Yanındaki kişiyi seviyor ve egleniyorsan hepsini isterim benn siz?
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
9 gü
Bencee yağmur altında öpüşmek ve o kasvetli havada vakit geçirmek uffff uffff
Tabii ki sonbaharda ya
Tabii ki sonbaharda ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1528#SelamGençlik 🍀🍀
İlkbahar yağmurları eşliğinde yeniden dirilen ve canlanan doğada piknik yaparken, yağmurda dans etmek de mümkün ve şahane olur, tazelenme hissi aşka eşlik eder daha sonra ise kış, sonbahar ve yaz şeklinde sıralamak isterim..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Yaz ayında
Aşk her mevsimde güzeldir. Tabi yaz mevsimlerinde beraber yapılan tatil ve sevgililerin birbirine ayırabilecekleri daha fazla zamanı olduğu için yaz diyorum. 😏
Yazın güneş var, kışın kar, ilkbaharda arılar, sonbaharda da yağmur. Ya ben en iyisi evimde oturayım çayımı içim mk uğraştırmayın beni..
Tabiki de her mevsim ayrı güzel ama benim tercihim yaz
Yazın ya tatile falan gidince için kıpır kıpır mükemmel oluyo
Yağmur altında öpüşmek en çok isteğim şeylerden umarim bir gün yaşarım 💚
Benimdeee
Çok romantiktir geliyor 💚
Kışın ayrı güzelliği var bi yere gittiğinizde ısınması icin ellerını tutar sıcak şeyler içersiniz buzlu paten yaparsınız, ayrı bir güzelliği var, aşkınızdan üşüdüğünüzğ unutuyorsunuz sevdiğinin verdiği sıcaklıktan
İlkbahar favorimdir.
Ne sıcak, ne soğuk.
🌳Doğa🌴 miss🌿 yemişim diğer mevsimleri ve nana nina duyguları.. 😂😂
Bence sonbaharda aşk daha güzel. O yağmur yağdıktan sonra oluşan toprak kokusu mis gibi vallahi. Tam elele yürünecek hava
Sigara icio musun
@Sagoreco evet
Ben sigara içeli topragin kokusunu yagmurun nemini unuttum ama aşk kasim başkadır tabi ki
@Sagoreco yine aylardan Kasım, sanki sende kaldı bir yanım...🎶 Aklıma nereden geldi bilmiyorum
Her nefesim her anım sanadir canım..
Aşkın mevsimi olur mu peki mevsimler mi huzunlendirir sararmış yapraklar boğuk gökyüzü yalnizligimizi mi hatırlatır neden severiz sonbahari neden Kasım aşk başkadır deriz?
@Sagoreco bilmem hiç düşünmedim aslında aşk neden Kasım'da bir başkadır? Sevdikleriniz toprak kokuyor diye sonbaharı seviyor olabilirim ama başka sebebi var mı sorguluyorum su an
Mevsimler gibiyiz aslında sürekli değişiriz ya birbirimizi üşüturuz ya da yakarız bahar nasildir peki bahar da umut yok mudur bahar gelince bi coşku kaplamaz mı her yanımızı bi telaş içinde olmaz mıyız bahar da umut vardır renk vardır bahar aşk sen olamaz mısın?
@Sagoreco gençler özele gidin mk
Yazabilirsin müsait isen konusabiliriz istersen
Aşk her mevsimde güzel saygı sevgi varsa yerin zamanın önemi yok
Aşk ne zaman gelse o mevsim o an güzel gelir ama bana hep bahar da güzel geliyor.. 🌸💗
sevgilimle ikimiz yüzme aşığıyız o yüzden yüzmek deniz kum güneş :)
Aşk her mevsim güzel yaşanır
Onunla Temmuz ayında tanıştım bu yüzden yaz demek istiyorum.
Aşk her mevsim güzeldir
Her mevsim ayrı bir yeri var
Sonbahar insanıyım ama yaz daha cazip geldi şu an
Deniz kum güneş seks 😂
Her mevsimde güzeldir