+1 yılDüşünüyorum ve inşallah kısa zamanda yoluna giricek hersey. Bu kadar iğrençlikle dolu bir hayat varken en azından sevdiğin karakteri güzel bir insanla nefes alma huzur bulma amacım var...
13 Yorumla- +1 yıl
Mutluluklar dilerim Allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
Iyi niyetle yaşayan her insana Allah gönlüne göre versin teşekkürler.
- +1 yıl
İnşallah Amin rica ederim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#SelamGençlik 🍀🍀
Evlilik hiç yaşamadım ve evlilik için acelem yok. Hayalim ya da kâlpten samimi duam hayatımda sadece bir kez evlenmek oldu niyetim de bu yönde. Aşk yoksa ben de yokum. Tek açmazım çok zor aşık oluşum. Bu sebeple yalnızım. Her şeyin başı can sağlığı ve huzur. Doğru biri var ve o da beni arıyor. Birbirimizi günün birinde bulacağız ben inanıyorum amin..🍀🍀
#TubaSueda 🍀🍀18 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir yorum İnşallah Amin Allah gönlüne göre versin güzel kalblisin kalbin temiz bu çok belli
- +1 yıl
Bu güzel yorumunla şeref duydum çok teşekkür ediyorum 😍😍
- +1 yıl
Allah senin de güzel gönlüne göre versin amin 🌺🌺
- +1 yıl
Rica ederim bende çok teşekkür ederim Allah razı olsun
- +1 yıl
Amin canım senden de Allah razı olsun, sevgiler..🌺🌺
- +1 yıl
Cümlemizden İnşallah Amin 😇😊☺️
- +1 yıl
Çok teşekkürler 😍😍
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılgörseli çok beğendim , nasip olursa ilerde evet
15 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim Allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
aminn
- +1 yıl
İnşallah Amin
- +1 yıl
teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Düşündüren biri olursa düşünürüm.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Hayır düşünmüyorum bir süre daha
13 Yorumla- +1 yıl
Peki Allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
İnşallah Amin
- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni seven olmadığı için düşünmüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Peki
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi ciddi anlamda istiyorum ama kendisiyle hayatımı gönül rahatlığıyla birleştirebileceğim o kadını bulamıyorum.
13 Yorumla- +1 yıl
Kısmet nasip her şey
- +1 yıl
Alın yazısı, hep mukadderat.
- +1 yıl
Aynen öyle katılıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Keşke ilk eşimle tekrar evlenebilsiem. Hata ettim 2. evlilik yaptım
13 Yorumla- +1 yıl
Allah yardımcın olsun artık
- +1 yıl
İnşallah Amin
Gizli Üye(25-29)+1 yılTesettürlü namaz kılan bir eş istiyorum, Dışarıda makyaj yapmayan, Sadece eşi için süslenen dar giyinmeyen, evi ile ilgilenecek ve çalışmayacak
114 Yorumla- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin
Cevap sahibi+1 yılAmin Allah razı olsun, sen nasıl düşünüyorsun peki bu konuda
- +1 yıl
Cümlemizden bu işler nasip kısmet olursa tabi evlenip doğru insanla yuva kurmak isterim
Cevap sahibi+1 yılYa aslında herşeyi o kadar zorlaştırdılar ki, harama ulaşmak çok kolayken heelaline varmak çok zor olmuş ne yazık ki
- +1 yıl
Kendim gibi birini bulayım direk nikah basarım
Cevap sahibi+1 yılValla bende aynı düşünüyorum, Sen nasıl birisisin ki? Birbimizi tanısak aslında, Uyuşup uyuşmadığımıza bakabiliriz belki
- +1 yıl
Bir insanı tanımak için uzun bir zaman gerekiyor iyice tanımak için anca o şekilde anlayabilirsin herşeyi
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim hb95765
Cevap sahibi+1 yılAslında her zaman için çok uzun süreç olması gerekmez zira birini 1 yıl gibi kısa sürede düşünce tarzını hayata bakışı, idealleri falan çok rahat tanımak için yeter de artar, bazen 30 yıllık evlilerin bile birbirinde yeni gördükleri özellikleri oluyor, Çok güzel demişsin kendime uyan biri olsa anında basacağım nikahı da bende kaç yıldır arıyorum kalbime mukabil bir kalp, sevmek sevilmek istiyorum, duygusal bir insanım, çabuk alışır zor vazgeçerim birini sevmek ve aile olmak istiyorum
- +1 yıl
Evet dedim çünkü doğru insanı bulmak onunla karşılaşmak kolay değildir karşındaki insanın doğru insan olması çok önemli
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle, Bende kendime uyan birisi bana denk ve gerçekten değer bilen öze önem veren birisi olsun istiyorum hayatımda yalnızlık gerçekten de zoe, Özelden çıksam mesaj atar mısın, seni tanımak isterim
- +1 yıl
Yok kalsın teşekkürler
+1 yılValla sadece hayırlısı için dua ederim sadece o kadar. En ufak gayretim, beklentim yok. Nasipse olur zaten diye bakarım
11 Yorumla- +1 yıl
En iyisi
evet ben 36 yaşındayım ve evlenmek istiyorum, eğer aşk evliliği yapamasam ailem beni görücü usulü evlendirecek (( : ama ben aşk evliliği istiyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
Her erkekte her kızda aynı değildir bu yüzden genelleme yapmamak gerekiyor
- +1 yıl
Önemli değil Allah büyük yardım eder siz yeterki umudunuzu ve ümidinizi kaybetmeyin umutlu ve ümitli olun
+1 yılAllah izin verirse mutlu bir ilişkim var seneye düşünüyorum 🙏 sen peki
21 Yorumla- +1 yıl
Allah mutlu mesut etsin bende düşünüyorum kısmet nasip olursa eğer
Aday bulursam olabilir ama işte benim koşullarım çoğuna ağır geliyor o yüzden kimse yok
15 Yorumla- +1 yıl
Allah gönlüne göre versin artık
- +1 yıl
İnşallah Amin sadece kafa dengi olması yetmiyor biliyorsun bu devirde her şey pahalı o yüzden karşı tarafın bu konuda anlayışlı olması lazım çünkü her şey masrafla oluyor
- +1 yıl
Hayırlısı olsun artık Allah gönlüne göre versin
+1 yılDüşünmüyorum, hayalim de yok istemiyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Anladım peki
- Aşk İlişkileri konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılAynen uyum saglamak🥳
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılŞu an düşünmüyorum.
