Sevilmek için tam olarak ne yapmam gerekiyor?

Kader sizin karsınıza doğru birini çıkaracaktır sevgili bulmak gibi bir düsünceye sahip olmayın çünkü arayısta olan insanların neredeyse tamamına yakın sayısı ciddi değillerdir ve sizi üzmekten baska birsey yapmazlar asla düsünmeyin nezaman sevileceğim falan diye çünkü zaten sevileceksiniz geç olsun ama doğru biri çıksın önünüze dıs görünüslede alakası yoktur bir kisi sizi sevdikten sonra zaten siz olarak sever ve onun gözünde dünyanın en güzel kızı olarak gözükürsünüz asla dısarıya gitmez gözü sizi siz olarak sevdiğinden dolayı size hep bağlı kalır ve mutlu olursunuz böyle biri var mı? tabii ki var ve gerçekten sevilip sevmeyi hakeden her insanın önüne çıkıyor bundan emin olun.
Bu tür negatif düsünceler sizi üzer böyle bunun yerine hayatta kendinizi daha çok gelistirmeye bakın ama yok çıkmıyor neden yok özgüvensizim kendinizi böyle depresif duruma iterseniz size bir sonuç getirmez.
Onlara bakmayın onların çoğu zaten takılmalık sevgili ve sevgilinin adı var ama kendisi yok sizde biliyorsunuz ki aldatmalar ayrılmalar falan çok fazla dısarıda gördüklerinizin çok az bir kısmı sadece gerçek sevgili çoğu yakın bir zaman sonra bitiyor olumsuzluklardan dolayı ama önemli olan gerçek sevgilidir ve takılmalık değildir dısarıda gördüklerinize aldanmayın hemen hemen herkesin sevgilisi var ama sevdiği yok..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Birisini sevmek için çabalamazsın ki içinden gelir. Seni sevende vardır yani takılma
Kimsin nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama sen çok hoş birisisin. Kendini değersiz hissetme. Eğer birbirimize yakın olsak seninle birlikte bir ömür geçirmek isterdim🙂
Bu şekilde sonunu düşünmeye devam et. Mesele hoş güzel vs olman değil ki. Niye illa bir nedene bağlıyorsun. Değerli hisset.
Her serseri birini gordugunuzde agzinizin suyu akmasin buna dikkat et
Güzel misin onu söyle
Bak güzel kardeşim şu an ki ilişkiler hep çıkar ilişkisi haline gelmiş çoğu insan cinsellik için birileriyle birlikte olma çabası içerisinde bazıları ise cinsel açlığını aşk sanıyor yani hâl böyleyken özellikle de bir kız olarak yalnız kalman daha iyi diye düşünüyorum
sevilmezsin bosuna ugrasma
once bir duzgun erkek bul sonrasina bakariz🤗
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş