Ve karısıyla hiç bağim yok diyor sadece çoçuk için diyor tatile gideriz bana ev tutdu her zaman orada kalırız ama bir kere karısı aramaz bunun evindekiler bilir beni evine gittigin de benle yazışarız ilk günkü yazışma larımız bile duryor evine gityor ve ben çok rahatsız olyorum napmalıyım acaba evli diye yargılamayın 4 ay koştu. Peşimde kapımda yattı karımla Bi bag yok diye
Sevgilin evliyse?

Evlilik ve ilişki danışmanıyım, kendinize bazı sorular sorarsanız vereceğiniz cevaplar size yol haritası çizecektir.
Bu soruları siz kendiniz de çoğaltıp kendinize vereceğiniz cevaplar ile belli çözümlemeler sonucu yolunuza sağlıklı devam edebilirsiniz.
Bu konularla ilgili bilincaltidonusum. doganerim Instagram hesabımda izleyip faydalanabileceğiniz çok sayıda videolar var. Hatta her çarşamba Tr-21.00 bu konular ile ilgili zoom eğitimlerim var.
Size başarılar dilerim🙏🏽
Ilk defa burada bir uzmanin görüsünü bukadar begendim, takdir ettim, tam aciklamissiniz!
Sorular çok iyi ve bunun hiçbir iyi tarafı yok evli biriyle yaşanmaz ayrica o eşini aldatip yalan söylüyorsa kendiisne de yer türlü aldatmayı yapar ve yalanı söyler başka bir konuya daha değinmek isterim, eşiyle arasında bir şey olmadığını sadece çocuk için beraber olduğunu söylemesi en saçma şeylerden biri, herşeyi bir kenara bırakalım da insan sevmediği biriyle nasıl beraber olur bunların hiç mi ihtiyaçları olmuyor özellikle eşler arasındaki cinsel birliktelikte, kendisi zaten şu mantıkla hareket eder "ben evliyim zaten eşim benim nikahlı eşim istediğimi yaşarim kimseye hesap vermek zorunda değilim" tarzı şeyler düşündüğünden çok eminim karşısındakine eşimle çocuk için beraberiz demesi akla mantığa sığmıyor. Hadi tamam 1 gün 2 gün 3 gün 5 gün 7,9,15 gün beraber olmadı aylarca ve hatta o kadınla evli ve aynı yatakta yatıyor aynı ortamı aynı evi paylaşıyorlar. Erkeklerin bu konuda nefsine hakim olabileceklerine ihtimal vermiyorum evde onunla olur yanına gelir seninle olur. Bana göre evli biriyle birlikte olman gerekmiyor çevrende o kadar bekar insan varken. Dediklerimi derinden dusunmeni isterim yalnız ve sakin bir kafayla düşün karar ver o kadına onu yapan sana neden yapmasin sonuç olarak sende bir kadınsın...
Devletimiz desteğe geldi :D
Evli biriyle beraber olmanın konforu :)