Benim neden sevgilim olmuyor? Flörtüm neden hiç olmadı?

Merhaba, sanırsam özgüvenin yerinde değil Özgüven kazan Kendini Hem güzel tut Ortamlara sohbet et Ama çok da ortamlara girme Alkolüdür bilmem şeyidir Hepsi bitmez Kötüsü kötüsü olur ortamlarında Sınırı vardır Güzel ortamlar güzel insanlar Tanı belki Yakının da hoşlanan çıkar Belki uzaktan Birazda nasip bu işler Allah iyi kişiler ile karşılaştırsın İnşAllah haydi HOŞÇAKAL...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Canım böyle gizlenirsen tabii ki olmaz neredesin sen
Benim de olmuyor.
Benim ki çirkinliktendir.
Karşıma değerini bilecek biri çıkar inşallah.
yani simdi yüzünü görsem 3-5 bisey sallarim da o da yok tahmini sert mizacin vardir ablacim
Çok sert bi yapın varsa ondandır insanlar çekiniyodur
Ülkemiz sınırları içerisinde böyle şeylere pek inanasım gelmiyor. Biri kıza kimsenin yanaşmaması için lanetli olması lazım her halde 😅
O zaman konuşma tarzın hoşuna gitmemiştir ya da belki sevgili işine farklı açılardan bakıyorsunuzdur istediğini alamayınca gidiyodur. Bilemiyorum ya
Mesela o cinsellik konusu açmaya çalışıyodur ama sen hiç oralı değilsindir falan o da seni yavaş yavaş bırakmaya başlıyor
Neden biliyormusun sen çok iyi birisin ve iyiler her zaman yanlızdır, ve iyiler hak etmediği bi hayat yaşarlar hep ezilirler. Buda benden sana♥️🌹😉
O şans ama böyle birini tanımak isterim tabi aynı yerdeysek
cok mu ciddisin cevrene emıenım snı begenen arzulayan vardır cevrende.. sojbet etmek istermısın =
Olur bir gün o da olur akışına bırak.
Cinsel ilgin yoks normal
Öz güvenin yok
Nerede yaşıyorsun acaba?
Ne gerek var
Güzel deglsndr
Sen ilk adım at.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş