Sevgilin evliyse?

hiç bir bağı yok iken o çocuğu nasıl yaptılar diye sormak istiyorum karşı tarafa ve sen bunu kesinlikle hak ettiğini düşünüyor musun istediğin hayat bu mu yani sahiden... insan evcil hayvanını bir başka eve bırakamıyor seviyor, sahipleniyor, koruyor ve başkasının sevgisinden dahi sakınırken sen nasıl oluyor da o adamın her gece o eve gidişini hazmediyorsun gerçekten merak ettim...
bırak istediği zararı versin kendine bundan kötüsünü yapamaz ki zaten ah almaktan başka bir şey değil bu ve söz konusu burada onun kendine ne yaptığı olmamalı sana neler yaptığı olmalı asla sağlıklı bir ilişki değil bu eğer seni gerçekten sevmiş olsaydı seni böyle bir durumda bırakmazdı emin ol ki gerçekten sevmiş olsa idi çocuk felan dinlemez seninle hayatını bütünleştirirdi ki bence asla böyle bir düşüncesi yok özellikle ilişkinizin içerisinde cinsel boyutta var ise seni kullanmaktan başka bir şey yaptığını düşünmüyorum. Düşünsene her gece o kadın ile yatakta uyuyor dokunmamış olsa dahi onun sıcaklığı ile uyanıyor bence bunu hah etmiyorsun yapma bunu kendine hemcinsin olarak inanılmaz ağrıma gitti bu durum lütfen silkelen ve kendine gel kuzum.
Yaslariniz kac
@feyziiihüsnü ne 100 u 100 liraya cingene yok.500 tl de sen ona. kendini iyi kullandirmis kiz. bi ben boyle kiz bulamadim yanarim yanarimda ona yanarim. Resmen 2
Esi kumasi olmus.
Eskortun ne iş yaptığını başkasıyla evli erkekle ev tutturunca gereğini yaşayarak anlamışsındır. Hayat kadınının ne yaptığını kim bilmez? Ah zekasız laf da sıkamıyor ilkokul çocuğu bile senin dediğini demezdi ya 😝
@feyziiihüsnü yazilanlari okudum. bu sinir bu hakaret kufurler ne oluyor? Haddini asmissin. haddini asan bacım * daha beterdir benim gozumde. bu hayatta insanin basina hersey gelebilir. kimse ne oldum degil ne olacagim demeli. artik benim gorusumun altinda yazmani istemiyorum. ilk defami boyle olay duydunda bukadar abartili tepki verdin. ulan sen okadar namusluysan okadar cemaat yurdunda kuran kursunda tecavuz edilen cocuklarada sesini cikart. sahte musluman seni. herkesin dini inancida kendinedir. kadinin kucuk kizinada kimse ne pic der o. cocugu der. Senin gibi seviyesizler anca der. basina turban takmissin namazini falan kilion herhalde orucunuda tutuyorsun musluman olmussunda insan olamamissin. kesinlikle bu mesajimada cevap yazma. git kendi yorumunun altina yaz. sana insanin diyenin ya
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!klasik yalan söylemiş, karımla bağ yok der bir bakarsın karısı hamile kalmış , karısıyla tatile gitmiş , veya boşanmak üzereyim der aylar geçer yıllar geçer olan sana olur. niye koşmasın ki evde bekleyen eşi var çocuğu var, öbür evde cinsellik yaşadığı genç bir kız var, baskı da yapmıyorsun sanırım. tek gereken sana maddiyat sağlaması , ev açması onun tuzu kuru ailesini kurmuş çocuğunu yapmış devam etsin olan sana olacak senin yılların gidecek, bahanelerle seni oyalayacak ta ki maddiyatı bitene veya başkasına aşık olana kadar, veya karısına geri dönecek. ya sorun şurada bu erkeklerin çoğu evde karısı beklesin ama bir yanda da kaçamak yapsın ister, yani aslında kaybetmek istemedikleri karısı ve çocukları. genelde boşanmak istiyorum karım boşanmıyor der tam tersi olur. işin aslı sana bir sözü yok bu yüzden kıskanmaya da bir hakkın yok, onda pek söz hakkın yok. boşanmış birisi olsa tamam derdim haklısın kıskanmakta ama onun bir evliliği var zaten, merak etme hiç bağ olmasa ne o çocuk olur, ne de karısıyla evli kalırdı. olan sana oluyor burada farkında değilsin bence
ben şu an evliliğimi çocuk için yürüten bir kadın olarak diyorum. eski sevgilimi şu an çağırsam gelir. halen bana aşık. ama ben ona rağmen özsaygımdan evlilik bitmeden hiç kimseyle bi bağ kurmayı doğru bulmuyorum çünkü halen evliyim ve bişeyler yolunda gidebilir. evlilik çok farklı bi kavram güzelim. inan kapıları kıracak kadar kavga ediyorsun ama sonra yemek yerken bi sohbet sıcacık ediyor yüreğini veya çocukla oluşan ortam ona güzel baktırıyor sonrası zaten malum. bedenen de birlikte oluyorsun. sevgilin bunu biliyor. aradığı veya istediği sen değilsin. farklı bi heyecan arıyor kendinde eksik gördüğü bişey. çünkü gerçekten seni istese inan bana yapmazdı bunu. eğer ben eski sevgilime saygım ve eskiden gelen bi sevgim olmasa kullanmak istesem kullanırım. eşimi de kullanmış oluyorum tabi. ama bu bendeki bi travma veya eksikliği gösterir. sana tavsiyem hayatı yeniden keşfedin kitabını temin edip bitirmeniz.. sevginin sana ne kadar iyi gelebildiğini anlıyorum.özel hissetmek seni mutlu hissettiriyor. ama bağlandıkça aşk üçgeninde bulacaksın kendini.
Merhaba.
Lütfen bana yaz. Seninle bu konuda konuşabiliriz.
Asla 2. kadın olmayı kabul etme.
Çocuk için diyor ama kesin yalan.
Çocuk bir bahane olamaz çünkü zaten aile ortamı yoktur adam sağda solda geziyorsa.
Kendini kolay ulaşılabilir gösterme.
Set çek arana.
Sana ulaşmak için hayatının merkezine seni koyması gerektiğini bilmeli.
Karımla ayrı yatıyorum, zaten bir imza var istesem bugün boşarım vs hepsi yalan.
Bunlara sakın inanmaaaa.
Karısı umursamaz biridir evde sana mesaj atıyordur. Kadın biliyordur sesini çıkarmıyordur.
Bunu kadın seni biliyor olarak algılama.
Konuşmak istersen diye gizlenmedim.
Beni ablan ya da arkadaşın olarak görebilir ve bana yazabilirsin
Senin burada aslında yapacak pek bir şeyin yok. İlgiyi bu kişiden görmenden dolayı buna doğru eğilimin olmuş. Yakın çevremde bu durumu yaşadığım için söylüyorum. Burada suç çocuklarını ve toplum baskını bahane eden kişilerin. Karısı bu durumu biliyordur. Sen olduğunu bilmese bile hayatında biri olduğunu biliyor. Belki onun da hayatın da biri vardır. Bu da muhtemel bir ihtimal. Şu an sen 2. kadın olmanı avantajları ile rahat bir hayat süreceksin. Evlenme ihtimaliniz çok düşük. Kendini fazla suçlu his etmene gerek yok ama gelecek planlarında var mı? Bunu değerlendir.
