Yurt dışında yaşıyorum. Sevdiğim kız Türkiyede. Ailesi sorun çıkarmasın diye benden benim Türkiye ye gelip eğitim almamı istedi. Reddettim... mantıklı değildi. Şimdi benle konuşmuyor soğuk yapıyor. Bu yüzden trip atılır mı? Allahınızı severseniz ya
Atılır
Atılmaz
Boş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
reis Şu an memlekette gurbetcilere ozellikle alamanyada yasayanlara aceyip bi cekememezlik var
Vallaha ben anlamıyorum almanyadaki Türk gençleri. Neymiş efendim biz paraları ağaçtan mı topluyoruz onlarda gitsin çalışsınlar diyor. Sanki Türkiyede 7/24 saat aynı sizin gibi çalışan emeğinin karşılığını alıyor... almanyadakiler Türkiyedekilerin durumunu anlayamaz. Adamlarda beyin denen bir şey yok... onları kafaya takmayın siz. Giderler vatan millet edebiyatı yapıp hükümete oy verirler.
onlarin sol kulak deliklerine çüdüreyim ya şuursuzlari
Aynen. Keşke oy verme hakkı verilmese yurt dışındakilere. Gurbetcilerin çoğu rahatında oldukları için kendi sisyasi düşüncelerine en yakın olana oy verirler ekonomik krizi adaletsizlikleri görmezler. Umrunda da olmaz
reis yurtdisindakilere oy vermeyi yasaklasalar suriyelilere oy vemre hakki tanirlar her turlu 2023 de de secilecek olan belli millet it. dan da kemal cikacak buyuk ihtimal yine kaldik g. t gibi ortada
"Dersimli" Kemal çıkarsa yandık zaten. Biliyordum şerefsizim ki biliyordum 16. Yaşımdayken kontrollü muhalefet bunlar diye bizimkileri uyarıyordum. En azından geçte olsa aydınlandı bizimkiler dahada oy vermezler kemale. Anca Mansur Yavaş verirler. Ben ya Ümit Özdağ ya da Mansur Yavaşa veririm. eğer tekrar iktidar olursa bu adamlar. Milli mücadele başlatılmalı yoksa mahvoluruz
hayrlisi olsun reis Ali babacanda iyi adam teşkilattayken ekonomi bakanligi yaptigi zaman zarfinda ivme hep yukari dogru gidiyordu bakalim daha aday bile aciklamadiklar bide secim secim diye coşaylar valla ne bilim bizdeki muhalafet guneş tersten dogsa iktidar yuzuden der der vallaha der aha bak milleti dinsizlerştirdi kiymaet kopuyo hep bu iktidar yuzunden derler
millet ittifakına dikkat edersen hepsi sarı muhalefet. Diğerleride AKP nin türevleri. Ben onlara güvenmem. Allah size sabır versin umarım 2023 de kurtuluruz bunların hepsinden
reis bizim ulke duzelmesi için Hz ömer gibi adaletli Hamza gibi cesur Ali gibi bilgili Ebubekr gibi sadık birisi de lazim o işte Kemaldir😂
Hangi kemal işte bide o var😂
reis yakinda ölür kac 76 yasinda mi neymis adam bi baskan olamadi 1 2 ayligina yonrtse de gozu acik gitmese 😂 mezar tasinda yazar 1 defa bile baskan olmadik zalim dunya kimlere kaldi
Hahaha vallaha bence benim kemalim halinden memnun. Ekmek elden su gölden yaşıyolar bu hayatı bide fakir edebiyatı yapmaları yok mu... halktanmış gibi 😂😂😂
reis dikkat cok ciddi konusmalar yaparken kendini gulmemek icin zor tutuyo farkettiysen nasil bisey anlamadim bide sey diyo ya😂hic kimse gazi mustafa kemalin su sozunu u utmasin hatti mudafa vardir hatti mudafa vardir ığğğ afedersin arkdslar hatti mudafa vardir 😂😂😂
valla komedi ya acip bazen sirf gulmek icin izliyorum bazen sormadan edemiyorum acaba erdoganin adamimi kemal koltugu birakmio abi
Hahahahahahahhaa Atatürkün sözünü unuttuğu yer efsane ya
aynen reis 😂 bicak lazim mi bicak imalatcisiyim istenilen şekle gore siparis aliyorum yardimci olabilirim😁reklamimi da yapayim ekmek yiyoz sonucta
Atilmaz derdimde o kadar sacma sapan seylere atildigini gordumki bu bana cok normal geliyor 😂
Diyelim sen hayal kırıklığına uğradın bu durumda. Kaç gün trip atarsın.
Ben ikizler burcuyum. Şu an birşeye alinsam zoruma gitse 2 saate alindigimi bile unuturdum 😂😂 bizm iliskimizde trip atan karsi tarafti beee 🤦♀️
😂😂😂 aga beeee... trip atmak güzel oluyor da yiyince çok kötü bee
Hic atamadim daha... keşke bende tatsaydim 😂 hep yedim trip valla.
Tuzak kur hahahahaha 😂