Olgun olmalı düşünce bakımından görünüş bakımından
Net olmalı ne istediğini bilen kaliteli birisi
Peki neden karşıma çıkmıyor
Bak bu şeyle alakalı arkadaşlarının nasıl biri olduğunu bilip acaba bende mi böyle olacağım korkusu , bırak biraz dokunsun sevsin yanında kıymet bilen biri olsun. Buna makul sevmek deniyor. Ama dediğim gibi her erkeğe güven olmaz, yakışıklı kaşı başı güzel dediğin adam üzerde o gözlüklü kör dediğin çocuk seni mutlu eder. Tipe göre de ayırma karaktere göre de eğlenceli olsun esprili olsun , çevrende sürekli seni güldürmeye çalışan mal takliti yapan bir erkek varsa kesin kıymetini bil. Sonra kaybettim diye ağlarsın
Umma varsa seven sevilirken kıymet bil , sonrası için vakit olmuyor gidiyor elden. Yine de ilk hatanı hiç sevgilisi olmayan biriyle yap bari ilk ona sevdir kendini az biraz geniş ol
Soguk ciddi kasıntı bi insan oldugun için son yüzyılda sen gibi insanlara pek yer yok o yüzden çıkmıyor mizah IQ un yğksek pozitif vibe veren eglenceli bi insan olsan karşına verdigin pozitif dışa vurumdan dolayı senin enerjin de insanlar çıkcak sorunu okuyunca oldugun ruh halin ve düşünce biçimde dolayı tüylerim ürperdi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben böyleyim knk yaşıtlarıma göre çok düşünüyorum onlar gezmeyi tozmayı düşünürken ben bunları düşünemiyorum misal kız arkadaşımın biri de sıkıcıymışım sözde😀 bu yüzden ayrıldı benden
Benimde sevgilim olmadı. çünkü kadınlar kötüleri seçiyor
Çünkü tarif ettiğini bütün kadınlar arıyor.
Bu da ulaşma şansını düşürüyor.
cut.
Öyle biri ilk adımı atmaz çünkü karşına bu yüzden çıkmıyor olabilir
Oyle insanlar genelde tercih edilmiyor ondan izole oluyorlar
Neden bu kadar kesin şeyler istiyorsun ki? Beraber güzel vakit geçirdiğin, hayatı için de çabalamış, çabalayan birinin neresi yetmiyor? Olgunluk ve netlik neden bu kadar önemli? Çok olgun biri sıkmaz mı sizi bir süre sonra?
Bazı kızlar cesaretli erkekleri sever, ne derse ok gibi olacak kıvırma görmek istemezler hani bu komik biride olabilir patavatsız ama içinden geldiği gibi konuşuyor der önemli olan söylediği şeylerin karşıda kabul görmesidir en azından söylediğinin doğru olduğuna inanmak ister.
Böyle bir herif bulayım onu kobra gibi yakalayıp bırakmam🐍
Anlattığın tarzdaki insanlar azınlıkta çünki o yüzde karşına çıkmıyor
Ne biliyim ben
Dusuncen dogru..!
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş