İnstagramdan biriyle tanıştık ilk o yazdı. Buluşmak istedi bende beğendim kabul ettim. İlk buluşmamız güzeldi sohbeti sardı ve beni beğendi. ondan sonra hep geceleri buluşmak istiyor, müsait olmuyorum diyor gündüzleri. o zaman müsait olduğunda buluşuruz akşam istemiyorum diyorum yok illede gelcem diyor tamam dedim. aldı arabayı oturduğum yere geldi evdekilerden gizli çıktığım için sinirlendim trip attım biraz, çünkü ona baskıcı ailem olduğunu söyledim. o öğrenci evinde kalıyor hoppa bişey beni de öyle sanıyor, söylediğim halde sonra bana geldim okadar böyle mi yapicaksin dedi, bilmiyorum dedim, offf sevgilimmissin gibi trip atiyosun dedi, ama buluşmak isteyen kendiyfi. hem sevgili degiliz diyen kendisi hem flörtü sevgili gibi yasayan kendisi. benim kucağıma yattı kafasini koyfu iyi sen barışına kadar uyurum burada dedi, rahatsız olduğumu söyledim kalktı sonra bir süre arabada suspus oturduk. sonra ben buna eski ilişkisiyle ilgili bir şey sordum en son iliskin ne zaman di dedim. 3 yil onceydi uzun iliskiydi 5 yillik dedi ondan sonra sevgilim olmadi dedi. hep flört takilmis sonra bana ya bana aşık olursan sence olur musun dedi. bende çok saçma bi soru ne olacağını nasil bilebilirim ama ben aşık olmuyorum sanırım dedim. öyle biri değilsin aşık olunabilcek biri dedim. aynı soruyu ona yönelttim hayır ben aşık olcagimi hic sanmıyorum boş iş dedi. bana o niyetle yaklasiyor sanmıştım yani öylesine takilma degil de sevgili olmak icin. biraz kırıldım belli etmedim. sonra beni eve birak dedim tamam barisalim ama dedi , sonra elimi tuttu arabayı oyle sürdü , sonra birakmadan önce beni öptü birden yanağımdan sende beni opmicek misin dedi bende hayır yetsin o sana dedim gittim. birde unuttum yeni aklıma geldi arabada bana evlilikle ilgili şeyler sordu ve evlenmeyi düşünmediğimi soyledim. evlenmeden iliskiye girme fikrini de sordu hayır yapmam dedim, falan filan sonra bir gün geçti üstünden hala hiç bişey yazmadı, sizce daha yazmaz mı beni çok nazlı biri olarak mı gördü veya takılmak istiyordu sevgili olmayalım ama öyle takılalım triplerine girdi bence. bide bana çocuk gibisin ya çözdüm sanırım seni dedi üzüldüm halbuki beni zorlayan oydu. bu cocuk beni ekti mi şimdi daha yazmaz mi üstelik kimse bilmiyor o beni flörtöz gibi görüyor ama hic öyle değilim ilk defa bir erkek benim yanağımdan öptü mesela hoşlanti olarak ama o bunlari bilmiyor eğer benimle öylesine buluştuysa ve artık o buluşmadan sonra yazmazda ne yapiyim engelliyim minheryerden üzüldüm çünkü
Güncellemeler
+1 yıl
Okadar yazdım ciddi yorum bekliyorum lutfen troll cevaplar vermeyin metin bu kadar niye uzun diye yorum yapmayın lütfen soruyla ilgilenin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer