Aşk İlişkileri 7 gü Evlilik teklifi aldım ve evet dedim ama hala çok heyecanlıyım. Nasıl sakinleşecem? Kedilerbeniyer Xper 5 Takip Et FacebookTwitter 68 Gebericem mutluluktan 🙈 Güncellemeler: 7 gü 🌸🌸 Takip Et 68 Paylaş FacebookTwitter Evlilik teklifi aldım ve evet dedim ama hala çok heyecanlıyım. Nasıl sakinleşecem? 6947 Görüşünü yaz
PolyannaLisa | Aşk İlişkileri konusunda 520 görüş paylaştı. Fenomen 7 gü Mutluluğun daim olsun. Böyle güzel zamanlar az bulunur. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Kedilerbeniyer 7 gü Amin cümlemizin
PiLLy_BheBek | Aşk İlişkileri konusunda 8,1b görüş paylaştı. Fenomen 7 gü Hayırlı olsun. Hiç sakinleşme en güzel heyecanı yaşıyorsun tadını çıkar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Kedilerbeniyer 7 gü Bu güzel motivasyon ve tebrik için teşekkür ederim 🌸💜👸 PiLLy_BheBek 7 gü 💖🌷
Saddov | Aşk İlişkileri konusunda 5,2b görüş paylaştı. Fenomen 7 gü Hayırlı uğurlu olsun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Balhaatunn | Aşk İlişkileri konusunda 971 görüş paylaştı. Yoda 7 gü Şöyle aniden gelen teklif darısı başıma😄 Mutluluklar.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Kedilerbeniyer 7 gü Yaa teşekkür ederim :) geceler_sessiz0606 7 gü Aniden teklif etmeyi çok severim
b0rA_b0rA | Aşk İlişkileri konusunda 252 görüş paylaştı. Xper 5 6 gü allah tamamına erdirir inşallah yaşa heycanını sonuna kadar bir daha nerde yaşıyacaksın kasma sakinleşcem diye :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
geceler_sessiz0606 | Aşk İlişkileri konusunda 1,9b görüş paylaştı. Yoda 7 gü Evlilik teklifi aldım diye bu kadar heyecanlanmana gerek yok evlenince görürsün şimdi hava hoş gelir sana Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
zeyyalb | Aşk İlişkileri konusunda 100 görüş paylaştı. Xper 5 7 gü 2000liler de evleniyo auuuuu imdat. Hayırlı olsun bu arada Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Kedilerbeniyer 7 gü 99 luyum zeyyalb 7 gü He sori dkdkdkdkxk Kedilerbeniyer 7 gü Önemli değil slskdkdkd
Sahincanli | Aşk İlişkileri konusunda 568 görüş paylaştı. Xper 7 7 gü Keske demeseydin hemen yaaa. Cok uzuldum senin adina. Neyse gecmis olsun artik Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Bt74ever | Aşk İlişkileri konusunda 486 görüş paylaştı. Xper 7 7 gü Öncelikle tebrik ediyorum. Heyecanın ve mutluluğun tadını çıkar bence. Sakinleşmeye gerek yok bence. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
necdko | Aşk İlişkileri konusunda 468 görüş paylaştı. Xper 6 7 gü Gerçekten heyacan mi ya. Ben hep sahte bulurdum o heyecanı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
padisahinkizi | Aşk İlişkileri konusunda 1,8b görüş paylaştı. Guru 7 gü Ayyy, tatlı heyecanlar bunlar! Hayırlı uğurlu olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin. 🌸 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Beyefendi61 | Aşk İlişkileri konusunda 765 görüş paylaştı. Yoda 7 gü Kucağına Oturup Hopla Zıpla Sakinleşirsin.Yaşın 22 Yahuu ne Evlenmesi önünde bir Ömür var Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
MadagaskarAslanı | Aşk İlişkileri konusunda 4,2b görüş paylaştı. Master 7 gü Buzlu su döktür kafandan aşağı ahah. Hayırlı olsun 🦁 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
seymabasu1 | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı. Guru 7 gü Aşk olsun hiç bahsetmedin hayırlı olsun yavrum 😏🖤🌸 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Kedilerbeniyer 7 gü Bir an da gelişti vallahi ya 😘🌸 Kedilerbeniyer 7 gü Teşekkür ederin çiçeğimm seymabasu1 7 gü Rica ederim kuzum tam seni kaybetmek istememiş bu kadar hızlı😅♥️ Hepsini Göster Daha Az Göster seymabasu1 7 gü Adam yazıcaktım h Kedilerbeniyer 7 gü Yaa şımartıyorsun beni şeyma 🤣💜🌸 seymabasu1 7 gü Olsun 🤣😂😂♥️
varrohincco | Aşk İlişkileri konusunda 1,6b görüş paylaştı. Guru 7 gü Yüzük parmağını sivrisinek mi ısırdı şişmiş biraz kolonya sur iyi gelir 😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Bordomaviyeşil | Aşk İlişkileri konusunda 236 görüş paylaştı. Xper 6 7 gü Mutluluklar dilerim heyecanlı olman normal zaman ilerledikçe normale dönersin 🌸🥰 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Yedinciboyut | Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı. Yoda 7 gü 5 litrelik su al yanına bir dikişte bitir anca heyecanın gider... mutluluklar bu arada :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Akrep11 | Aşk İlişkileri konusunda 173 görüş paylaştı. Xper 5 7 gü Ne güzel adam çok şanslı sen gibi birini kazanıyor :) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Catutigernos | Aşk İlişkileri konusunda 3,2b görüş paylaştı. Guru 7 gü Sen en son sınavda değil miydin ne ara aldın evlilik teklifini :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Kedilerbeniyer 7 gü Sınav çıkışında seymabasu1 7 gü 😅😅 Catutigernos 7 gü @seymabasu1 gülme kız sınavda sevgili yapmış işte 🤪 Hepsini Göster Daha Az Göster seymabasu1 7 gü Yapsın ne olacak o kadar güzel ki Adam kaçırmak istememiş😇 Catutigernos 7 gü @seymabasu1 adam sınavı yakmış kızı kaçırmamak için diyorsun yani 😱 seymabasu1 7 gü Adam sınav için gitmemişki Evli teklifi için gitmiş😅 Catutigernos 7 gü @seymabasu1 sen nereden biliyorsun 😱 seymabasu1 7 gü Öyle olsaydı yazardı😅😅 Catutigernos 7 gü @seymabasu1 senin haberin var mıydı yoksa 😱 seymabasu1 7 gü He vardı ben de oradaydım Catutigernos 7 gü @seymabasu1 sen de mi sınava girdin 😱 seymabasu1 7 gü Hayır ama nasipse iki sene sonra Catutigernos 7 gü @seymabasu1 niye iki sene sonra 🤔 seymabasu1 7 gü İşte Kedilerbeniyer 7 gü Keyfisinin kahyasının veliaht prensesi öyle istiyor çünkü 🤪🤣 Catutigernos 7 gü Sen niye karışıyorsun 😱 Şeyma ile arama giriyorsun 😱 sen git ayrıca şurada iki dedikodunun belini kıracağız 🤪 seni çekiştirecegiz olmuyor böyle 🤪 Kedilerbeniyer 7 gü Korkma tamam panik yapma hadi ben yokmuşum gibi konuş 🤣🤣 seymabasu1 7 gü Hshsh catu cok alemsin 😂😂 hayır benim canım gelsin onsuz olmaz Catutigernos 7 gü @seymabasu1 hay senin canına 🤣 neyse ben spaya geldim keyif yapacağım 🤣🤣 seymabasu1 7 gü Hshhs keyifleriniz bol olsun 😅 Catutigernos 7 gü @seymabasu1 heh şimdi geldim hamam ve masajdan sonra pamuk gibi oldum. Soda ayran limonumu yapıyorum su an 🤣 seymabasu1 7 gü Anlıyorum hayatını yaşıyorsun ama nispet yapma 😅😂 Catutigernos 7 gü @seymabasu1 yapmazsam ne anlamı var ki 🤪 seymabasu1 7 gü Peki sen böyle gör😅 Catutigernos 7 gü @seymabasu1 özellikle sana nispet yapmak için hayatımı yaşıyorum 🤪 seymabasu1 7 gü Tamam ben de çok merak ediyordum sağ ol😅 Catutigernos 7 gü @seymabasu1 bak sen de itiraf ettin 🤪 seymabasu1 7 gü Tamam sen öyle zannet 😂 Catutigernos 7 gü @seymabasu1 daha yeni çok merak ediyorum diyen sendin 🤪 seymabasu1 7 gü Tamam anladım yeter😂 Catutigernos 7 gü @seymabasu1 yeter derken 🤪
unununuunn | Aşk İlişkileri konusunda 145 görüş paylaştı. Xper 4 7 gü görücü usulü kızlar niye evlenmiyor artık, sorumun cevabını almış oldum. İzledikleri dizilerde filmlerde böyle yüzüklü sürprizli evlilik teklifleri vardı, doğru yaaa Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4769Mutluluğun daim olsun. Böyle güzel zamanlar az bulunur.
Amin cümlemizin
Hayırlı olsun. Hiç sakinleşme en güzel heyecanı yaşıyorsun tadını çıkar
Bu güzel motivasyon ve tebrik için teşekkür ederim 🌸💜👸
💖🌷
Hayırlı uğurlu olsun
Şöyle aniden gelen teklif darısı başıma😄 Mutluluklar..
