:) öyle derler. öpüşüp sonra özür dilerler. Sonra kızdan gelen sinyale göre işi ilerletirler. Sonra kız sorar biz neyiz diye. Sonra erkek ben bağlanmaya korkuyorum , umut vermek istemiyorum vb uydurur bilşeyler
Bana en son bulusmamizda bana yaz cevap gelmezse saat geç olsa da arayabilirsin falan dedi istedigin zaman gelirim falan da dedi niye böyle davranıyor ya 🤔
Evet. belki ciddi bir boyutta olsun istemiyor. güzel vakit geçirebileceği biri gibisin onun için. ama evlilik vs düşüneceği biri görmüyor seni. o yüzden temkinli ve yakınlığın senden olmasını istiyor
Soran
9 gü
Maalesef bu hep öyle sürmez ama nerden anladın sen bunları gece bulusmamizdan mı?
Çok var bu tiplerden. Bir kızın ilgisini hissettiklerinde yaparlar böyle numaralar. Gelir herşeyini anlatıyormuş paylaşıyormuş gibi de yakın davranır
Soran
9 gü
Aynen oyle sadece en yakinlarina anlattigi seyleri bana anlattigini söyledi, icip gelmis buraya ama kendimdeyim dedi, tayini çıkmış ama gidemiyorum dedi vs. Vs. Gelecekteki planlarindan bahsetti falan..
:) gitmeden de seni bir öpeyim diyor işte :) bak uyanığa. birde içiyor yani
Soran
9 gü
Ya gitmeyecekmis gitmek istemiyo.. hem öpmek falan da istemedi. Bi gun buraya gelmisti yine inememistim asagiya görüntülü aramak istedi inemeyince o zaman acaba seviyor mu dedim 🤔 özledi mi dedim..
Onun yerine koydum kendimi :) Hemen sevişecek biri olduğunu düşünse seni bir yere götürür doğrudan :) ama o kıvama gelmen için kapına geliyor , sana içini döküyor , ilgi gösteriyor. ama bunların hepsini kendi isteğinle koynuna girmen için yapıyor
Soran
8 gü
Yazdiklarini okuyunca bi tuhaf hissettim
Canknt35 | Aşk İlişkileri konusunda 710 görüş paylaştı.
Xper 7
9 gü
Türbanlı mı neden açılsın
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Soran
9 gü
Ha ha ha
saian1 | Aşk İlişkileri konusunda 360 görüş paylaştı.
sarılmaya kadar gelmiş konu ama söylememiş çok anlamsızca
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
9 gü
Ilk bulusmamizda arkadasca sarilalim mi dedi iste kabul etmedim. Dün bende istedim sarılmak.. Zaten normal bir sarilmaydi, arkadascada en fazla sarilabiliriz zaten..
Gizli Üye
9 gü
Cinsellik istiyorsa demek ki
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Soran
9 gü
Ama ne konuşurken ne buluştuğumuzda hic o konuları açmıyor ki.. Ben evlenip boşandım o konuyu dahi açmıyo..
Görüş sahibi
9 gü
Bizi bulmazsiniz bOyle mallari
Soran
9 gü
Ne anlamadım?
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
9 gü
Cok mu seviysn cocugu
Soran
9 gü
Yoo ne alaka arkadaşız biz
Görüş sahibi
9 gü
Ne kadar oldu bosanali
Soran
9 gü
2 yıldir ayriyiz işte..
Görüş sahibi
9 gü
Sexsiz 2 yil mi
efkârlı0619 | Aşk İlişkileri konusunda 153 görüş paylaştı.
Xper 5
9 gü
Bekle
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Soran
9 gü
Teşekkür ederim. Tek endişem evlenip boşanmış olmam; ama hiç o konuları açmıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
08Doğrudan sevişmeye geçmek istiyordur
Ciddi mi?
Evet. Aksi halde söylerdi
Ama hiç ne konuşurken ne görüştüğümüzde o konulari açmıyor ki..
