Aşk İlişkileri 8 gü 6 aylık tanıdınız sevgilinize 6 bin Euro verir misiniz? nhgtkjh Yoda Takip Et FacebookTwitter 00 Yurtdışında yaşıyorsunuz diyelim ben vermem ne kadar ciddi olduğunu derse dersin? Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter 6 aylık tanıdınız sevgilinize 6 bin Euro verir misiniz? 132 Görüşünü yaz
Affedilmeyen | Aşk İlişkileri konusunda 29,2b görüş paylaştı. Fenomen 8 gü hayır vermemçok kısa bir süre.. birisine maddi anlamda güvenmek içinyani miktar bakımından Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Saknuzulmetmmmi | Aşk İlişkileri konusunda 645 görüş paylaştı. Yoda 8 gü Şu anki halim olsa vermem ama çok param varsa veririm😄 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
oguzhans0303 | Aşk İlişkileri konusunda 7b görüş paylaştı. Master 8 gü O 6 bın Euro’yu bankada tutar Türkiye’ye geldiğim zaman bozdurup çatır catır yerim eğer bunu kabul edecekse sevgilim beraber yeriz tek başına olmaz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Detmolder22 | Aşk İlişkileri konusunda 68 görüş paylaştı. Xper 4 8 gü veriririm sevgilim olmasina gerek yok sevdigim bir dostum olsada veririm. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
-PerhapsLove- | Aşk İlişkileri konusunda 5,7b görüş paylaştı. Guru 8 gü VermemBenden istemesi de rahatsız eder Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
BilgisayarTeknikeri | Aşk İlişkileri konusunda 963 görüş paylaştı. Yoda 8 gü O kadar param var mı ya :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
İbrahim1988_34 | Aşk İlişkileri konusunda 2,1b görüş paylaştı. Yoda 8 gü Para girdiğinde buz gibi soğuyorum iliskilerden Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum nhgtkjh 8 gü Bende soğudum eşim olsa anlarım ya da bilsem gerçekten zor durumda İbrahim1988_34 8 gü Ne ooursa olsun para mevzusu irilte ediyor beni
Muzlu-Puding | Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. Yoda 8 gü Vermem. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
duygucansız | Aşk İlişkileri konusunda 615 görüş paylaştı. Xper 6 8 gü veririm Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Advertiser | Aşk İlişkileri konusunda 806 görüş paylaştı. Guru 8 gü Hayir tabi ki Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
agorasevdası | Aşk İlişkileri konusunda 2,3b görüş paylaştı. Guru 8 gü Vermem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
mrens | Aşk İlişkileri konusunda 126 görüş paylaştı. Xper 5 8 gü ben de vermem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Nakedmann | Aşk İlişkileri konusunda 160 görüş paylaştı. Xper 5 8 gü Hayır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
213hayır vermem
çok kısa bir süre.. birisine maddi anlamda güvenmek için
yani miktar bakımından
Şu anki halim olsa vermem ama çok param varsa veririm😄
O 6 bın Euro’yu bankada tutar Türkiye’ye geldiğim zaman bozdurup çatır catır yerim eğer bunu kabul edecekse sevgilim beraber yeriz tek başına olmaz
veriririm sevgilim olmasina gerek yok sevdigim bir dostum olsada veririm.
Vermem
Benden istemesi de rahatsız eder
O kadar param var mı ya :D
Para girdiğinde buz gibi soğuyorum iliskilerden
Bende soğudum eşim olsa anlarım ya da bilsem gerçekten zor durumda
Ne ooursa olsun para mevzusu irilte ediyor beni
Vermem
Vermem.
veririm
Hayir tabi ki
senden mı ıstıyo
Vermem