Bazen rüzgarın saçımı dağıtmasına, yağmurun yüzümü ıslatmasına, birilerinin kalbimi kırmasına izin veririm. Sonra saçımı toplarım , şemsiyemi açarım , kalbimi kapatırım.
Ve giderim Hepsi bu
Ve giderim Hepsi bu
1 yıldır görüştüğüm bir kişi vardı. İnternetten tanışmıştık. Benimle tanışmak için çok uğraştı. Çünkü yürümez diye düşünüyordum o uzak mesafedeydi aynı şehirlerde değildik. Bende flörtöz biri değilim gerçekten hemen hayatıma birini almam. Sınırlarım olan kontrollü biriyimdir. Bende gerçekten bana değer verdiğini düşündüm ona şans verdim ama vermez olaydım aslında sürekli geleceğim dedi gelmedi. beni her gün arıyordu, konuşuyrduk görüntülü de konuştuk. Pandemi araya girdi diye gelememesini anlıyrodum ama iş garipleşmeye başladı artık bahane ettiğini düşündüm. Gelmezse kesecektim görüşmeyi artık neyse Benimle evlilik hayalleri kuruyor, gelince şöyle yaparız, buraya gideriz, tatil planları yapıyor benimle vs. bende dedim bu çocuk herhalde gerçekten böyle hissediyor bende zamanla ona hissettim duygu hatta ciddi düşündüğünü düşünmeye başladım. Fakat 1 yılın sonunda bu böyle çeşitli bahanelerle soğudum diyerek iletişimi kesti. 1 ay sonra döndü '' tekrar barışalım, yeniden başlayalım'' diye bende yaşadığım yere gel ben gelemiyrum dedim ancak o şekilde başlarım. Bu kişi 3 gün sonra beni engelledi her yerden meeğr eski sevgilisne dönmüş. Ben arayıp hesap sordum madem ona dönecektin beni niye yarı yolda bıraktın diye. Bu kızla zamanında cinsellik yaşadığını, kızı sevmediğini o istedi diye sevgili olduğunu söyledi. BENDE İNANMADIM ONA SINIR ÇİZDİM. BU KIZLAYKEN BENİ ARADI görüşemeye çalıştı 6 ay boyunca sonra ne mi oldu 3 ay ortadan kayboldu ve aramalar kesildi. Kızla evlenmiş o cinsellik yaşayıp bana kötülediği kızla hem de yıldırım nikahı kıymış. Dedim ki sonra insanlar gerçketen layık oldukları insanlara nasip oluyormuş. Ama üzüldüm tabi acı çektim. O ise kul hakkına girdi
Cevap
9Cevap
Daha henüz kapatmadım hala içimde bir umut var. Ama bu gidişle kapanır gibi geliyor
Azize, fatoş, marina, dilek, seda, ege, saida, sinem. Bu kadar
Adını hatırlamadığım herkese:
Bi kalbim varmıdır benim acaba😊
Beni doğuran kadına.
Üzüldüm , anne olabilmek çok anlamli oysa
Ben de anneyim biliyorum.💐
😊😊
Aşka.
Kırcak olanlara
herkeşlere
Şair gibi
Ayşe, Fatma, Hayriye