Açmaz. Zaten ilginin farkında. Sarılıyorsunda. Bir sonraki sarılmada öpüşmeye başlayabilir hazırlıklı ol
Arkadasiz diyo ya guya arkadaşca öpüşmek diye biseyi de ben kabul etmem..
:) öyle derler. öpüşüp sonra özür dilerler. Sonra kızdan gelen sinyale göre işi ilerletirler. Sonra kız sorar biz neyiz diye. Sonra erkek ben bağlanmaya korkuyorum , umut vermek istemiyorum vb uydurur bilşeyler
Galiba izin vermem bu duruma..
Bence niyeti o
Teşekkür ederim ama zaman gösterecek galiba ya öyle ya da ilk bulusmada dedigi gibi sütten ağzı yandı yoğurdu üfleyerek yiyeceğiz
Aman dikkat et. Sen giderek ısınır umutlanırsın. Sen kıvamına geldiğinde faydalanır falan senden. Sarılma uzak dur
Inşallah niyeti o degildir yine teşekkürler
Rica ederim. Biraz geri çekilmelisin. Seni görmeye geleceği zaman hayırdır falan de. Ona ilgini belli etme artık
Hayırdır demek olmaz da artık inemeyecegimi söyleyim
Evet , biraz uzaklaşmalısın.
Bana en son bulusmamizda bana yaz cevap gelmezse saat geç olsa da arayabilirsin falan dedi istedigin zaman gelirim falan da dedi niye böyle davranıyor ya 🤔
İlgini farketmiş. Senin ona yaklaşmanı istiyor ki sorumluluk almadan faydalansın senden. Tam uyanık
Neden o bana yaklaşsa sorumluluk almış mı oluyor yani
Evet. belki ciddi bir boyutta olsun istemiyor. güzel vakit geçirebileceği biri gibisin onun için. ama evlilik vs düşüneceği biri görmüyor seni. o yüzden temkinli ve yakınlığın senden olmasını istiyor
Maalesef bu hep öyle sürmez ama nerden anladın sen bunları gece bulusmamizdan mı?
Çok var bu tiplerden. Bir kızın ilgisini hissettiklerinde yaparlar böyle numaralar. Gelir herşeyini anlatıyormuş paylaşıyormuş gibi de yakın davranır
Aynen oyle sadece en yakinlarina anlattigi seyleri bana anlattigini söyledi, icip gelmis buraya ama kendimdeyim dedi, tayini çıkmış ama gidemiyorum dedi vs. Vs. Gelecekteki planlarindan bahsetti falan..
:) gitmeden de seni bir öpeyim diyor işte :) bak uyanığa. birde içiyor yani
Ya gitmeyecekmis gitmek istemiyo.. hem öpmek falan da istemedi. Bi gun buraya gelmisti yine inememistim asagiya görüntülü aramak istedi inemeyince o zaman acaba seviyor mu dedim 🤔 özledi mi dedim..
yok yok. duygusallık bekleme ondan. her yaptığı taktik.
Zaten en son babanla belki bugün tanışırız demesinden şüphelendim 🤔
:) bir yandan da umut veriyor sana. Bu akşamda gelir mi :)
Ama ben evlenmeden öncede flört gibiydik ya ben ondan ilk basta kötü dusunmedim bu cocuktan sanırım..
Sanmiyorum, gelse de inmem zaten
Kim evli :)
Ben evlenip ayrildim..
:) o zaman tamda dediğim gibi. senden faydalanmak istiyor. uzaklaş
Ya ama bana hiç öyle hissettirmedi olabilir senin dediginde ama geçmisimi niye acmiyor hic sormuyor ne biliyim ya 😔 of
Daha baska seylerde var hic bana kötü hissettirmedi seviyor olamaz mı 🤔
Biliyor geçmişini zaten. evlenip ayrıldığını biliyor dur zaten. üzülürsün aman dikkat
Olamaz. Fiziki olarak beğeniyor olabilir. Ama biraz yakınlaşıp sonra tayini çıkar gider o. istemiyorum falan demesine bakma
Biliyo zaten ama hic sormuyo ben actim bi kere bu konuyu rahatsız olduğunu konuyu değiştirmeye çalıştığını farkettim.
