Olmaz olur mu hiç? Bir kadın bu kadar eksiksiz olabilirdi. Makyaj yapmaktan nefret ederdi, Güzelliğinden gözlerimi alamazdım. Ömrümde hiç bir kadının bu kadar Zeki olduğunu görmedim. Kullandığı kelimeler o kadar ustacaydı ki, hayran hayran onu dinlerdim. Kelimelerin içine aşkını gizler, beni prens gibi hissettirdi prensesim. Asildi, hem de çok asildi. İradesine hakim, her zaman güven verirdi. Bir tane daha var mıdır böyle bir kadın? Bilmem. Benim asil kadınım…
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
AyYıldız0110 | Aşk İlişkileri konusunda 790 görüş paylaştı.
Guru
8 gü
Hayır olmadı daha ilerde belki olur doğru insanı bulmak zor zaten kolay kolay karşına çıkmıyor insanın ilerde belki ruhuma dokunan birisi olabilir ama Allah bilir yinede
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
_interstellar | Aşk İlişkileri konusunda 218 görüş paylaştı.
Xper 5
8 gü
Allah'ım ya beni de ona yaklastir ya da onun kalbinden benim sevgimi de al diye dua ettirecek bir sevgiye karşılık verememek insanın ruhuna dokunuyor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Yenice135 | Aşk İlişkileri konusunda 89 görüş paylaştı.
Xper 5
7 gü
Gözümün içine bakarak şarkı söylemişti ozaman pek tınlamamıştım. Şimdi o anı bidaha yaşamayı çok isterdim ama maalesef yok
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
BanaNeHa | Aşk İlişkileri konusunda 480 görüş paylaştı.
Xper 7
8 gü
Oldu da hep yalan dolan, kendimizi kandırıyoruz sonra bakmışım başka kıza da yollamış.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Şişkoletta | Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Guru
8 gü
Ne ruhuma ne kalbime dokunan kimse yok galiba bunu yapabilecek kimse yok :/
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
DenizdekiHazine | Aşk İlişkileri konusunda 135 görüş paylaştı.
Xper 6
8 gü
Evet oldu. Başım dönüyor bulutlarin üstündeymisim gibi... karnimda kelebekler uçuyor.. Bugüne kadar yaşadığım gördüğüm bildiğim ne varsa hepsini unuttum... Dünyada bir tek o ve ben varmışiz gibi...
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Shazam6 | Aşk İlişkileri konusunda 866 görüş paylaştı.
Yoda
8 gü
Olmuştu ama gitti durduk yere bir şey demeden konuşmayı kesti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7722Evet oldu vakti zamanında.
Bundan sonra mı çok zor...
Tabii ki oldu. Hala da olmaya devam ediyor ve olacak da.
Her şey iyi gidiyor. :)
Ruhuma, kalbime dokunan birisi oldu.
Tam anlamı ile dokanamadılar.
Oldu tabiki
Evet, oldu..
Evet
Evet oldu
Evet oldu
Oluyor, olmaz mı..
Bir dokunuş tüm ruhu paramparça edebiliyor rakı.
Boşuna ruh hastası olmadık.
Dokunmadan edenlere de selam olsun 🙂
Aleyküm selam
Sabah saat 9.30 kahve içiyorum jdjjd biz ne ara duygusala bağladık
Fkdkdk kahveye ara verdim ben ya. Bitki çaylarına döndüm
Papatya içiyorsan, o yapar böyle kfkkd
Yok papatya değil fkdk 🍵
Hulk çayı kdkkd
Yok Batman çayı 🦇
Olmaz olur mu hiç? Bir kadın bu kadar eksiksiz olabilirdi. Makyaj yapmaktan nefret ederdi, Güzelliğinden gözlerimi alamazdım. Ömrümde hiç bir kadının bu kadar Zeki olduğunu görmedim. Kullandığı kelimeler o kadar ustacaydı ki, hayran hayran onu dinlerdim. Kelimelerin içine aşkını gizler, beni prens gibi hissettirdi prensesim. Asildi, hem de çok asildi. İradesine hakim, her zaman güven verirdi. Bir tane daha var mıdır böyle bir kadın? Bilmem. Benim asil kadınım…
Hayır olmadı daha ilerde belki olur doğru insanı bulmak zor zaten kolay kolay karşına çıkmıyor insanın ilerde belki ruhuma dokunan birisi olabilir ama Allah bilir yinede
Allah'ım ya beni de ona yaklastir ya da onun kalbinden benim sevgimi de al diye dua ettirecek bir sevgiye karşılık verememek insanın ruhuna dokunuyor
Gözümün içine bakarak şarkı söylemişti ozaman pek tınlamamıştım. Şimdi o anı bidaha yaşamayı çok isterdim ama maalesef yok
Oldu da hep yalan dolan, kendimizi kandırıyoruz sonra bakmışım başka kıza da yollamış.
Ne ruhuma ne kalbime dokunan kimse yok galiba bunu yapabilecek kimse yok :/
Evet oldu. Başım dönüyor bulutlarin üstündeymisim gibi... karnimda kelebekler uçuyor.. Bugüne kadar yaşadığım gördüğüm bildiğim ne varsa hepsini unuttum... Dünyada bir tek o ve ben varmışiz gibi...
Olmuştu ama gitti durduk yere bir şey demeden konuşmayı kesti
Ruhumuza dokunan oldu da geçici bir dokunuşmuş. Keşke etkisi kalıcı, ömürlük olsaydı. Kısmet