Olmaz olur mu hiç? Bir kadın bu kadar eksiksiz olabilirdi. Makyaj yapmaktan nefret ederdi, Güzelliğinden gözlerimi alamazdım. Ömrümde hiç bir kadının bu kadar Zeki olduğunu görmedim. Kullandığı kelimeler o kadar ustacaydı ki, hayran hayran onu dinlerdim. Kelimelerin içine aşkını gizler, beni prens gibi hissettirdi prensesim. Asildi, hem de çok asildi. İradesine hakim, her zaman güven verirdi. Bir tane daha var mıdır böyle bir kadın? Bilmem. Benim asil kadınım…
Hayır olmadı daha ilerde belki olur doğru insanı bulmak zor zaten kolay kolay karşına çıkmıyor insanın ilerde belki ruhuma dokunan birisi olabilir ama Allah bilir yinede
Evet oldu. Başım dönüyor bulutlarin üstündeymisim gibi... karnimda kelebekler uçuyor.. Bugüne kadar yaşadığım gördüğüm bildiğim ne varsa hepsini unuttum... Dünyada bir tek o ve ben varmışiz gibi...
Ruhuma dokunan olmadı ama kalbime dokunan oldu Oda kırdı geçti.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Onunla bir bütün oldum oda benimle 4 -5 sene kadar birlikteliğimiz oldu ikimizdede ilk aşktı sonrasında severek ayrılık durumu gerçekleşti aramıza ülkeler girdi duyduğuma göre biriyle yabancı bir kızla tanışmış o an zaten... neyse