İleride Allah bilir.11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle boş beleş şeyleri hayal etmiyorum ben.
12 Yorumla- +1 yıl
Peki anladım
Aşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Ben evde kaldım hiç sevgilim de olmadı zaten
126 Yorumla- +1 yıl
Allah büyük yardım eder umutlu ve ümitli ol hiçbir zaman umudunu ve ümidini kaybetme
- +1 yıl
Allah bilir bunu
- +1 yıl
- +1 yıl
Hepimizin zayıf yönleri var eksikleri var. Kendine inan ve seni yaratana inan ve duâ et. Daima ümitli ol ve pozitif ol pozitif bakabil hayata karşı😊
- +1 yıl
Farkında olmak çok şeyi değiştirir. Harekete geçin o halde😊
- +1 yıl
Ne gibi?
- +1 yıl
Yardımcı olabileceğim seylerse yönlendiririm eğer isterseniz
- +1 yıl
Derdini söylemeyen derman bulamazmış😊
Ne tür bi dert ki Dünyada ölümden başka her türlü derde devâ vardır yeterki çözüm için odaklanın😉 - +1 yıl
Burcunuz nedir?
Ön yargı amacıyla sormuyorum merak ediyorum sadece - +1 yıl
Çekingenlik genel oluyor evet fakat asla değiştirilmez değildir. Dışarı çıkın arkadaş edinin. Kalabalık ortamlara girin. Unutmayın sadece size özgü bir şey değil.
Tekrar ediyorum siz istemedikten sonra değişecek bir şey değil. Ve degismenize çok da gerek yok. Doğal olun sadece içinize kapanık olmayın çok yorulursunuz yoksa😇💙 - +1 yıl
Kusura bakma ama sende bunu basit görüyorsun çünkü sana da basit geliyor ama bunu yaşayan bilir dışarı çıkmak ortamlara girmek insan içine topluma karışmak benim için basit değil girdiğimde oldu okula askere gittim ama açılamadım bu hiç değişmedi çekingen utangaç içe dönük sessiz olmayı ben seçmedim bu benim tercihim değildi kontrol edemiyorum doğal halim bu ve hiç değişemedim hayatımı her yönden olumsuz etkiledi zamanla daha da içime kapandım ve artık yaşadığımı bile unuttum
- +1 yıl
Kusura bakmam basit görmüyorum bende çekingendim ve hala bazı konularda cekingenim burada değilim sadece.
Senin olan sana gelsin. Rabbim her şeyi gönlüne göre versin. - +1 yıl
Kabullenip devam et çünkü bazen bazı şeyleri değiştiremeyiz. Ve zaten kabullenmekten geçiyor her şey. En basitinden kendimde beğenmediğim herhangi bir özellik. Geçene kadar uğraşırsın mesela cilt problemi fakat geçmeyen bir şeyse şayet kabullenip yola öyle devam ederim. Seni olduğun gibi kabul eden biri illa çıkıcak duâ ederken bunları söyle. Beni her halimle kabul edecek birini çıkar karşıma de. Er ya da geç karşına çıkacaktır. Sabırla ve azimle bekle. Hemen cikmayabiliyor çünkü. Illa yakınından da çıkmaz dünyanın öbür ucundan gelir o kişi sana. Dikkatli ol. Yolun açık olsun🤲
- +1 yıl
Hem evde kalmak dert değil ki. Rica ederim
- +1 yıl
Kabullenmek de çok zor inan ki bu yüzden hep çaresiz kalıyorum ben hep sabrettim inandım bekledim ama bazı şeyler değişmiyor hatta bana bazı şeyler artık imkansız gelmeye başladı sadece evlilik konusu değil hayata dair her konuda yetersizim zayıfım güçsüzüm her konuda evde kaldım hayatımı kazanamadım yaşayamadım kendimi tamamlayamadım çok eksik kaldım bu çocukluktan bu yaşıma kadar oluşan gelişen bir durum ve telafisi yok gibi neyse soruyu meşgul ettim tekrar teşekkür ederim seninde yolun açık olsun
- +1 yıl
Allaha inan ve akışa bırak çok düşünme
- +1 yıl
Aynen hayırlısının kolayını🤲😇
+1 yılasla düşünmüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Peki
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Düşünmüyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Peki
- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılKısmet diyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle zaten
- +1 yıl
Zorla güzellik olmaz
- +1 yıl
O da doğru evet
Var ama kimse yok
11 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun artık
+1 yılHayır istemiyorum
11 Yorumla- +1 yıl