bir kiz bir erkege ukalaliginin yüzünden agir sözler sarf etmek isterse, ona fena laf sokup, yerin dibine sokmak isterse, bu sözler hangileri olur? Cinsellikle alakali bir soru degil. Karsinizdaki erkegin karekteri zayif ve bu kiz onu olgun bir sekilde sözleriyle nasil düsüncelere daldirir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBir erkeği etkileyebilecek ağır sözler söylersen, o kişi cinnet geçirip üstüne yürüyebilir. Basit ve aşağılayıcı kelimeler kullan, en basiti olsun. Böyle vurgulu bir tonda eşşşek gibi.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa yok yürümez, onda o cesaret yok
En İyi Cevaplar
Bu lafla olacak bişe değil. Buradaki kimsede insan sarrafı değil merak etme. İnsanlar kendilerini düzeltmeden karşısındakini hiç düzeltemez. Sen ona yanlışını söylesen o da sana, senin yanlışlarını söyler. Kendince savunur kendini. Eğer karşındakini beğenmiyorsan, muhattab olmayacaksın. Bu kadar. Laf sokmak diyorsun birde olgun bir şekilde diyorsun bu ikileme girer. Ukala insanlar genellikle çevresinden yüz bulduğu için öyle davranırlar bence. Gerisini sen düşün artık
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet yüz buluyor! Acikcasi bende fazla yüz verdim ve bu kendini bisey sandi! Iste bende onun bisey olmadigini göstermek istedim. alakayi zaten kestim ama tamamen susmak onun karsisinda bana fena koyuyor!
+1 yılben sana b*k demem boklar duyar ar eder.
bir zerren düşse boka onu da mundar eder.
tanrı senin hamurunu necasetle yoğurmuş.
anan seni sıçarken yanlışlıkla doğurmuş.
neyzen tevfik :)15 Yorumla
Soran+1 yılHa ha ha ya arkadas ben olgun agir sözler olsun demistim ya :)
- +1 yıl
Azcık adam olsan karşıma alıp iki çift laf söyleyeceğim ama bunu bile hak etmiyorsun karaktersiz herif!
- +1 yıl
Sen kimsin ki benden duymadığın bir şeyi ben söylemişim gibi başkalarına anlatıyorsun o dedikoduları tek tek yutturcam sana!
Soran+1 yılHi hi bak bunlar daha iyi :) peki karsimdaki erkek bütün bu sözlere eyvallah dercesine susarsa, sence ona agir geldiginden midir
- +1 yıl
Eyvallahsa şimdi çek git burdan bir daha da karşıma çıkma de arkasını dönüp gitmesini bekle gitmezse de yüzüne acınası bir ifadeyle bak ve 'senden adam olmaz!' de sen dön git :)
+1 yılEvladım olsan eldivenle severim de
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bu cok tuhaf olur, güler ya o bu söze
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Yozlaşmış kültür artığı !! De cocuga.. bu ne dedi boyle diye mallaşmışken de , ortamdan ayrıl. :)))))
19 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben buna : "sen benim sevebilecegim adam misin" desem ve ordan cekip gitsem! Nasil olur acaba
Soran+1 yılBen buna asik miyim? Bosver orasini!!! Bu insan bir tarafindan konusup orda burada bu kiz bana asik diye yayim etmis. Bende aldim bunu karsima ve dedim ki: sen benim sevebilecegim adam misin? Ne saniyosun kendini
Soran+1 yılBen o lafi ona herkesin icinde söyledim. Benimle bir derdi oldugunu sanmiyorum. Ego tatmini yaptigini düsünüyorum. Biz is arkadasiyiz. Ve isyerinde erkeklerin gözleri üstünde olan bir kizim ve bu karaktersizde benim adimi kullanarak ego yapti yani. Onu orda rezil etmeyi basarip basaramadigimi cok bilmek istiyorum ve sizleri sormak istedim. Daha bir cok laf saydim buna ve o nerdeyse hic karsilik vermedi. acaba koymus mudur laflar ona
- +1 yıl
Sahsiyetsiz ve kaypak biri demekki.. benim uzerimden prim yapmaya calisma , benim gibi kadinlar sana iki uc sinif yuksek gelir de :)) benim gibi bir kadin sana asla bakmaz asagilamasi da is gorur :) .. senden utanmasini ve senden asagi hissetmesini saglamaliyiz.. cekici bir kadinsin madem , bunu , hakettigi icin , kullanabilirsin bu yonde..
Soran+1 yılEvet kendisi sanki öyle biraz! ama evet cekici bir kizim ve o bunu biliyo. Bende zaten ona senin yazdigin seyleri imaa etmeye calistim. umarim anlamistir. Ona cok soktum ama o ukalaligina göre susup beni dinledi. Yani'pisligini kabul etmistir umarim.
Soran+1 yıl"Sana iki üc sinif yüksek gelirim " lafini cok begendim, cok tesekkür ederim ya ;)
- +1 yıl
Heleki insan icinde , o sozu soyleyip sakince , dönüp ardini gidersen , verecegi hic bir cevap ya da takonacagi hic bir tavir , o dustigu foseptik cujurundan cikaramaz onu.. bir kadindan duyulabilecek gercekten en agir soZlerdrn biri.. benim bile kanim dondu.. ama madem haketmis.. saglam. sekilde yetin dibine sokulabilir :))
+1 yıl40 tane kalbim olsa 41. yi sana vermezdim de. O anlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen ona su lafi söyledim:" sen benim sevebilecegim adam misin?"
+1 yıladamı itin götüne sokmaya ne gerek var? Ukala adamla muhabbetını keseceksın cahille muhabbet ya ağız bozdurur senın ıstedığın gıbı ya da sınırını arttırır salla hayatından çıkart gitsin.
10 YorumlaSakat, yarım gibi laflara acayip deli oluyorun. Bunları bana söyleyen sevgilim bile olsa bırakırım.
11 Yorumla
Soran+1 yılAma bunlar hakarete giriyo ya, ben hakaret degil de, onu düsündürecek seyler söylemek istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılUkala bir erkeğe laf değil elektrik direği soksan yine fayda etmez o herşeyi yemiş yutmuş biridir
13 Yorumla
Soran+1 yılYa ukala dedim ama aslinda bu erkek kizin kendisinden hoslandigini zannedip herkese yayim etmis olmasi! Sorum aslinda suydu! Ona bunun öyle olmadigini nasil agir sözlerle anlatirim
- +1 yıl
valla bilmiyorum... ama sen onunla olumsuz sekilde bile ilgilendikçe o kendini bişey sanar o yüzden hiç uğraşma
Soran+1 yılEvet bu konuda sen hakli olabilirsin ya
Kızlar karşınızdakini adam etmeye bu kadar uğraşmanız takdire şayan :D
00 Yorumla
+1 yıllaf sokma çabasına girenlerin hepsi rezil olup çıkıyor bende bunu çözemedim :D
02 Yorumla
SoranHic cevap vermesen bundan iyiydi
- +1 yıl
akıllı biriyse zaten senle hiç tartışmaya girmez
ve bu soruyu soruyorsan akıllı değilsin akıllı dedigin insan ondan bundan aldıgı fikirle laf sokmaz direk kafasında üretir söyler sokma akıl kuşluga kadar gider
ben hiçbir cahil insanla tartışmaya girmiyorum mesela hiç kazanamadım beni kendi seviyelerine çekiyorlar ve tecrube ile yeniyorlar o yüzden şimdi sende bana bunu yapıyorsun o yüzden tartışmaya girmicem yenilecegimi biliyorum ;))
Cinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı. senı sevıyorum ama arkadas olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 ton
13 Yorumla
Soran+1 yılCok komik
Cevap sahibi+1 yılsağolasın canımsan ;)
- +1 yıl
:DD
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi