Eşim her kavgada kapı orada çık gıt dıyo hıc kaybetme korkusu yok artık gururum inciniyor sonrada ben sinirden söyledım deyip geçiştiriyo
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇık git ve bir daha da geri dönme ya da bavulu hazırla kapının önüne koy hastırı çek böyle evlilik mi olur öküz adam, erkekler iyice sıyırdı yemin ederim çocuk gibiler eskiden ceketimi alır giderim diye bi tabir vardı, gidemeyeceğini bildiği için seni kovuyor bir git nasıl apışıp kalacak eblek suratlı 😒 insan bir özür diler sinirden söyledim diye bahane mi var ya sabır ya selamet boşayacaksın böyle herifi, zaten söylerken ayrılmayı ve boşanmayı kast ettiği için de 3 kereden sonra dini nikah sıkıntıya düşer yani aşırı aşırı yanlış bir şey
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Maddi bağımsızlığın var ise kapıyı çek çık. Eğer yoksa iş bul kendini sağlama al yine çık. Erkek sinirliyse kendi çıkmalı kadına sürekli kapı göstermemeli. Çünkü değer veren erkek kızsa da kapıyı gösteremez kıyamaz çünkü. Eğer kendine güveniyorsan git ve yeni hayat kur. Vazgeçilmez ol. Sürekli bekleyen degil.
10 Yorumla
Taktik değiştir, öyle bir kavga yöntemi bul ki sana kapıyı gösteremesin.
Örnek olarak eşin dağınık birisi ama dağınık evde yaşamayı sevmiyor ve sürekli arkasından birinin o dağınıklığı toplamasını istiyor. Kendini sürekli meşgulmüş gibi göster ve evi toplamaya vaktin yokmuş gibi yap. O da mecburen evi dağıtmamaya çalışacaktır.
Tamamen hayal gücüne kalmış.10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılKavgalar genelde iki taraflıdır o sebeple kendime göre haklı sebepleri vardır gurur yapmaktansa konuşup derdini anlamaya çalış he çözümsüz durumsa o zaman gururuna başvur aile kurumuna saygın olsun...
04 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere dedım bu cümleyi kurma birgun çeker gıderim * gene aynı onur kırıcı bır cümle
- +1 yıl
Cümleye takılma sebepleri önemli kibirli davranmak sana bir şey kazandırmaz
Soran+1 yılKavga sebebı ne olursa olsun ufak bırşey bıle olsa böyle söyluyo
- +1 yıl
O zaman sana saygı duymayan biri bu üzücü umarım eşinin kıymetini geç olmadan anlar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
54
Cevap
62Cevap
- Aile & Toplum konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKapının orada olduğunu biliyorum laannett olası :D de ona
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 26,3b cevap paylaştı. İlk söylediğinde o kapıyı çarpıp gitmeliydin..
10 YorumlaSenin onu o zaman bir şekilde ders vermen gerekiyor. Eğer o sana kapıyı gösteriyorsa sen de bir gün çekip gidebilirsin. Bırak günlerce peşinden koşsun. O zaman çok daha iyi anlayacaktır işine gelmedi zamanlarda seni evden kovamayacağını. Kendini kesinlikle ama kesinlikle ezdirmemelisin ona.
00 Yorumla
+1 yılManyak mı be o. 2 ihtimâl var ya gidemeyeceğini falan düşünüyordur ya da gitse de bitirsek bu evliliği diyordur. Eğer ayakların üzerinde durabilecek biriysen, bir daha derse eşyalarını topla çık git. Paran varsa o an tatile bile gidebilirsin 3-4 günlüğüne. O da ne halt yerse yesin
20 YorumlaHiç bişey söyleme. Tüm hazırlığını yap. Gideceğin yeri ayarla. Önceden eşyalarının falan bi kısmını da götür. Kapıdan çık git dediği an montunu al çık git. Arkana bile bakma. Ne derse desin dönme. Bak nasıl ayaklarına kapanıyor. Pişman oluyo. Bi daha git diyemez. Diğer ihtimalle hiç bişey yapmazsa da seni sevmeyen bi adama ömrünü vermemiş olursun. Her türlü sen kazanırsın.
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılPeki ya git dediğinde sende gidersen ve o da seni bir daha çağırmazsa ne yapacaksın
Önemli olan bu durumla baş etmen ya da mücadele etmen değil
Önemli olan kendini o durumu getirmemen
Eğer birgün gerçekten o kapıdan çıkıp geri dönmemeyi düşüyorsan o kapıdan çık aksi takdirde sana o kapıyı göstermesine izin verme o duruma düşecek pozisyona gelme12 Yorumla- +1 yıl
Dinle bu adamı işte. Diğerleri boş yapıyor.
- +1 yıl
Eyvallah knk
Senin gidemeyecegini düşündüğü için
Senin yumuşak kalbine güveniyor
Seni kölesi olarak gördüğü için
Kaybetme korkusu olan insan zaten hep aynı hatayı yapmaz kaybetme korkusu olmadığı aşikar..
Karar senin hayat senin kimse bilemez neler yaşadığını..
En güzel karar en son verilen karardır iyi düşün..00 YorumlaHoş olmaz , caiz de değil. Yani aile büyüklerimizden birine söyleyip oturup konuşması lazım enişteyle. Nazallah yuva yıkımına kadar gider.
13 Yorumla
Soran+1 yılOnun ailesı hiç onu haksız görmez kı
Soran+1 yıltamam Sağolun
Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Çek git sende biraz özlesin arasın sinirine hakim olmayı öğrensin. Hem de bir kaç gün seni bulamayacağı yere git madem ekonomik özgürlüğün var. İlk söyleminde yapmanı tavsiye ederim ( çocuk var mı? )
00 Yorumla
+1 yılIs bul , hayatını idame ettir ve orayı terket seni istemeyeni sen ne istiyorsun ki.. Boşan birde.. Her tartışmada kapı mi gösterilir mis hayret bir şey 😒
00 Yorumla
+1 yılBir kere bile duysam su sozu cikar giderim. Her lafi agzina sakiz diye almamayi da ogrenir. Tehditle sadakat ve sevgi olmaz. Evlilikte yurumez. Net bir sekilde tavrinizi koyun.
00 Yorumla
+1 yılO korkuyu ondan almışsın. Eğer kalacak yerin varsa cidden çıkıp git ve nereye gittiğini söyleme. Telefonlarını da açma. Sinirden söylemek nedir ya! Sinir oluyorum böyle tiplere
00 Yorumla
+1 yılHaddini bil diyor sana işte. Senin onda ki değerin gördüğüm kadarıyla minimum düzeyde. Kocanın aklı çalışıyor.
07 Yorumla- +1 yıl
Karısını sevmemesi akıllılık mı? E boşansın o zaman?
- +1 yıl
@sudesiyahseven Karısı kocasına gereken ilgi ve alakayı gösterseydi bu lafları duymazdı. Gecenin bu saatinde böyle saçma bir sitede takılan bir kadına karşı bence tam da gerekeni yapıyor.
Soran+1 yıl@sudesiyahseven ne demek istedi bende anlamadım
- +1 yıl
Burada birsürü evli erkekte var. O halde karıları o adamları evden kovsa kadına da "haklısın, hak etti" diyor musun?
Soran+1 yılDoğru konuş nolmuş bu sitedeysek ismimiz bile gızlı sorup akıl almak suç mu gunah mı
- +1 yıl
@sudesiyahseven Tabiki derim.
- +1 yıl
Ya bana laf yetiştireceğine git kocana sarıl sıcak davran gönlünü al oda sana istediğini versin. Değer ver değer gör. İlgi göster ilgi gör. Her erkek enayi değil bazısı almadan vermez. Ver kocana bahsettiğim şeyleri oda sana istediklerini versin daha ne uzatıyorsun burada ki abazlardan akıl almaya çalışıyorsun. Kendilerine hayırları var mı ki sana olsun.
Aile & Toplum konusunda 758 cevap paylaştı. bir gün çık git görsün ebesinin a.. nı bak arkadaşım şöyle erkekleri anneleri eğitemiyo sonra evleniyolar böyle sk sok laflar söylüyorlar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBavulunu hazirlyıp kapınin önüne koy sen zahmet etme diye ben hazirladim de. Gidecek biri varsa o evden erkektir kadin degil
10 Yorumla
+1 yılTekrar söylediğinde çık, gitmeyeceğini bildiği için böyle söylüyor. Bi' korkut gözünü tekrar söyleyemez.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 649 cevap paylaştı. Sen de ona kapıyı göster. Ama sonra.. Sonrası pişmanlık ama onun için mi senin için mi bilinmez işte orası!
00 Yorumla
+1 yılBu tip adamlara prim veriyorsunuz benim arkadaşlarımdan aslan gibi erkeklerde boş geziyor, kadınlarımız durmak yok yola devam...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 488 cevap paylaştı.
+1 yılKocan adam değilmiş. Bir erkek karası ile kavga ediyor ise kapıyı göstermez. ceketini alır ve gider. Karıya kapı göstermekte nedir. ya
00 Yorumla
+1 yılKapıdan çıksanda cikmasanda birdir bu Adamlar (!) için. Ya otur yerinde yâda o kapıdan kendin için çık git
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Birgun çık git ailenin yanına bir süre anlasin sensizliği o korkuyu yasat
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende bunu düşündüm
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evin tapusu kendi üzerineyse yapar. O yüzden tapuyu kendi üzerine yaptirsaydin
02 Yorumla- +1 yıl
Tapuluk degil sevgi kari koca
Soran+1 yılNe alaka tapu
Bana bir kez demesi çık git diye yeterli olur öyle biri ile yaşamam
10 YorumlaGideceksin 1 hafta gelmiycen gorecek anasinin a... ni
17 Yorumla- +1 yıl
Gelince baskasi varsa evde ne olacak... gitmek çözüm değil herzaman
- +1 yıl
O zaman haklisin tatliş
- +1 yıl
Ben herkese bakmam... güvenilir sırdaş biri olursa ki oldu bir iki defa biri 3 yıl sürdü üniversite öğrencisi bi kizla diğeri kısa
- +1 yıl
Ne zaman ne olacağı belli olmaz denk gelir olur karsilikli begeni istek varsa
Bence sinirle söylemiyor açık açık tehdit ediyor bu adamla yürümez en iyisi gerçekten git
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 669 cevap paylaştı. Çok rahatsız oluyorsa kapınında yerini bildiğine göre kendisi çıksın gitsin
00 Yorumla
+1 yılSende çık git bir kere. Bakım bir daha söylüyor mu o cümleyi
00 Yorumlabir şey söyleme. Kapıdan çık git. Ayrıl demiyorum ama bir anlasın sensizliği
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle dediği bir gün çek kapıyı çık sinir anında yaptımla ilişki yürümez dilinin ayarı olmalı bir iki gün sen de kafa dinlersin o da kaybedebileceğini anlar
00 Yorumla
+1 yılÇık git bir gün boyunca dönme telefonu da açma. Meraklıysa göndermeye alsın hevesini.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBir kere çık git sonra bak nasıl köpek oluyor kapında öyle kolay değil kapı orada çık git demek
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl sinir be ayrıca ev ikinizin ne haltla kovabilir
00 YorumlaÖyle dediği zaman çok aşırı sinirlenmiş gibi yapacaksın çıkıp gideceksin. Bak nasıl kediye dönüyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç hoş değil, gerçekten umrunda değil diyeceğim ama sonradan pişmanlık olması da ayrı bir basitlik.
00 Yorumla Cık kapıyı vur çek git gelirse kapıyı suratına çarp
Hatta kov onu00 YorumlaEkonomik özgürlügün varsa çık git madem sende demekki sana ihtiyacı yok ama çocugun yoksa yap bunu çocugun varsa düzeltmeye çalış ya da sal ne hali varsa görsün cocugun icin dayan çünkü olan ortadaki cocuklara oluyor
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Bu söylenen büyük bir hata seni ondan soğutur. onu sakin bir zamanda uyar söylemesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurası benim evim, sen git bir daha da gelme de, bak nasıl susuyor... S. git demeyi de ihmal etme ardından
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Dunedân böyle yapan adam bunu hak eder
Cevap sahibi+1 yıl@Dunedân her şey adamına göre, kadın çocukları var bir yere gidemez zaten, ama erkek skt. rip gidebilir dolaşır geri gelir zaten ama bu lafları başka türlü kesemez bu adamın ağzının ayarı yok
Cevap sahibi+1 yıl@Dunedân zaten kendim yapacağım şeyi söyledim. İki kere dese üçüncüye benden lafı yer bir dahası olmaz kapıyı kendi görür
Cevap sahibi+1 yıl@Dunedân şu an evli değilim ama olsaydı da olmasa da fikrim değişmez
Cevap sahibi+1 yıl@Dunedân rica ederim siz evli misiniz bu konuyla bu kadar ilgilendiniz
erkegını cok kızdırıp ustune gıtmemen gerek o hadde getırıyosun farkında bıle degılsın..
bırı sınırlıyken kızıyorsa dır dır dır etmıcek kadın... maalesef gunumuzde bunu yapacak kısı cok az..00 Yorumla
+1 yılSen de her gece kanepeyi göster
00 Yorumla
+1 yılBu bildiğin sadistlik. Normal değil bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik sonrasi edinilmis mal varlığı varsa boşan al yarısını akli gitsin
00 Yorumlagitmeyeceğinden emin o yüzden öyle davranıyor kaybetme korkusu var ama kendinden eminliği bunu eziyor egolu eğer bir daha öyle yaparsa çık git nasıl olduğu yerde kalıyor izle
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evden giden erkek olur kadına kapı gösterilmez odun herif.
O ilişkinin heycanı ölmüş :(00 Yorumla
+1 yıldiyceksin giv sen çık git her seferinde beni kovuyorsun çok istiyorsan kaoının yollunu biliyorsun de kalk yanından
00 Yorumla
+1 yılBir daha derse gerçekten de git o evden bak nasıl pesinden koşuyor ama öyle de hemen affetme biraz süründür onu
00 YorumlaEşler kavga edebilir normaldir demelisin ona ama ayrılığa neden getiriyorsun, eleştirmek yasakmı seni de işte.. anlat kavga sebebini
00 Yorumla
+1 yılSenin onu kapıya koyman gayet güzel bir ders olur ona kendini vazgeçilmez sanmış galiba
00 Yorumla
+1 yılÇok kotu bir durum her an vaz geçer senden ya da bıkmış senden bence sen gözden geçir evliligini
00 Yorumla
+1 yılAldırma yaa sende o kapı kadar kafana taş düşsün de :)
00 YorumlaPencereden çık adam şok olsun
32 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir gun cik o kapidan nasil oldugunu gorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılAz kaldı zaten
- +1 yıl
Zoru gorsun biraz. Baska turlu bise olacagi yok kaybetme korkusu yok gibi duruyor
Soran+1 yılEvet hiç yok
- +1 yıl
Ailenle aran nasil? Bikac gun gitsen falan olmuyor mu?
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsen de ona benzer seyler yap, cani acisin
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayım
- +1 yıl
yapmadigi, eksik oldugu seyleri yuzune vur
Soran+1 yılOnu yapıyorum
İmam nikahinizi tazeleyin bosanmayacaksaniz.
112 Yorumla
+1 yılsen goster o kapiyo gidirsa o gidecek sen degil
13 Yorumla- +1 yıl
İşte adamlık 👏 eskiden ceketi alıp çıkarlardı şimdi kadını kovar oldular
- +1 yıl
@Bizamaninmeleki adam olsa zaten demez bu nu neyse
- +1 yıl
Aynen
- Aile & Toplum konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKapıyı söktür
10 Yorumla
+1 yılKapıyı göstermelisin)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsende ona pencereyi göster
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen de ona de ki gidiyorum de ve git
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kırıcı boşan bence.
00 Yorumla - Devamını Gör (56)
Devamını Gör(101)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026