Eski sevgilime yazdim onceki sorumda yaptiklarini soylemistim?

Dün eski sevgilimle tanisma tarihimizdi gidip yazdim cidden dayanamadim bana onca sey demesjne ragmen gidip yazdim cok ozlemistim cunku. Naber nasılsın hayat nasil gidiyor vb konustuk iste Aramizin boyle olmasindan rahatsiz oldugumu belirttim konussak hallolur dedim ben kararsizim boylesi iyi dedi ama sonradan dusunceleri degisebilirmis. Yazdigim icin canım mi yaptjm bilmiyorum ama normal arkadas olma karari aldik ara ara konusuruz dedik sinav senesi bu sene dershaneye falan gidecekmis bu yaz kendisine odaklanmis onu ozledigimi soyledigumde bunlari soyledi tamamen vazgecmeli miyim unutmali miyim unutmak istesemde olmuyor okuluma kaydini aldiracagini soyledi ailesi oyle istiyormus iyice kahroldum her gun onu okulda ben goremem naparim sonra zaten üniversiteye gecince beni tamamen unutacak o ortamda iyice kendi basima kalacagim ondan baska kimsem cidden yoktu dogru duzgun ne yapmaliyim lutfen yardim edin 2 ay oldu ayrilali ama ne yemek yiyorum ne odamdan cikiyorum oyle konusuca da sosyal medyadan istek atti bana nolursunuz birsey diyin
Eski sevgilime yazdim onceki sorumda yaptiklarini soylemistim?