Tamda istediği şekilde şekilleniyorsun. İstediği şekilde düşünüyorsun. akıllı biri :)
Yaa ben iyice kotu düşünmeye başladım şimdi 🤔 daha temkinli olmalıyım
Benim en samimi arkadasim bu cocugu seviyodu o cocuk bu niyetle o kıza yaklaşabilirdi ama niye ben yaa 🤔🤔
Seninle ilişki yaşayabilir , geçmişten kalan bir uhdesin belki sen.
Bana laf arasında ben kendime çok kızıyorum sende bana kızıyosundur belki dedi 🤔 benim aklima direk benim evlenmem geldi 🤔
Konuştuklarıyla adım adım işliyor kendine yaklaştırıyor seni.
Olabilir 😔 en samimi arkadasim ona açıldı diye engelledi biliyo musun taa liseden beri engelli onda 🤔
Onu da beğenmiyor demekki :)
Kaç buluşmada belli eder niyetini peki?
o bence sarılmaya devam edip senin istekli hale gelmeni bekler :) senden bir adım bekliyor sevişmek için
Hee oldu. Ne alaka ya, biliyo öyle bi kız olmadığımı. O teklif etse bile kabul etmeyecegimi
zaten öyle bir kız olmadığını bildiği için top çeviriyor seni öyle bir kız yapmaya çalışıyor
Nerdeyse seni o sanıcam nasıl da emin konuşuyorsun
Onun yerine koydum kendimi :)
Hemen sevişecek biri olduğunu düşünse seni bir yere götürür doğrudan :) ama o kıvama gelmen için kapına geliyor , sana içini döküyor , ilgi gösteriyor. ama bunların hepsini kendi isteğinle koynuna girmen için yapıyor
Yazdiklarini okuyunca bi tuhaf hissettim
Türbanlı mı neden açılsın
Ha ha ha
Cekingendir sen söyle
Ben evlenip boşandım bu yüzden daha temkinliyim
Yani sen bilirsin ama yanljs kişiyede temkinli olma olasılıgı var
Bilmiyorum bakalim zaman ne gösterecek
Hayırlısı be gilüm
Hayırlısı. Bisey hissediyosa söyler zaten..
İnşallah
İ k i sarıldınız diye aşıkmı olacak sana😂😂
Liseden sınıf arkadaşım.. 3 yıl aynı sınıfta okuduk..
Fark etmez
Bilmiyorum belki de öyle ama sarilmalari falan özlemis gibiydi
o kadar şey yapıp açılmamasıda çok saçma 😂😂
Daha 2 kere bulustuk sadece. Ilk defa sarıldık dün. Ama normal bir sarilmaydi zaten
Peki saçmaysa niye açılmıyor olabilir?
sarılmaya kadar gelmiş konu ama söylememiş çok anlamsızca
Ilk bulusmamizda arkadasca sarilalim mi dedi iste kabul etmedim. Dün bende istedim sarılmak.. Zaten normal bir sarilmaydi, arkadascada en fazla sarilabiliriz zaten..
Cinsellik istiyorsa demek ki
Ama ne konuşurken ne buluştuğumuzda hic o konuları açmıyor ki.. Ben evlenip boşandım o konuyu dahi açmıyo..
Bizi bulmazsiniz bOyle mallari
Ne anlamadım?
Cok mu seviysn cocugu
Yoo ne alaka arkadaşız biz
Ne kadar oldu bosanali
2 yıldir ayriyiz işte..
Sexsiz 2 yil mi
Bekle
Teşekkür ederim. Tek endişem evlenip boşanmış olmam; ama hiç o konuları açmıyor
Hmmm
Nasil anliycam niyetini bilmiyorum 🤔
Belli eder merak etme