İlişki yaşadığın kişinin evli olduğunu bilerek başladıysan ilişkiye o zaman "Birlikte yiyip içip, sevişip, gezip tozup, eğlenip duracaksın" onun dışında bağlılık bağlanma vs gibi durumlara girmek beyhude bir çabadır. Evli erkek\kadın ile birlikte olan bekarların ilişki istatistiği çarpıcı. %80 karısına dönüyor %15 boşanıp evleniyor %5 3 lü ilişki yaşanıyor. Evliyse ve seninde evlenme çocuk sahibi olma gibi hayallerin varsa Evlilerden UZAKDUR. Onlar sadece sığınacak bir liman ararlar, seks ve güzel vakit geçirmekten başka bir amaçları yoktur...
Evli insanlar evliliğinde duyduğu eksiği dışarıdan tamamlayınca ilgi, sevgi, cinsel tatmin boşanmaya gerek duymuyor evliliği bozmasına gerek kalmaz düşünüyor üçüncü kişi olarak vaktini boşa harcama, hayal kırıklığına uğrayan sen olursun eğer evli kişinin eşi aldatıldığını öğrenirse seninle olan tüm iletişimi kesecek, mağdur sen olcaksın. Sana sadece ondan arta kalan zamanlarında ilgi gösterecek birinden uzak dur kırıntılarla mı yetineceksin, elinde sonunda ortaya çıkar gerçek , gizli saklı kaçak göçek mi yaşayacaksın , saklanarak herkesten ilişkini belki de sadece macera, heyecan arıyor ego tatmini için bunu yapıyor bilemezsin,
“Eşini” Aldatan Erkeklerin Sıkça Söylediği Bahaneler “EŞİMLE EVLENMEK ZORUNDA KALDIM” “ÇOCUĞUM İÇİN EVLİLİĞİME DEVAM EDİYORUM” Bir de ayrı yataklarda uyuyoruz falan diyorlar belki çoklu kişilik sadakatsiz Volkan gibi nerden biliceksin..
https://www.youtube.com/embed/ZPPVxwDMxfIBütün evli erkeklerin klasik yalanlarını saymış sana sen de bir de kendini özel mi hisediyorsun. Çok fazla yanılıyorsun aynı örnekleri tekrar tekrar gördük duyduk hep aynı bahaneler hep aynı tentaneler eminim böyle konuştuğu tek sen değilsin sana konuştuğu gibi birkaç taneye daha konuşuyordur emin ol. Aklını başına topla doğru yolda değilsin harcanırsın kimse gözünün yaşına bakmaz bir de üstüne sen kötü kadın olursun adama yine bir şey olmaz
Aynı durumu daha önce yaşamış biri olarak şunu söylemeliyim ki evliliğinde sorunlar olduğu kesin ve çocuk için kalıyor olsa bile oda bir yerde buna son verecektir ya da karısı. Sonrasında seninle birlikte olduğunda şansın yüzde elli ya sana tam bağlanır mutlu olursunuz ya da ilk mutsuzluğunda bir başkasına gideilir sana gittiği gibi
kişinin karısı ile ne kadar bağı olmasa da o kişi kağıt üzerinde evli birisidir
ve evli bir adamın başka bir kadın ile ilişki yaşaması doğru değildir kadının da bu ilişkinin arasına girmesi yakışı kalmaz
karı koca karşılıklı anlaşma ile boşanır sonra isterlerse başka bir ilişki yaşayabilirler
siz bana kalırsa bu yanlıştan en kısa sürede dönün
Her ne olursa olsun adamın KİŞİLİKSİZ KARAKTERSİZ İRADESİZ SADAKATSİZ ALDATAN YALANCI KÖTÜ... olduğunu değiştirmiyor. Böyle birinden nasıl kendine eş yapabilirsin ki? Eş dediğin insanlığından ödün vermemeyi bilecek. Ki sende doğrudan çıkıp yanlışa girmişsin. Yanlış şeylerden iyi şeyler çıkmaz doğmaz. Karma yapıyorsunuz birde üstelik.
sen istedigini alırısın o istedigini alır bunun daha ilerisi oolmaz çünkü finalde evli kişinin eşi evi her zaman agır basar bu kadın veya erkek fark etmez çünkü çok büyüyk problem yoksa kimse kurdugu yuvayı kolay kolay yıkmak istemez bence o yüzden sadece isteklerinin yaşarsınız ve ilerisi oolmaz illa bir yerde biter
Karısıyla bağı yok ama boşamıyorda 😂 hic bir erkek kurulu düženini bozmak istemez seni de arada idare ediyor işte. Boşan yoksa hayatında olmam de bakalım ortada o pesinden koşan adam kalıyor mu seni kullanıyor biraz kafanin icindekini kullanirsan anlarsın
.
Bi bağ yoksa neden ayrılmıyor? Ne saçma bir soru, soru bile değil bence. Siz kendinize evli bir adamın metresi olmayı yakıştırıyorsanız, bu kendinize verdiğiniz değer ile alakalıdır. Once kendinizi sorgulamalisiniz. Hadi diyelim ilerde esinden ayrıldı sizinle bir hayatı seçti, nasil güvenecek siniz? Guvenebilecek misiniz? Ayni seyi size de yapmayacağının bir garantisi yok..
Seni tavlamak için söylediği ve seninde ona çok basitçe tav oldun çok aşikar. 2. Kadın olmayı kendine hak görmüşşün demekki sende kendine yaşısanı yapmışssın nasıl olsa cahilsin yani. ama en çok komiğime giden eve gitmesinden rahatsız oluyorum demişsin :D şimdi şöyle özetliyim evli ve aldatmak isteyen her erkek bu yalanı söyler bu yalan öyle çok duyulduki, televizyonlara dahi çıktı ama siz kulağınızı kapamaya meyillisiniz. Ayrıca bak kendinde söylüyosun "evli" biri ile beraberim diyosun. Madem karısıyla hiç bi bağı yok o kadar peşinden koşmus sana aşık olmuş neden mutsuz olduğu bi evliliğin içinde? Kendi kendinizi bu karanlığın içine itiyosunuz. Ve eminimki o kadını ahı tutucak, sende her bu hatayı yapmış kişi gibi pişman olacaksın.
Kadın neden boşanamıyo biliyomusun? Muhtemelen parası yeri yurdu yoktur. çocuğu aç kalmasın diye yapıyodur hic bir kadın bunu istemez
Ya da seviyordur halen o adamı. Her ne şekilde olursa olsun, evli bir adamla duygusal veya fiziksel bir yakınlığa girmek kötüdür. Hiçbir şekilde hoş görülemez.
Yargılamak icin soylemiyorum ama sonuçta resmi olarak hala eşi olan birisi ve bu tarz kacamak iliskiler yasayan insanlarin da tek klasik lafidir karimla aramda bag yok sevmiyorum yok cocuk icin falan yani cok klişe inandıysaniz da objektif bir sekilde bakin düşünün derim olan size olmasin
Sakın kanma. İster bağı olsun olmasın. Bağ yoksa çocuk nasıl oluyor peki? Evli insanlarla beraber olan kişiler (ister kadın olsun ister adam olsun) seviyesiz insanlardır. Biraz düşün; bu adamın çocuğu babasının böyle şeyler yaptığını öğrenirse ne kadar üzülür. Bir çocuğun hayata karşı umudunu, neşesini bozan bir insan olmak ister misin gerçekten? Sen O adamla evlensen seni de aldatmayacağı ne malum? Gerçekten seven biri, insan gibi boşanır boşandıktan sonra başka bir ilişkisi olur. Zaten dediği gibi bağı olmayan bir çift boşansa da hayatlarında pek bir şey değişmez, değil mi? Peki niye boşanmıyor? Hadi bunları geçtim böyle şeylerin günahı çok. İnsan biraz utanıyor evli biri ile beraber olmaya. Allah doğru yolu gösterir umarım size en kısa zamanda.
