@Tmbilemedik Oysa Olgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur. Sen bu kafayla kesin evde kalırsın.
@abdullahrapp Öncelikle ilk yazdığınız mesaja net katılıyorum. 46 yaşındasınız 23 yaşında biri olarak size bakabileceğimi nasıl düşünürsünüz diyecektim. Bi ihtimal 46 değilim der diye önce kaç diye sordum
2. Olarak özelden konuşuyoruz demişsiniz bunu okuyan arkadaşız sanacak birikim ile ilgili sorduğum soru vardı özelden bana hangi altının alınması gerektiğini söylediniz
Veee ettiğiniz küfürler çok çirkin ayrıca tekrardan diyorum 46 yaşına gelmiş bir insan gerçekten nasıl 20li yaşlarda birine göz diker vallahi ayıp bence de
İğrenç küfürler derken 46 yaşındaki dedeye diyorum nasıl teyzen kız kardeşin dersin yaa bu nasıl bir cümle sen bu kötü iğrenç kalple daha çok 46 sene beklersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
316Yeri gelir 20 yaşındaki erkek bile yetemezBu işler yaşa bakmazAltına yat, yetiyor mu yetmiyor mu görDiyelim ki yetiyor, kaç sene daha yetecek
Taş gibi yeter, azgındır o yaş iyi bilirim. Doyurur seni
Erkek morali düzgün olduğunda her yaşta iş görür. sadece menisi azalır.
Bence hiç bir anlam da yetemez. İmkansız yani. Yeter diyenler de hayal dünyaların da yaşıyorlar.
Niçin
Yetmez bence. Çok detaya girmek istemiyorum ama yetmez.
Ben mesela iki kadını doyurup üçüncüyü ararım o derece felaketim yani
Fark çok yetse bile ileride zor
Sağlık ve hormon bakımından iyiyse sorun olmaz
Evlilik mi tek gecelik mi yoksa fb mi bu
Yeter tabiki yani hakkını verir 😊
yetemez * sonra tanımaz
yeter tabiki
Sevindim
Yeter
Yetemez
Yetemezz
yetemez
En fazla 1 yıl 😂😂
Yetmeyebilir
Hayır
Niye hayır, tecrüben mi var o yaşla?
@selcukdonmez tecrübem yok ama yaş takıntım var sevmem
@Tmbilemedik Oysa Olgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur. Sen bu kafayla kesin evde kalırsın.
@selcukdonmez baba aramıyorum arada o da trip atsın naz yapsın karşılıklı her şey
@Tmbilemedik Baban yok mu da baba arayacaksın? Endişe etme sana tripde atarım, naz da yaparım.
@selcukdonmez sen ne alaka
@Tmbilemedik Aşağı yukarı bende aynı yaştayım beyaz melek.
@selcukdonmez kaç
46 yaşında adam 23 yaşındaki kıza asılıyor tv de görse ana avrat söver burada asılıyorlar oğlum ne iffetsiz adamlarsınız ya kalıbınıza tüküreyim
Erkek ol da engelleme o zaman özelden yaz açık adres veriyim
@abdullahrapp Öncelikle ilk yazdığınız mesaja net katılıyorum. 46 yaşındasınız 23 yaşında biri olarak size bakabileceğimi nasıl düşünürsünüz diyecektim. Bi ihtimal 46 değilim der diye önce kaç diye sordum
2. Olarak özelden konuşuyoruz demişsiniz bunu okuyan arkadaşız sanacak birikim ile ilgili sorduğum soru vardı özelden bana hangi altının alınması gerektiğini söylediniz
Veee ettiğiniz küfürler çok çirkin ayrıca tekrardan diyorum 46 yaşına gelmiş bir insan gerçekten nasıl 20li yaşlarda birine göz diker vallahi ayıp bence de
Kusura bakmayın sizinde yorumunuzda kaldı küfürler
İğrenç küfürler derken 46 yaşındaki dedeye diyorum nasıl teyzen kız kardeşin dersin yaa bu nasıl bir cümle sen bu kötü iğrenç kalple daha çok 46 sene beklersin
Yeter önceki günlerin acısını alır