Düğün arefesi soğudum?

Hanımefendi şükredin ki sevip sevilceceksiniz. Ben; kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Şu hayatta en çok istediğim şey çocuklu, mutlu ve huzurlu aşk evliliği ama imkansız işte.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Abartıyosun orası kesin de. Düğünü iptal etmek için güzel bahane 👍🏻👍🏻 kurtulabilirsin bu bahaneyle oğlandan
Haksızsın. Güvenmiyorsan evlenme. Zorla mı evlendiriyorlar sizi. Saçmalamışsın.
Gerekmezdi. Sonuçta iş arkadaşı söylemesi gerekeni söylemiş sana da anlatmış. İstese hiç anlatmazdı hatta aldatmak istesede aldatırdı yani.
Mesafe koymuş işte bence gereksiz abartıyorsun. Böyle en ufak şeye takılıp abartırsan daha çok sorun yaşarsınız bıkar insan bir süre sonra. İnsanlar kötü. herkes herşeyi yapabilir bilemezsin.
Takmamalısın tabi ki. Nişanlın seni seviyor işte yoksa niye senle evlensin. Başkasıyla olmak istese başkasıyla olur. Diğer insanları umursama bu kadar. Mutluluğunuza çomak sokma :)
Nisanlina dugunden once mektep lazimsa bana gel demesin sakın
Eşine güveviyorsan dert etme, ama şunu da söylim kadınlara da güvenme. Öyleleri var ki yakınen başımıza geldi tanıdıgım birinin nişanlı adamı ayarttı düğüne bir ay kala ayrıldılar.
Çıkarması lazım ama üstüne gidersen çıkarmaz listeden. Bir ara geçir eline telefonu sen çıkar
Fazla takılmamış olabilirsin hayatm ama benim için bu durum fazlasıyla gerici aynı durum benim için geçerli olsaydı sende kötü hissederdin de
Yalan söylüyor olabilir zannimca
Diyorum ya asılması hoşuna gidiyordur istemem yan cebime koy der gibi ama tabi tanımadığım için içeriğini bilemem sonuçta
Vermez neden versin ki sen varsın
zaten karşılık verecek olasa sana ihanet etmiş olur
Bak hoşuna gitmesi gayet normal bir şey ama tabi önemli olan sana olan sadakatidir
Şeytan dürtmesin az akıllı ol akıllı
Abartmışsın
Öyle olsa bu zamana kadar olurdu. Ayrıca bu zamana kadar soğumadın da düğün arifesinde mi soğudun? Seninki bahane. Sen evliliğe hazır değilsin bahanende bu
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş