10 yaş farkı çok mu diye soracak olsam, bir çoğu evet cevabını verecek. Peki size bu çiftleri göstermek istiyorum.Kenan İmirzalıoğlu 48 - Sinem Kobal 34İpek Filiz Yazıcı 20 - Ufuk Beydemir 30Tolgahan Sayışman 40 - Almeda Abazi 30Ali Atay 46 - Hazal Kaya 31Mert Kılıç 44 - Aslıhan Güner 34*Benimde sevgilimle aramda 10 yaş var. Kim duysa çirkin yakıştırmalar, moral bozucu sözler söylüyorlar ve ben çok bunaldım insanların bu düşüncelerinden.*
Biraz açık bir soru olacak ama bunlar hayatın gerçekleri. Ali atay 56 yaşında antropoz oldu diyelim ki gayet normal bi durum. 41 yaşındaki Hazal kayayı kim tatmin edecek? Ekteki fotoğraflara bakınca gayet yakışıyorlar fakat şöylede bir gerçek var erkek 40a kadar olgunlaşmaya devam ediyor, kadın ise 30dan sonra çöküşe geçiyor. İstisnalar ve makeup kaideyi bozmuyor.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neden bukadar çirkin düşünmek zorundasınız? 41 yaşındaki hazal kayayı kim tatmin edecek nasıl bi sorudur?
En fazla yaş çatlasın 7 olabilir 10 yaş ve üzeri çok kötü ama kendi fikrine göre örnekler bulup içini rahatıyosun ama %95 bu yaş farkının çok oldugununsöyler
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet sizin için buluyorum bu örnekleri kendim için değil. Çevremde sizin gibi insanlar olmasa çokta mutlu bi hayatım olucak. Ama psikolojimi çökertiyorsunuz. 7 olabilir diyip 3 fazlasını çok görmek? Saçma..
7 en fazla o da 10 yaş çok kötü bişey 3 fazla olabilir ama baktığınız zaman 7 ve altı mantıklı olabilir şeyler daha çok örnek bulabilirsin fikrim değişmicek çevrende bizim gibi insanlar oldugu şükret kendi yaşlsrındakiker tarzında sevgilin olsun o zaman olgunlara sulanıyosun dimi hoşuna gidiyo
Ne yani simdi 3-5 kıytırık halk arasında tanınmış ünlü olarak nitelendirdiğimiz insanlar aralarına yaş farkı koyuyor diye bu insanlarda mı koysun. Yaş farkının evliliğe oldukça fazla zararları var kaldı ki ünlüler aşk evliliği yapmıyor
Ama ne yazık ki 10 yaş gercekten abartılacak ve kesinlikle uzak durulacak bir yaş aralığı hadi 1-2 olsa neyse ama 10 kesinlikle kabul edilemez. Gözlemlerime göre arada yaş farkı bulunan evlilikler cokta uzun sürmüyor