Kendisinden hoşlandığımı anlamış mıdır?

Eğer hoşlandığını belli edersen zaten yaşı olgun kızında almıcak biri değildir. Hareketleri değisicektir. Ilgisi yoksa abi demeye devam edip mesafesini korur. Varsa ilk biraz içine kapanır kendini çeker sonra daha çok muhabbet etmeye çalişir. Ilgisini belli eder oda. Abi deme konusu belki hislerini bastırmak içinde olabilir. Senin ilgin yoksa naparım, Karşı koyabilme içgüdüsiyle abi ayağı yaparlar genelde. Bi cesaret lazim size
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Çok yakın davranışlarda bulunan, rahatsız olduğum kişilere bende abi diyorum.
Bi yoklasaydın bakalım... Keşke benden küçükler de bana asılmak yerine abi deseler...
Tabi ki öyle. Kastettiğim 18 yaşından küçük olanlar. 16 veya 17 oluyorlar genelde.
Belli etmediysen anlamaz ama abi demesi sadece saygıdan değil seni öyle gördüğünden dolayıda olabilir
Ne kafası yaşıyonuz ya
*Ne kafasi yaşiyosunuz yaa* diye triplere giren pelinsu ergen değilse osuruk şakalarına sen kurban ol
Bana küçük diyene bak. Ben en son 5 yıl önce senin kafanı yaşayabiliyodum. Zaten akıl yaşta değil baştada boş ver sende büyürsün bi gün. Zor günler tabi
Benim koca aradığımı kim söyledi kimseyi de kıskanmam ayrıca 😅 Şükür kendime güvenim tam kimseninkin de gözüm yok
Eğer sana ilgi duysaydı, emin ol abi demezdi.
Hayır, sadece ihtimal var. Ben de kendimden 7 yaş büyüklere abim demiyorum. Tarzım değil. Fakat sana abi diyenlere unut, olmaz o iş.
Anlaaaarrr
anlar
Yaşlarınız kaç
En İyi Kız Görüşü