Ben hiçbir ilişkiye kesinlikle evlilikle sonuçlanır diye başlamıyorum zaten. Bu karşımdaki insanın bana verdiği enerji ile alakalı. Her şey biraz zaman gösterir. Kendi kendine gelin güvey olmayı seven bir insan değilim.
En başta söylerse ben evlenmeyi düşünmüyorum haberin olsun diye biz de ilişkimizi ona göre yaşarız. Ki zaten ben de evlenmeyi düşünen bir insan değilim çok da işime gelir.
Evlilik düşünmeyen insanlar partnerlerine bunu ta en baştan söylemek zoruna bence. Kimseyi kullanmaya ve hayal kırıklığına uğratmaya hakkınız yok gidin kendiniz gibilerle takılın... Tabi bazı beyfendiler hem evlilik sorumluluğu istemeyip hem de gözü kaldığı kızı b*cermek istediği için oluyor bu tür sorunlar zaten...
Her kadın her erkek evlenir fakat kendine uygun bir ni bulunca. Sana diyorsa ben çok uzağim evlilik düşünmüyorum o seninle düşünmüyordur. Üç gün sonra sevdiği biri çıkar hemen evet der. Bu durumu o kadar çok gördümki bu sonuç hiç şaşmıyor. Bizdeki kadınlar kızlar kendini kandırmaya devam ediyor bu konuda.
Yaşadım bu durumu ben deli gibi severken o ilişki istemediğini evlilik düşünmediğini söyledi sözde beni seviyormuş ve arkadaş kalmak istedi hayatınızı ve psikolojinizi değmeyecek insanlar için heba etmeyin değmiyor gerçekten değmiyor
Evlilikte kişi üzerine hayal kurmak her ne kadar doğru olmasa da, insanoğlu işte.. Olabiliyor.. Fazla hayal kurmak ise, olumsuzluk karşısında fazlasıyla üzücü bir durumdur.. Bu nedenle, insan ister, hayal kurar ve dua eder.. Allah'da nasip ederse olur, nasip etmezse de insan kısmetine razı olur. İstemeyen birini zorlamak veya istemeye ikna etmek yersiz olur diye düşünüyorum.
ayrılırım , neden evlilik istemiyor şu an kendini hazır mı hissetmiyor yoksa hiç mi düşünmüyor ben evlenmek istemeyen birisi ile ilişkime devam edemezdim.
Ne kadar evlilik delisi olduğunuzu belli ederseniz erkek o kadar da hızlı gider kaçar, boşverin sizinle hayat düşünmeyeni siz neden düşünesiniz. Oluruna bırakın evlilik filan hiç demeyin. Benim nişanlımda evlenenlere bir ton saydırırdı bende hiç bir yorum yapmaz etmez sadece onu dinlerdim aman boş ver filan derdim. Şimdi biz evleniyoruz :))
Kendini hazır hissetmiyorsa o an gayet normal karşılarım ancak uzun seneler sevgili yapacak biri değilim ben. İşe ciddi bakmayan biriyle olmak istemem.