Böyle yapan biri hakkında düşünceleriniz?

Tanışalı 5 gün falan oldu bir kaç gün normal hiç kesintisiz konuştuk benim ailem fazla sıkı ve telefonu elime rahat bir şekilde bile alamıyorum bunu anlattım çoğu şeyde arkamda duruyor görüntülü konuşmamızdan sonra hoşlandığını söyledi nasıl mutlu ve rahat hissediyorsan öyle davranmamı söyledi istiyorsan bu seni rahatsız ederse ailen tarafından konuşmayabiliriz ama ben buna imtihan derim yine konuşurum dedi açıkcası biraz saçma geldi dedim oda kullanacak olsam yani giderim ailesi rahat gezen tozan birini elime alırdım dedi ama şu an senleyim vs ara sıra da cinsel bir çekim olmaya başladı yani onun yapısında var bu bende istemiyor değilim fakat bir kaç kez ben ters yapınca rahatsız olursan keserim asla sıkıntı yok dedi ama bunun yüzünden de seninle muhabbetimi kesmem vs seninle cinsel ilişki konuşmaya ihtiyacım yok zaten öylesine konuşmak istediğim biri değilsin insan hoşlandığı kişiyi düşünür ve hayal eder diyor haklı mı haklı sadece bu kadar hızlı olması ve sıklmayacağını belirtmesi biraz tuhafıma gitti baba sevgisi görmemiş biri olarak çekiyorda beni ne düşünüyorsunuz devam etmeli miyim pişman olur muyum ters ne var
Böyle yapan biri hakkında düşünceleriniz?