşemeyince anlamı olmuyor.
Bana teklif eden oldu herhalde 😄
evet oldu real de oldu 6 sene çıkmıştık
Bir kez kız arkadaşım olmuştu
Burdan sevgilimi olur
Maalesef maalesef
2 yıllık ilişkim devam ediyor.
Kim bakar bana ki olsun
ordulumusun sen ya?
gitmeyi hala bilmiyorum ama bir adım geri çekilmeyi öğrendim artık... bu güzeldi
Mutluluğunu kaldıramam diyordum başkasıyla mutlu olmasını, hala kaldıramıyorum ama alışıyorum. Sen de alışırsın. Belki de ayrilacaklarini düşündüğüm için, içim bir nebze de olsa ferah. Ama öbür türlü ihtimalle evlenebilir. Acısı çok farklı bir şey insanın içini kemiren dermanı sevilen kişide başka olmayan bir dert.
Ne kadar guzel soyledin bak kimse anlamıyor bunu bu aci çok farklı bir acı hayatımda hiç yaşamadım ve dermanı sadece onda ama o artık imkansız
İmkansız diye bir şey yok, artık o kişi seni istemiyor diye bir şey var. Seni içinde öldürdü var. Ne de olsa herkes öldürür sevdiğini. Aşk acısı her şeyden daha acıdır her zaman...
O kişi içinde beni öldürdü tek bir suçum yokken ben onu herseye rağmen sevmiş arkasında durmusken.. Şu an ölsem umrunda degilim.. evet herkes öldürür sevdiğini o beni öldürdü
İçinde yaşatıp, yerine sevemeyen bizler bugün değilse de yarın değilse de kazanırız. Ama onlar kaybedecek.
evet.
Ckss
Hayır
Hayır
Hayır olmadı.
Olmadi
Evet olmuştu
Normalde ilişkilerde tek bir suçlu olur. Ama benim ilişkide benim de hatalarım oldu. Çok düzgün iyi bir insandı ki, ben terazi burcuyum aşk kadınıyım. Güzel anılar biriktirdim. Çok sevdim.
Evet eskiden oldu
En İyi Erkek Görüşü