Anladığım kadarıyla ihtiyacın olan şey duygusal olarak seni anlayan, onaylayan, şefkat gösteren ve koruyup kollayan biri. Baba figürü eksikliği psikolojik neden olabilir. Kendi yasitlarin çocuksu geliyordur sana. İşi gücü olan ayakları yere basan psikolojim ve duygusal olgunluğa ulaşmış birine ihtiyacin var.
acaba zihinsel bir problemin mi var? dayılardan hoşlansam bir kıraathaneye girer orada söylerdim bunu, cehaletinle gelmiş komik olduğunu sandığın boş fikirlerini laubali bir tavırla yazıyorsun, kişi kendinden bilir işi mantığı olduğuna o kadar eminim ki. git biraz araştır, bilgilen, daha sonra gel insanların istekleri hakkında yorum yap.
daddy kavramının ne olduğunu bilmiyorsun, yardım konusu bilgisi olan erkek/kadın birinden fikir yardımı almaktır. gerçekten çok acıyorum senin gibi tiplere.
Sosyal problemi olan sensin ben degil, acinacak durum sende bende degil, psikolojik rahatsizligi olan, sapkinligi olan sensin ben degil. Bak soruda baban yasinda adamlar siraya girdi, zikerek yardim edecekler, birini sec, yardim etsinler.
hala aynı şeyleri diyorsun ya, iyi ki psikolojik sorunlarım var da senin gibi beyinsel problemleri olan birine dönüşmemişim, gerçekten yanıt verilmeye bile gerek olmayan bi insansın
ayrica daddy ne lan, sen ingilizmisin, burasi ingiliz sitesimi daddy yazinca sapkinligin masumiyet mi kazaniyor, özrülü zihniyetin cagdas, modern mi oluyor zanediyorsun?😂
Türküm ben, ama senin zihniyetin arab kesin, bir yerden genler gecmis, ingilizce Daddy de kapatamiyor, araplarda cok var, babasi, dedesi yasinda erkeklere yürüyen, evlenen. Sansiini birde araplarda dene.
Buradaki pembelerin neden böyle göttleri hep kalkik, simarik, herkesin senin gibi pembe renge yürüdügnü zanediyor. Bak soruda senin itham ettigin gibi görmedigim babasi yasinda adam arayan birine yürüsem digerleri gibi baban yasindayim gel derdim degilmi, üstüne zeka pembe? Ayrica herkesin tercihi degil, olsa olsa trol soru degilse, kendi tercihi ve soru etik degil, sapkinlik ve burada troll seviyesinde herkese sorulmus bir soru.
Yahu tamam haklısın sende şimdi okudum bazı mesajları da sen şimdi küfür ederek bazı şeyleri çözemezsin. Kız baba şefkati arıyormuş Çok yanlış bencede kimse baba gibi olamaz. Baba gibi gördüğün adamlar sana neler neler yaparlar pişman olursunn psikolojik destek almalı..
Neyin eksikliğini hissediyorsa onu arzulaması normal tabi ki, ama bazı yakınlar yabancı olabilirken, bazı yabancılarda yakın olabiliyor. Bireyin bilgi ve duygusal birikimini nasıl yansıttığı önemli, yaptığı empati önemli.