Ve karısıyla hiç bağim yok diyor sadece çoçuk için diyor tatile gideriz bana ev tutdu her zaman orada kalırız ama bir kere karısı aramaz bunun evindekiler bilir beni evine gittigin de benle yazışarız ilk günkü yazışma larımız bile duryor evine gityor ve ben çok rahatsız olyorum napmalıyım acaba evli diye yargılamayın 4 ay koştu. Peşimde kapımda yattı karımla Bi bag yok diye
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. klasik yalan söylemiş, karımla bağ yok der bir bakarsın karısı hamile kalmış , karısıyla tatile gitmiş , veya boşanmak üzereyim der aylar geçer yıllar geçer olan sana olur. niye koşmasın ki evde bekleyen eşi var çocuğu var, öbür evde cinsellik yaşadığı genç bir kız var, baskı da yapmıyorsun sanırım. tek gereken sana maddiyat sağlaması , ev açması onun tuzu kuru ailesini kurmuş çocuğunu yapmış devam etsin olan sana olacak senin yılların gidecek, bahanelerle seni oyalayacak ta ki maddiyatı bitene veya başkasına aşık olana kadar, veya karısına geri dönecek. ya sorun şurada bu erkeklerin çoğu evde karısı beklesin ama bir yanda da kaçamak yapsın ister, yani aslında kaybetmek istemedikleri karısı ve çocukları. genelde boşanmak istiyorum karım boşanmıyor der tam tersi olur. işin aslı sana bir sözü yok bu yüzden kıskanmaya da bir hakkın yok, onda pek söz hakkın yok. boşanmış birisi olsa tamam derdim haklısın kıskanmakta ama onun bir evliliği var zaten, merak etme hiç bağ olmasa ne o çocuk olur, ne de karısıyla evli kalırdı. olan sana oluyor burada farkında değilsin bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Benimde bir arkadaşım aynı şeyi yaşadı ve doğru yolu bulup ayrıldı inşallah sende bulursun sen bunu kendine yakıştırıyor musun gerçekten bunu düşün karısıyla bağı olmasa bile henüz neden boşanmadı bunada bi yalanı vardır kesin nafaka vs. inanma güzelim erkek seni kullanıyor bence kesinlikle ayrılmalısın bunu kendin için yapmalısın bırak kendine zarar veriyor ayaklarını nasıl olsa bu bana gelir diye oyun hepsi gerçek olduğunu düşünmüyorum peşinden koşmasıda bir şey değiştirmez evli olan biri peşinden koşuyorsa sapıktır zaten ilk başta sen adım atmaman lazım kadın kadına bunu nasıl yapar erkeği geçtim sen kendini kadın yerine koy kocanı senden ayıran biri var ki sende başkasıyla sevgilini nasıl paylaşabilirsin ateşle barut yan yana durmaz illaki aralarında bir şey olmuştur inanma lütfen doğru yolu bul kendini düşün başka kimseyi değil
00 Yorumla
- +1 yıl
hiç bir bağı yok iken o çocuğu nasıl yaptılar diye sormak istiyorum karşı tarafa ve sen bunu kesinlikle hak ettiğini düşünüyor musun istediğin hayat bu mu yani sahiden... insan evcil hayvanını bir başka eve bırakamıyor seviyor, sahipleniyor, koruyor ve başkasının sevgisinden dahi sakınırken sen nasıl oluyor da o adamın her gece o eve gidişini hazmediyorsun gerçekten merak ettim...
06 Yorumla- Soran+1 yıl
İşte haz etmemeye başladım artık ayrılıyorum kendine zarar veryor eskiden hiç gitmiyordu bende git çoçugun için diyorum gidincede ben kötüyüm gitmeyince çoçuk için kötü olyorum
- +1 yıl
bırak istediği zararı versin kendine bundan kötüsünü yapamaz ki zaten ah almaktan başka bir şey değil bu ve söz konusu burada onun kendine ne yaptığı olmamalı sana neler yaptığı olmalı asla sağlıklı bir ilişki değil bu eğer seni gerçekten sevmiş olsaydı seni böyle bir durumda bırakmazdı emin ol ki gerçekten sevmiş olsa idi çocuk felan dinlemez seninle hayatını bütünleştirirdi ki bence asla böyle bir düşüncesi yok özellikle ilişkinizin içerisinde cinsel boyutta var ise seni kullanmaktan başka bir şey yaptığını düşünmüyorum. Düşünsene her gece o kadın ile yatakta uyuyor dokunmamış olsa dahi onun sıcaklığı ile uyanıyor bence bunu hah etmiyorsun yapma bunu kendine hemcinsin olarak inanılmaz ağrıma gitti bu durum lütfen silkelen ve kendine gel kuzum.
- Soran+1 yıl
❤️❤️
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🤞🏻 umarım ilerleyen hayatında mutlu ve dengin ile olursun
- +1 yıl
Katılıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
103
Cevap
72Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ben şu an evliliğimi çocuk için yürüten bir kadın olarak diyorum. eski sevgilimi şu an çağırsam gelir. halen bana aşık. ama ben ona rağmen özsaygımdan evlilik bitmeden hiç kimseyle bi bağ kurmayı doğru bulmuyorum çünkü halen evliyim ve bişeyler yolunda gidebilir. evlilik çok farklı bi kavram güzelim. inan kapıları kıracak kadar kavga ediyorsun ama sonra yemek yerken bi sohbet sıcacık ediyor yüreğini veya çocukla oluşan ortam ona güzel baktırıyor sonrası zaten malum. bedenen de birlikte oluyorsun. sevgilin bunu biliyor. aradığı veya istediği sen değilsin. farklı bi heyecan arıyor kendinde eksik gördüğü bişey. çünkü gerçekten seni istese inan bana yapmazdı bunu. eğer ben eski sevgilime saygım ve eskiden gelen bi sevgim olmasa kullanmak istesem kullanırım. eşimi de kullanmış oluyorum tabi. ama bu bendeki bi travma veya eksikliği gösterir. sana tavsiyem hayatı yeniden keşfedin kitabını temin edip bitirmeniz.. sevginin sana ne kadar iyi gelebildiğini anlıyorum.özel hissetmek seni mutlu hissettiriyor. ama bağlandıkça aşk üçgeninde bulacaksın kendini.
22 Yorumla- Soran+1 yıl
❤️❤️
- +1 yıl
Harika yorum. Tebrik ediyorum sizi😇
Seni tavlamak için söylediği ve seninde ona çok basitçe tav oldun çok aşikar. 2. Kadın olmayı kendine hak görmüşşün demekki sende kendine yaşısanı yapmışssın nasıl olsa cahilsin yani. ama en çok komiğime giden eve gitmesinden rahatsız oluyorum demişsin :D şimdi şöyle özetliyim evli ve aldatmak isteyen her erkek bu yalanı söyler bu yalan öyle çok duyulduki, televizyonlara dahi çıktı ama siz kulağınızı kapamaya meyillisiniz. Ayrıca bak kendinde söylüyosun "evli" biri ile beraberim diyosun. Madem karısıyla hiç bi bağı yok o kadar peşinden koşmus sana aşık olmuş neden mutsuz olduğu bi evliliğin içinde? Kendi kendinizi bu karanlığın içine itiyosunuz. Ve eminimki o kadını ahı tutucak, sende her bu hatayı yapmış kişi gibi pişman olacaksın.
35 Yorumla- Soran+1 yıl
O kadın zaten Bilyor ve eve girmesinden hahatsız oldugumu dile getirmem gerekmi diye sordum yinede teşekkürler
- +1 yıl
Katılıyorum. Baş tacı edilecek bir yorum.
- +1 yıl
Ya da seviyordur halen o adamı. Her ne şekilde olursa olsun, evli bir adamla duygusal veya fiziksel bir yakınlığa girmek kötüdür. Hiçbir şekilde hoş görülemez.
- +1 yıl
@CounterOffensive111 kesinlikle.
- +1 yıl
Merhaba.
Lütfen bana yaz. Seninle bu konuda konuşabiliriz.
Asla 2. kadın olmayı kabul etme.
Çocuk için diyor ama kesin yalan.
Çocuk bir bahane olamaz çünkü zaten aile ortamı yoktur adam sağda solda geziyorsa.
Kendini kolay ulaşılabilir gösterme.
Set çek arana.
Sana ulaşmak için hayatının merkezine seni koyması gerektiğini bilmeli.
Karımla ayrı yatıyorum, zaten bir imza var istesem bugün boşarım vs hepsi yalan.
Bunlara sakın inanmaaaa.
Karısı umursamaz biridir evde sana mesaj atıyordur. Kadın biliyordur sesini çıkarmıyordur.
Bunu kadın seni biliyor olarak algılama.
Konuşmak istersen diye gizlenmedim.
Beni ablan ya da arkadaşın olarak görebilir ve bana yazabilirsin03 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim
- Soran+1 yıl
Yazılmıyor malesefki özelden
- +1 yıl
Bana takip atarsan ben sana mesaj atarım
Evli insanlar evliliğinde duyduğu eksiği dışarıdan tamamlayınca ilgi, sevgi, cinsel tatmin boşanmaya gerek duymuyor evliliği bozmasına gerek kalmaz düşünüyor üçüncü kişi olarak vaktini boşa harcama, hayal kırıklığına uğrayan sen olursun eğer evli kişinin eşi aldatıldığını öğrenirse seninle olan tüm iletişimi kesecek, mağdur sen olcaksın. Sana sadece ondan arta kalan zamanlarında ilgi gösterecek birinden uzak dur kırıntılarla mı yetineceksin, elinde sonunda ortaya çıkar gerçek , gizli saklı kaçak göçek mi yaşayacaksın , saklanarak herkesten ilişkini belki de sadece macera, heyecan arıyor ego tatmini için bunu yapıyor bilemezsin,
“Eşini” Aldatan Erkeklerin Sıkça Söylediği Bahaneler “EŞİMLE EVLENMEK ZORUNDA KALDIM” “ÇOCUĞUM İÇİN EVLİLİĞİME DEVAM EDİYORUM” Bir de ayrı yataklarda uyuyoruz falan diyorlar belki çoklu kişilik sadakatsiz Volkan gibi nerden biliceksin..
https://www.youtube.com/embed/ZPPVxwDMxfI00 Yorumla- +1 yıl
Senin burada aslında yapacak pek bir şeyin yok. İlgiyi bu kişiden görmenden dolayı buna doğru eğilimin olmuş. Yakın çevremde bu durumu yaşadığım için söylüyorum. Burada suç çocuklarını ve toplum baskını bahane eden kişilerin. Karısı bu durumu biliyordur. Sen olduğunu bilmese bile hayatında biri olduğunu biliyor. Belki onun da hayatın da biri vardır. Bu da muhtemel bir ihtimal. Şu an sen 2. kadın olmanı avantajları ile rahat bir hayat süreceksin. Evlenme ihtimaliniz çok düşük. Kendini fazla suçlu his etmene gerek yok ama gelecek planlarında var mı? Bunu değerlendir.
00 Yorumla - +1 yıl
İlişki yaşadığın kişinin evli olduğunu bilerek başladıysan ilişkiye o zaman "Birlikte yiyip içip, sevişip, gezip tozup, eğlenip duracaksın" onun dışında bağlılık bağlanma vs gibi durumlara girmek beyhude bir çabadır. Evli erkek\kadın ile birlikte olan bekarların ilişki istatistiği çarpıcı. %80 karısına dönüyor %15 boşanıp evleniyor %5 3 lü ilişki yaşanıyor. Evliyse ve seninde evlenme çocuk sahibi olma gibi hayallerin varsa Evlilerden UZAKDUR. Onlar sadece sığınacak bir liman ararlar, seks ve güzel vakit geçirmekten başka bir amaçları yoktur...
00 Yorumla - +1 yıl
Senin gibilere acıyorum sen 2. kadin metres olmuşsun evli biriyle beraber olurken utanır insan bide çocuğu varmış sen mutlu olabilicegini saniyomusun yuva yıkanın yuvası olmaz derler bugün o karısına yapan yarın senden güzelini gencini bulup sanada yapicak kendini pişman bir sekilde insanların gözünde basit bir kadın olarak sokağa aticak çok gördük bu olayları
30 Yorumla - +1 yıl
Çocuk için boşanmadığını söyleyen erkek kesinlikle yalan söylüyordur. Karı koca ilişkileri yoksa çocuk zaten kötü etkilenecek bu durumdan ama yalan söylüyor. Boşandığında istediği zaman çocuğunu görebilecek zaten. Maksat gönül eğlendirmek karısından boşanmaz o asla seni daha fazla kandırmasına izin verme. İkinci planda olmayı da daha fazla kabullenip değerini düşürme.
10 Yorumla Söyle düsün Karisi sensin evde hir zir cikaran biri var ve seni Baskasiyla Degisiyor. Kendini O kadinin yerine Koy.
Esi damizlik mi ariyor cocuk yapmaya diye düsünüyorum.
Bukadar saf Olmaniz beni biraz düsündürüyor.
seks Para ve Biraz Hava Atmak Seni Kendi Özünden Uzaklasiyor.
ben Burada seks yapma demiyorum ama Bunun Ötesi Yok.
Bu da benim fikrim
10 Yorumla- +1 yıl
kişinin karısı ile ne kadar bağı olmasa da o kişi kağıt üzerinde evli birisidir
ve evli bir adamın başka bir kadın ile ilişki yaşaması doğru değildir kadının da bu ilişkinin arasına girmesi yakışı kalmaz
karı koca karşılıklı anlaşma ile boşanır sonra isterlerse başka bir ilişki yaşayabilirler
siz bana kalırsa bu yanlıştan en kısa sürede dönün10 Yorumla Yargılamak icin soylemiyorum ama sonuçta resmi olarak hala eşi olan birisi ve bu tarz kacamak iliskiler yasayan insanlarin da tek klasik lafidir karimla aramda bag yok sevmiyorum yok cocuk icin falan yani cok klişe inandıysaniz da objektif bir sekilde bakin düşünün derim olan size olmasin
10 Yorumla- +1 yıl
Ah beee güzelim…
bunlar her evli erkeğin söyledı şeyler kanmayın neolur su Se….
cocuk var der
ayrılcam der.. cocuk büyüsün der.. Annem hasta üzemek ıstemıyorum der..
Pesınden sosar tabııı.. adamın B planısın.. bırakmazkı senı.. onun kaybedecegı bişeyi yok… evdekınıde sen gibi kandırıyor..
Kendıne saygın varsa Uzaklaş.. gelecegını bahfedıyorsun!10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 630 cevap paylaştı. Evli ve ayrılmak istemiyor ya da sürekli ayrılık olacak ama zamana yayıp bahaneler üretiyorsa o kişi seni yanında tutup evliliğini de bozmak istemeyen kişidir.. Kısacası onun için bir değerin yok sadece evde işte vs. canı sıkıldığında kullanabileceği bir biblo gibisin.
Onsuz bir yola yönelmelisinn..00 Yorumla- +1 yıl
Eğer gerçekten bağı olmasaydı karısından ayrılıp senle evlenmez miydi? Hem çocuğunun annesini kim bilir kaç yıllık eşini böyle aldatan adam sence seni de kandırıyor olamaz mı?
Zannediyorsun ki seni çok seviyor ve sen başka kimseyi sevemezsin. Ama oyle değil. Lütfen mantıklı ol ve doğru kararlar ver.00 Yorumla Bütün evli erkeklerin klasik yalanlarını saymış sana sen de bir de kendini özel mi hisediyorsun. Çok fazla yanılıyorsun aynı örnekleri tekrar tekrar gördük duyduk hep aynı bahaneler hep aynı tentaneler eminim böyle konuştuğu tek sen değilsin sana konuştuğu gibi birkaç taneye daha konuşuyordur emin ol. Aklını başına topla doğru yolda değilsin harcanırsın kimse gözünün yaşına bakmaz bir de üstüne sen kötü kadın olursun adama yine bir şey olmaz
00 Yorumla- +1 yıl
Aynı durumu daha önce yaşamış biri olarak şunu söylemeliyim ki evliliğinde sorunlar olduğu kesin ve çocuk için kalıyor olsa bile oda bir yerde buna son verecektir ya da karısı. Sonrasında seninle birlikte olduğunda şansın yüzde elli ya sana tam bağlanır mutlu olursunuz ya da ilk mutsuzluğunda bir başkasına gideilir sana gittiği gibi
00 Yorumla - +1 yıl
Her ne olursa olsun adamın KİŞİLİKSİZ KARAKTERSİZ İRADESİZ SADAKATSİZ ALDATAN YALANCI KÖTÜ... olduğunu değiştirmiyor. Böyle birinden nasıl kendine eş yapabilirsin ki? Eş dediğin insanlığından ödün vermemeyi bilecek. Ki sende doğrudan çıkıp yanlışa girmişsin. Yanlış şeylerden iyi şeyler çıkmaz doğmaz. Karma yapıyorsunuz birde üstelik.
00 Yorumla sen istedigini alırısın o istedigini alır bunun daha ilerisi oolmaz çünkü finalde evli kişinin eşi evi her zaman agır basar bu kadın veya erkek fark etmez çünkü çok büyüyk problem yoksa kimse kurdugu yuvayı kolay kolay yıkmak istemez bence o yüzden sadece isteklerinin yaşarsınız ve ilerisi oolmaz illa bir yerde biter
00 Yorumla- +1 yıl
Karısıyla bağı yok ama boşamıyorda 😂 hic bir erkek kurulu düženini bozmak istemez seni de arada idare ediyor işte. Boşan yoksa hayatında olmam de bakalım ortada o pesinden koşan adam kalıyor mu seni kullanıyor biraz kafanin icindekini kullanirsan anlarsın
.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bi bağ yoksa neden ayrılmıyor? Ne saçma bir soru, soru bile değil bence. Siz kendinize evli bir adamın metresi olmayı yakıştırıyorsanız, bu kendinize verdiğiniz değer ile alakalıdır. Once kendinizi sorgulamalisiniz. Hadi diyelim ilerde esinden ayrıldı sizinle bir hayatı seçti, nasil güvenecek siniz? Guvenebilecek misiniz? Ayni seyi size de yapmayacağının bir garantisi yok..
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Çok gurursuzsun çok basit birisin kendine saygın yok ikinci kadın olmayı tercih ediyorsun kuma olmuşsun ne onur var ne gurur metres hayatı yaşıyorsun adam karısından ayrılsa bile hep metres olacaksın onun gözünde karısını aldattığı gibi senide aldatacak o kadının yaşadığı her şeyi teker teker yaşayacaksın bunu unutma hiçkimse sana değer vermeyecek herkes tek gecelik ilişki bekleyecek senden kimse baş tacı yapmayacak senin gibi metreslerin hak ettiği son.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
He karısından çok bana değer veryor ona değil bana hesap veryor onun telefonunu kimse karıştırmaz dokunamaz karısı çoçuklar ama ben istediğim şekilde tek gecelik dediğinde 1sene olucak ayrıca karısı Bilyor bu durumu metres gibi olsam imam nikah yapmazdı buda son
- +1 yıl
Ulan bu nasıl bir Türkçe, gözlerim kanadı. Önce yazı yazmayı öğren. Ayrıca evli ve çocuklu bi adamın çocuğunun rızkını yiyerek kendini mutlu ediyorsan acırım haline. Bu kadar ayağa düştüğünüzü de bilmiyordum.
21 Yorumla - +1 yıl
ileride kocan da baska kadinlarla ev tutucak biliyorsun degil mi
70 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sakın kanma. İster bağı olsun olmasın. Bağ yoksa çocuk nasıl oluyor peki? Evli insanlarla beraber olan kişiler (ister kadın olsun ister adam olsun) seviyesiz insanlardır. Biraz düşün; bu adamın çocuğu babasının böyle şeyler yaptığını öğrenirse ne kadar üzülür. Bir çocuğun hayata karşı umudunu, neşesini bozan bir insan olmak ister misin gerçekten? Sen O adamla evlensen seni de aldatmayacağı ne malum? Gerçekten seven biri, insan gibi boşanır boşandıktan sonra başka bir ilişkisi olur. Zaten dediği gibi bağı olmayan bir çift boşansa da hayatlarında pek bir şey değişmez, değil mi? Peki niye boşanmıyor? Hadi bunları geçtim böyle şeylerin günahı çok. İnsan biraz utanıyor evli biri ile beraber olmaya. Allah doğru yolu gösterir umarım size en kısa zamanda.
00 Yorumla Sana ne yapılsa yeridir. Acımam senin gibi karakterlere. Hayatını bitirip eline verecek haberin yok ev tutmusmus Yasin az ilerlesin kendine yaptığını anlayacaksin
20 YorumlaBebeğim bence hayatını evli bir adam için mahvetme tamam kapında yatmış olabilir ama her ne olursa olsun hep gölgede arkaplanda kalacaksın. Bence direk uzaklaş derim. Madem çok istiyor bu kadar seviyor boşansın taksın yüzüğü evlensin senle. Ve eğer bunu da yapamazsa sende kalıcı travmalar bırakacaktır dikkat et
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim 🥺
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim benimde bir kızım var ve boşanmış bir insanım tek başıma ayak üstümde dura bilirmiyim acaba diye çok korkum olyor arada görüşün için saol
- +1 yıl
Meslegin hazirmis zaten :Ddd
erkeklerin belli durumlarda belli başlı söyledigi şeyler vardı sadece uzanacaz veya dudagının kenarından öpim die buda o belli başlı yalanlardan biri aramıyor sormuyor ama neden aramıyor ne söylediki karısı aramıyor onu kılıfına uydurmuştur bi şekilde yalanmı yok
10 Yorumlabirincisi o adam asssla ama asla bosanmayacak bugun seninle ama aksam eve gittiğinde karısıyla yatıyor ve emin ol karımla bag yok falan yok diyomus ya hepsi hikaye. 2. kadın olmayı mı layık görüyorsun kendine yoksa tek ve özel olmayı mı? ayrıca peşinden kostu diye evli biriyle de birlikte olunmaz bu cok buyuk bir hata
10 YorumlaEşiyle bir bagi yok ama cocuk yapmış. Eşiyle bir bagi yok senin kapinda yatiyor ama esiyle ayni evde kaliyor. Esiyle bir bagi yok ama boşanmiyor. Esi icin sana bu yalanlari söyleyen yarin seni de kapinin önüne koyar baska kadinlar için. Azıcık akilli olun yeter.
10 YorumlaYarın senide aynı bir şekil de başkası için bırakıp gider bunun hayatta tersi olmaz evli adamın cidli düşündüğü olmaz sadece dost hayatı yaşadığı dostu olur başkada birsey bekleme yersin gezersin
10 Yorumla- +1 yıl
karısıyla bağı yoksa çocuğu leylekler mi getirmiş? konu baştan sona mantık hatası evli biri sevgilim olamaz sen de inanma şuna.
20 Yorumla bu adam karısını boşayıp senle evlense sen kuruntudan kafayı yersin biz evlendik ama sevgilisi/görüştüğü bir kadın var diye yapma bence kendine yazık
00 YorumlaKarısıyla bağ yoksa neden boşanıyor o zaman hep dümen seninle eğlenecek işi bittiği zaman da seni şutlayacak dedi dersin delikanlıysa gitsin önce karısını boşasın
00 YorumlaEvli erkek yalanları bunlar. öğretmediler mi sana? Karımla ilişkim yok, sevmiyorum, çocuk icin katlanıyorum, yakında boşanacağız… gerçekte karısını seviyordur. İyi iliskileri vardır. Yuvası bozulsun asla istemez. Adamın amacı gönül eğlensin kari sksin. Yemeyin kendinizi yedirmeyin
00 Yorumla- +1 yıl
bazen oluyor ki ihtiayaç bazen oluyorki biriyle konuşup dertleşmek istiyor işte bu arada dışarıda arayışlara giriyorsun bir sigara içmek bile arayışın oluyor
01 Yorumla Eğer cidden ona karşı bisiler hissediyorsan ayrılmasını iste evli iken birliktelik çok hoş değildir çünkü peşinden koşmazdi eğer istemese onuda soylim dediğim gibi ayrılmasını iste çocuk falan derse bahene bı evde yuva yoksa bu elinde sonunda çocuga yansır
00 Yorumla- +1 yıl
Al işte bizde burada niye kimseyle tanismiyoruz karşımıza niye kimse çıkmıyor diyoruz devir almış yürümüş bı aptal mı desem ahlaklı mı desem niz kalmışız saf bekarlar olarak neymiş doğru kişi gelecekte beni sevecekte kim bilir o doğru kişi şimdi napiyordur boş isler bunlar insanlar artık çok farkli
00 Yorumla Tanıdığım biri vardı, onunki de aynı seninki gibi laflar ediyordu ama asla ayrılmadı eşinden. Bu laflar hep kandırmak için. Birincisi eğer seni gerçekten sevse eşinden hemen boşanırdı, bahaneler bulmazdı. İkincisi de bugün eşine bunu yapan yarın aynısını sana da yapabilir.
00 Yorumla- +1 yıl
Lütfen şaka olsun. Şunu bil ki " karımla bağım yok, birbirimizden uzağız, ikimizde birbirimizi sevmiyoruz, yakında boşanıcaz" gibi ifadeler ancak ve ancak karşı tarafı uyutmak içindir. 4 ay peşinde koştu diye ona bu yönde ilgi duyman da senin için kötü. Karısıyla bağı yok madem çocuğu gökten mi kucaklarına düştü? Sen ikinci bi kadın olarak o adamın hayatında olmayı kendine yakıştırıyosan bi insan olarak üzülürüm. Çok geç olmadan ortadan kaybet kendini yoksa daha büyük sorunlarla karşılaşacaksın.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
ya sizde buna inanıyor musunuz o kadar insan yaşıyor ahlaksızlığın bahanesi mi olur madem seviyor boşansın sen ve senin gibi zavallılar yüzünden aileler yıkılıyor travma yaşayan çocuklar büyüyor. Ve hala buraya utanmadan yazıyorsun terbiyesiz
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Sensin terbiyesiz bilip bilmeden konuşma laf olsun diye
- Cevap sahibi+1 yıl
Ya gec ya ahlakszligina kulp bulma
- Cevap sahibi+1 yıl
Kendini kandır dur acınası haldesin
- +1 yıl
Karısını kimse koynuna atıp da al da çocuk yap demedi neticesinde. Demek ki sonradan olan bir durum. Zamanla çocuğunun anasına bile bunu yapan sana daha beterini yapar.
00 Yorumla - +1 yıl
Herkesin ağzında yargılmayın. Yargılanacak işler yapıyosunuz sizi yargılamayalım da takddir etmemiz gerekenleri mi yargılayalım?
10 Yorumla - +1 yıl
dolandırıcılar insanları ikna yeteneği çok fazladır siz de parasal yönden değil duygu ve cinsellik yönünden dolandırılıyorsunuz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 961 cevap paylaştı. Çocuğu kaç yaşında? ayrıca madem öyle ayrılıp o şekilde konuşsaydı sizinle
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Biri 7 biri 3
- +1 yıl
Senin ondan ayrılman , karisininda ondan boşanması gerekiyor her ikinizide iyiliği için.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
🧡🧡
- +1 yıl
Sende inandınmı cidden? Allah aşkına kaç haber var böyle ev tutuyolar kızların hayatlarını mahvedip bırakıyorlar inanmayın şunlara
00 Yorumla Basit bi sekilde düsün sadece.. Karisiyla bagi yoksa niye bosanip kurtulmuyor? Yargilamiyorum seni sadece soruyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Karısıyla bağı yoksa boşanır:Bu kadar basit. Ne şiş yansın ne kebap.. Ayrıca çocuğunun annesine bu kazığı atan, sana neler yapar?
00 Yorumla - +1 yıl
Bilindik yalanlar değil mi bunlar sen nasıl kanabiliyorsun güzelim bunlara.. boşan o zaman desen elli tane daha bahane sıralar
00 Yorumla - +1 yıl
Evliyim ama mutsuzum yok çocuğum var yok oğlum çocuk için boşanmıyorum palavra palavra palavra sadece KOCAMAN BİR PALAVRA
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 669 cevap paylaştı. Seni gerçekten seviyorsa karisindan boşanır seninle evlenir ama. bu diyorki hem ayranım dökülmesin hem sütüm yanmasın
00 YorumlaMadem seni seviyor Boşansın. Çocuk boşandıktan sonrada yaşıyor. Bahaneler hep aynı. Görüşmeye devam edicek sonuçta babasiz bırakmıyorku
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sende onun metresisin neyin bağı yok hala evli metres gibi olmuşsun seninle evlenmez çünkü evli seni kandırıyor kullanıyor sende memnunsun seni de başka bir kaç metresle aldatır şu an ki gibi
10 Yorumla - +1 yıl
umurumda olmazdı evli insanla işim olmaz ben o günaha da giremem suça da
10 Yorumla - +1 yıl
Bu hayatta ne yaparsanız yapın ama evli birisiyle sevgili olmayın. En büyük hatanız bu olur.
10 Yorumla - +1 yıl
Olan olmuş zaten, sen kabul etmişsin daha neyini soruyorsun
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Vay be, ben bekarım bulamıyorum, millet evli buluyor. Ya da şöyle de denilebilir. Vay be kadınlar bekar adamları tercih etmiyor gidip evli erkekleri tercih ediyor.
00 Yorumla - +1 yıl
O kadar klasik bir yalan ki bu yakın çevremde de iki üç kişide şahit oldugum bir şey sakın inanma
00 Yorumla - +1 yıl
Kendini diğer kadının yerine koy ve şimdi cevabını kendin ver
00 Yorumla - +1 yıl
Yaşanmamış örnek değil sende ilk yaşayan değilsin ilk zamanlar zor olur ama alışırsın
00 Yorumla - Devamını Gör (115)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evlilik ve ilişki danışmanıyım, kendinize bazı sorular sorarsanız vereceğiniz cevaplar size yol haritası çizecektir.
Bu soruları siz kendiniz de çoğaltıp kendinize vereceğiniz cevaplar ile belli çözümlemeler sonucu yolunuza sağlıklı devam edebilirsiniz.
Bu konularla ilgili bilincaltidonusum. doganerim Instagram hesabımda izleyip faydalanabileceğiniz çok sayıda videolar var. Hatta her çarşamba Tr-21.00 bu konular ile ilgili zoom eğitimlerim var.
Size başarılar dilerim🙏🏽
Ilk defa burada bir uzmanin görüsünü bukadar begendim, takdir ettim, tam aciklamissiniz!
Sorular çok iyi ve bunun hiçbir iyi tarafı yok evli biriyle yaşanmaz ayrica o eşini aldatip yalan söylüyorsa kendiisne de yer türlü aldatmayı yapar ve yalanı söyler başka bir konuya daha değinmek isterim, eşiyle arasında bir şey olmadığını sadece çocuk için beraber olduğunu söylemesi en saçma şeylerden biri, herşeyi bir kenara bırakalım da insan sevmediği biriyle nasıl beraber olur bunların hiç mi ihtiyaçları olmuyor özellikle eşler arasındaki cinsel birliktelikte, kendisi zaten şu mantıkla hareket eder "ben evliyim zaten eşim benim nikahlı eşim istediğimi yaşarim kimseye hesap vermek zorunda değilim" tarzı şeyler düşündüğünden çok eminim karşısındakine eşimle çocuk için beraberiz demesi akla mantığa sığmıyor. Hadi tamam 1 gün 2 gün 3 gün 5 gün 7,9,15 gün beraber olmadı aylarca ve hatta o kadınla evli ve aynı yatakta yatıyor aynı ortamı aynı evi paylaşıyorlar. Erkeklerin bu konuda nefsine hakim olabileceklerine ihtimal vermiyorum evde onunla olur yanına gelir seninle olur. Bana göre evli biriyle birlikte olman gerekmiyor çevrende o kadar bekar insan varken. Dediklerimi derinden dusunmeni isterim yalnız ve sakin bir kafayla düşün karar ver o kadına onu yapan sana neden yapmasin sonuç olarak sende bir kadınsın...
Devletimiz desteğe geldi :D
Evli biriyle beraber olmanın konforu :)