Yaa teşekkür ederim :)
Aniden teklif etmeyi çok severim
allah tamamına erdirir inşallah yaşa heycanını sonuna kadar bir daha nerde yaşıyacaksın kasma sakinleşcem diye :)
Evlilik teklifi aldım diye bu kadar heyecanlanmana gerek yok evlenince görürsün şimdi hava hoş gelir sana
2000liler de evleniyo auuuuu imdat. Hayırlı olsun bu arada
99 luyum
He sori dkdkdkdkxk
Önemli değil slskdkdkd
Keske demeseydin hemen yaaa. Cok uzuldum senin adina. Neyse gecmis olsun artik
Öncelikle tebrik ediyorum. Heyecanın ve mutluluğun tadını çıkar bence. Sakinleşmeye gerek yok bence.
Gerçekten heyacan mi ya. Ben hep sahte bulurdum o heyecanı
Ayyy, tatlı heyecanlar bunlar! Hayırlı uğurlu olsun. Allah mutluluğunuzu daim etsin. 🌸
Kucağına Oturup Hopla Zıpla Sakinleşirsin.
Yaşın 22 Yahuu ne Evlenmesi önünde bir Ömür var
Buzlu su döktür kafandan aşağı ahah. Hayırlı olsun 🦁
Aşk olsun hiç bahsetmedin hayırlı olsun yavrum 😏🖤🌸
Bir an da gelişti vallahi ya 😘🌸
Teşekkür ederin çiçeğimm
Rica ederim kuzum tam seni kaybetmek istememiş bu kadar hızlı😅♥️
Adam yazıcaktım h
Yaa şımartıyorsun beni şeyma 🤣💜🌸
Olsun 🤣😂😂♥️
Yüzük parmağını sivrisinek mi ısırdı şişmiş biraz kolonya sur iyi gelir 😂
Mutluluklar dilerim heyecanlı olman normal zaman ilerledikçe normale dönersin 🌸🥰
5 litrelik su al yanına bir dikişte bitir anca heyecanın gider... mutluluklar bu arada :)
Ne güzel adam çok şanslı sen gibi birini kazanıyor :)
Sen en son sınavda değil miydin ne ara aldın evlilik teklifini :D
Sınav çıkışında
😅😅
@seymabasu1 gülme kız sınavda sevgili yapmış işte 🤪
Yapsın ne olacak o kadar güzel ki
Adam kaçırmak istememiş😇
@seymabasu1 adam sınavı yakmış kızı kaçırmamak için diyorsun yani 😱
Adam sınav için gitmemişki Evli teklifi için gitmiş😅
@seymabasu1 sen nereden biliyorsun 😱
Öyle olsaydı yazardı😅😅
@seymabasu1 senin haberin var mıydı yoksa 😱
He vardı ben de oradaydım
@seymabasu1 sen de mi sınava girdin 😱
Hayır ama nasipse iki sene sonra
@seymabasu1 niye iki sene sonra 🤔
İşte
Keyfisinin kahyasının veliaht prensesi öyle istiyor çünkü 🤪🤣
Sen niye karışıyorsun 😱 Şeyma ile arama giriyorsun 😱 sen git ayrıca şurada iki dedikodunun belini kıracağız 🤪 seni çekiştirecegiz olmuyor böyle 🤪
Korkma tamam panik yapma hadi ben yokmuşum gibi konuş 🤣🤣
Hshsh catu cok alemsin 😂😂 hayır benim canım gelsin onsuz olmaz
@seymabasu1 hay senin canına 🤣 neyse ben spaya geldim keyif yapacağım 🤣🤣
Hshhs keyifleriniz bol olsun 😅
@seymabasu1 heh şimdi geldim hamam ve masajdan sonra pamuk gibi oldum. Soda ayran limonumu yapıyorum su an 🤣
Anlıyorum hayatını yaşıyorsun ama nispet yapma 😅😂
@seymabasu1 yapmazsam ne anlamı var ki 🤪
Peki sen böyle gör😅
@seymabasu1 özellikle sana nispet yapmak için hayatımı yaşıyorum 🤪
Tamam ben de çok merak ediyordum sağ ol😅
@seymabasu1 bak sen de itiraf ettin 🤪
Tamam sen öyle zannet 😂
@seymabasu1 daha yeni çok merak ediyorum diyen sendin 🤪
Tamam anladım yeter😂
@seymabasu1 yeter derken 🤪
görücü usulü kızlar niye evlenmiyor artık, sorumun cevabını almış oldum. İzledikleri dizilerde filmlerde böyle yüzüklü sürprizli evlilik teklifleri vardı, doğru yaaa