İlgi görünce uzaklaşan kız egosunumu tatmin ediyordur?

Onun kafasından ne geçtiğiniz kahin olmadığıma göre ne sen ne de biz anlayabiliriz ilgi gördüğü için diye belki sen anlamdiriyousn belki senden bişey gördü ve niye diye sormanı bekledi ya da onu gerçekten seviyor musun diye kanıtlamaya çalışıyor ciddi misin diye aklımdan geçiriyor bilemez sin ona sen bazen soğuk bazen de ilgili gibiisn bi problem var mi özel hayatında merak ettim varsa dinelemk isterim sorun yasiyomusun aklım karıştı anlamadığımız için soruyorum yanlış anlama diyeblirisn abi siz kızla iletişim konusunda baya kotuusnuz kusura bakmayın
Ne tepki vereceğini görmek için bilerek umursamaz davranıyorum.
Şey mevzusunu açar mısın ciddi misin diye aklından geçiriyor gerçekten seviyor musun diye anlamaya çalışıyor dedin ya bunu nasıl anlayacak. Ben ciddiyim, bunu ona nasıl kanıtlarım yani daha doğrusu ne şekilde davranmam gerekir.
Şimdi bazı erkekler var seni bilemem tabi kadınla böyle sırf laf olsun diye ilgileniyo işte bazıları var cinsellik tek istediğim bazısı var aman gezeyim tozayim bu kafa dengi zaten olur bundan deyil takilmalik ya da sırf dalga geçmek için bak nasıl tavladom gördün mu diyenler bile var o işte bahsettiğim ciddilik kavramı burada işte yani sen hoslaniyosan onunla böyle konuştun fazla ilgili değil gecistiriyor fazla bakmıyor ya da tersliyor ondan sonra sen kahve içelim deyimce istekli değil gibi testler yapabliisn seni isteyip istemedigini ha baktin hâlâ tepki yok işte hayatinda neler yolunda ya da kötü gidenler şeyler varsa belki ondan ama hicbisey yoksa anlarisn bu kız seni istemiyor
Çok mantıklı konuşuyorsun ama bazılarını anlamıyorum yazım hataları var.
Ben bu kızla ilgilendim falan sonra ilgisiz davrandım sonra tekrar ilgilendim gittim konuştum bana sevgilim var dedi alakasız bir yerde tepki vermedim ilgilenmeye devam ettim. Sevgilim var dediği konuşmada bilerek bana ilgisizmiş gibi davrandı muhtemelen benden emin olmadığı için ve benim önceki umursamaz davranmalarımdan dolayı.
Konuşmak istiyordu ama sürekli kendini geri çekiyordu.
En sonki görmemde beni gördü saçını falan düzeltti bakıyor muyum diye baktı , sonra arkasını dönüp kankasina sordu diye tahmin ediyorum çünkü bu sefer kankasi bakmaya başladı. Bakıyor mu baksana muhabbeti olur ya o oldu.
3 gündür görmüyorum kendisini gelmiyor okula.
Himm şöyle o zaman sevgilim var diye ne tepki vericeksin diye test etmiş olabilir bu birinci ihtimal ikinci ihtimal gerçekten var ve uzaklaştırıyor ama bakıyor mu diye aralarındaki konuşma bana şu soru işaretini uyandırdı sen de umursamas davranmissin ve bunu kendi çaplarında ölçüyor lar onu çıkardım ama kız da karmaşık biri bunu itiraf ediyorum sen konuşmayalım calismissin oda neyse niyeti belli etsin bu basit aslında ama günümüz ilişkilerinde şu var ayy baksana hemen vazgeçti demekki oda sevenler den değil gibi algı var ondan karmasiklasiyor her şey ama sevgilim var dediğine göre sende mesafeni koru ama arkadaş olarak konuşabilirsin
Ben sevgilisi olduğunu düşünmüyorum kendisini koruma amaçlı böyle bir şey yapmış bence. Çünkü profilinde sevgilisiyle 1 tane fotoğrafı yok , sadece 1 tane hikaye paylaşmış o da 8 ay önce , sevgilisi olduğunu düşündüğüm elemanın hiçbir fotoğrafını beğenmemiş.
Kız çok güzel, bence zamanında hep kullanma amacıyla yaklaşan oldu biri yüzünden acı çekti ve böyle bir şey yaptı bence gerçekten seveni ayırt etmek için. Ben gerçekten seviyorsam sevgilisi olup olmamasını önemsemem açıkçası.
Kız da alakasız bir yerde sevgilim var dedi , yani şöyle düşün ;
-Havalar ısındı iyice
+Benim de sevgilim var
. d. d. hshahahsh yani çok saçma bir muhabbetti. Kız bunu bilerek yaptı buna eminim, ben yine de ilgilenmeye devam ettim.
Şimdi anladım dediğin gibi seni de onlardan biri sanmış ve böyle biseyler seni test ediyo ama bu bildiğin yalan bende bunu hiç sevmiyorum biliyomusun bunu bana senin yaşadığın şeklin farklı bi şekilde söylemişti benim sevgilim var dedi aynı senin dediğin gibi takip etmiyordu kızı ve bende senin gibi supheledim ve ilgilendim gerçeği soylemsi için ama sonra şunu yaşadım kenidmi küçük duusnmusum gibi hissettim çünkü dediğin gibi durduk yere sevgilim var denmesi çok itici kendi yaşadığım sevgilisi olan birinin sanki peşinden koşuyorum sanki kendime hiç saygım yok gibi hissettim ve evet senin dediğin gibi hiç foto paylaşımı yok beğeni yok takip yok ve nasıl sevgili bunlar dedim
İşte dedim aslında ilgim vardi devam ettim şüphe duydugum için sonuç yok şu an sence de takip etmemsi belli neden değil mi sevgilisi ilerde ciddi düşünüyor ama yok ortada kız neyse işte ondan hiç benim ilgime cevap gelecek şekilde bi intiba alamadım ve kenidmi kötü hissettim dediğim gibi öyle diyen birinin peşinden koşan biri konumuna düştüğüm için kendime kızdım kendime saygım yok mu dedim ama gec farkettim duygularımla hareket ettim çünkü senden de çok üstüne düşme ni tavsiye etmem niye durduk yere gelip senin kafanı karsitiryor sevgilisi varmış bilmem neymis neyse derdi konsuuwin numaraya gerek yok arkadaş olarka muhabbetini devam ettir sonrasına bakarsın ama yalan soylemesi hiç hoş değil
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Evet
Bilmem olabilir mi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş