Sevgiliniz sanal ortamda karşı cinsle tanışıp, arkadaş olabilir mi?

bir insanın sevgilisi varsa dostu da o sevgilidir arkadaşı da o sevgilidir sırdaşı da o dur her şeyi o sevgilidir
yani arkadaşa gerek yok
sevgililik böyle bir şeydir
yoksa insan neden sevgili olsun sevgili olmanın anlamı nerede kaldı
sevgilim var ama arkadaşım da olsun bu bana saçma geliyor
benim sevgilim benim sevgilimdir başkasının arkadaşı olamaz
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Selamlar,
Benim için bazı şeylerin sanallı ya da reeile olmaz. Duruşum ve görüşüm her konuda aynıdır. Hayatında ben varsam biriyle tanışıp arkadaş olması çok hoşuma gidecek bir hareket olmaz.
Tabii ki hayatında arkadaşları olacak fakat bu arkadaşlarını benimde tanımam gerekiyor. Paranoyak ya da kompleksli bir insan değilim. Fakat benim bilgim dışındaki arkadaşlıklara çok tahammül edemem.
Benden önce oldukları durabilir ama mümkünse benden sonra olmasın.
Kendi soruna yükselenide ilk defa görüyorum. 😅
soruna gelecek olursak, olamaz.
Evet olabilir. Duruşuna ve aklına güvenmişsem sorun yok. Kadınlarla arkadaş olabilen ve olmayı başaran erkek gelişimini tamamlayabilmiş erkek demektir. Kadını obje olarak görmeyen kadınla sohbet edebilen bir şeyler paylaşabilen erkek candır.
Eski sevgilim olmayı göze alıyorsa tabiki..
Yapmak isteyen her türlü yapar, güven çok önemli böyle durumlarda. Haberim olduğu müddetçe sorun edeceğimi sanmıyorum ama en ufak bir "acaba mı?" düşerse aklıma o zaman bu dünyada cehennem azabını iki tarafa da yaşatırım
Sanal ortamda olmaz ama reelde tanışmış ve zaten arkadaşlarsa karışmam, beni de tanıştırması şartı ile 🌸
hayır ben yeterim eğer yetmiyorsam arkadaş değil başka sevgili arayışına çıksın
Sevgilisi fenomen olanlar kuran i kerim okusun ilk harfi okuyunca gerisi gelir zaten 😂
Sanal, reel farketmez bu tarz şeylerin teklif edilmesini dahi kabul etmem.
O yüzden silmek gerekir öyle bir şey olamaz olursada ben olmam
Hayır olması uygun olmaz, kızlarda buna müsaade edermiş bilemem, tahminen onlarda Hayır der
Benden başka biriyle arkadaş olamaz. Olurum diye ısrar ederse aradan çıkarım
Neden olmasın sitedekiler sevgilisi olduğu halde karşı cinsten uzak duruyor mu sanıyorsunuz
Ertesi gün uyandığında kendini kireç kuyusunda bulmak istiyorsa tanışabilir tabii ki 😇
Benden önce tanıştıkları olabilir, onlara gereken mesafeyi koyar zaten. Bu şekilde olmaz olabilemez. 🙄
Benden önceki arkadaşlarıyla devam edebilir ama benden sonra biriyle tanışmasına karşıyım
Vardı öyle bir sevgilim, onunla samimi olduğunu gördüğüm her kızı sorduğumda "arkaşıma sadece" derdi bende üstelemezdim. Konu bana gelince her şeyimi karıştırıyor, karıştırmak istiyor...
benden önceki arkadaşlıkları kabul edilebilir ama benden sonrası olamaz kıskanç biriyim.
Benden önce kız arkadaşları varsa saygım sonsuz benden sonrasıyla tanışamaz :)
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş