Bunun farkına varır mı?

Sevgilimle toksik bir ilişkimiz vardı. O hep sorunlarını bahane ederek yalnız kalmak istediği olurdu ve ben bunlara rağmen aylarca sabrettim , manevi anlamda çok destek oldum , sevdiği şeyleri yaptım hep , fanatik bir şekilde sevdiği takımın formasını aldım ilk defa formam oldu diyip mutlu da olmuştu , doğum gününü kutladım o kadar ince düşündüm ki pasta sevmediği için pastaya ek magnolia aldım ona. İlk defa böyle şeyler gördüğünü yani birinin ilk defa onunla bu kadar ilgilendiğini , sevdiğini ve bu ilginin onu müthiş mutlu ettiğini söylüyordu. Ama kendisi benimle ilgilenmez haftalarca bir güzel cümle kurmasını beklerdim bana görüşmedeyim deyip benimle görüşmezken arkadaşlarıyla görüşmüş hep bunları öğrendim , ona hiçbir yanlışım , ihanetim olmadı. İlişki içerisnde hep çabalayıp emek verdim. Ben onun için o kadar önemli olmadığımı gördüm , dış kapının dış mandalıymışım hep kandırmış beni , inancıöı kırdı. Sadece tek bir mesaj atıp bitirdim arkamı döndüm, artık asla istemem çünkü kırgınlığım canımı acıtıyor , gururum üstün her şeyden ve bir çabası da olmadı ama bunun pişmanlığını yaşar mı hiç?
Bunun farkına varır mı?