Çok gurursuzsun çok basit birisin kendine saygın yok ikinci kadın olmayı tercih ediyorsun kuma olmuşsun ne onur var ne gurur metres hayatı yaşıyorsun adam karısından ayrılsa bile hep metres olacaksın onun gözünde karısını aldattığı gibi senide aldatacak o kadının yaşadığı her şeyi teker teker yaşayacaksın bunu unutma hiçkimse sana değer vermeyecek herkes tek gecelik ilişki bekleyecek senden kimse baş tacı yapmayacak senin gibi metreslerin hak ettiği son.
Ya bişi dicem de sende uatanacak yüzde yok anacim tabiki yapacak bunları metressin sen 3 5 gönül eglendrecek sonra koyacak kapının önüne
bazen oluyor ki ihtiayaç bazen oluyorki biriyle konuşup dertleşmek istiyor işte bu arada dışarıda arayışlara giriyorsun bir sigara içmek bile arayışın oluyor
birincisi o adam asssla ama asla bosanmayacak bugun seninle ama aksam eve gittiğinde karısıyla yatıyor ve emin ol karımla bag yok falan yok diyomus ya hepsi hikaye. 2. kadın olmayı mı layık görüyorsun kendine yoksa tek ve özel olmayı mı? ayrıca peşinden kostu diye evli biriyle de birlikte olunmaz bu cok buyuk bir hata
Eğer cidden ona karşı bisiler hissediyorsan ayrılmasını iste evli iken birliktelik çok hoş değildir çünkü peşinden koşmazdi eğer istemese onuda soylim dediğim gibi ayrılmasını iste çocuk falan derse bahene bı evde yuva yoksa bu elinde sonunda çocuga yansır
Evlilik ve ilişki danışmanıyım, kendinize bazı sorular sorarsanız vereceğiniz cevaplar size yol haritası çizecektir.
Bu soruları siz kendiniz de çoğaltıp kendinize vereceğiniz cevaplar ile belli çözümlemeler sonucu yolunuza sağlıklı devam edebilirsiniz.
Bu konularla ilgili bilincaltidonusum. doganerim Instagram hesabımda izleyip faydalanabileceğiniz çok sayıda videolar var. Hatta her çarşamba Tr-21.00 bu konular ile ilgili zoom eğitimlerim var.
Size başarılar dilerim🙏🏽
Ilk defa burada bir uzmanin görüsünü bukadar begendim, takdir ettim, tam aciklamissiniz!
Sorular çok iyi ve bunun hiçbir iyi tarafı yok evli biriyle yaşanmaz ayrica o eşini aldatip yalan söylüyorsa kendiisne de yer türlü aldatmayı yapar ve yalanı söyler başka bir konuya daha değinmek isterim, eşiyle arasında bir şey olmadığını sadece çocuk için beraber olduğunu söylemesi en saçma şeylerden biri, herşeyi bir kenara bırakalım da insan sevmediği biriyle nasıl beraber olur bunların hiç mi ihtiyaçları olmuyor özellikle eşler arasındaki cinsel birliktelikte, kendisi zaten şu mantıkla hareket eder "ben evliyim zaten eşim benim nikahlı eşim istediğimi yaşarim kimseye hesap vermek zorunda değilim" tarzı şeyler düşündüğünden çok eminim karşısındakine eşimle çocuk için beraberiz demesi akla mantığa sığmıyor. Hadi tamam 1 gün 2 gün 3 gün 5 gün 7,9,15 gün beraber olmadı aylarca ve hatta o kadınla evli ve aynı yatakta yatıyor aynı ortamı aynı evi paylaşıyorlar. Erkeklerin bu konuda nefsine hakim olabileceklerine ihtimal vermiyorum evde onunla olur yanına gelir seninle olur. Bana göre evli biriyle birlikte olman gerekmiyor çevrende o kadar bekar insan varken. Dediklerimi derinden dusunmeni isterim yalnız ve sakin bir kafayla düşün karar ver o kadına onu yapan sana neden yapmasin sonuç olarak sende bir kadınsın...
Devletimiz desteğe geldi :D
Evli biriyle beraber olmanın konforu :)