Eşim astsubay doğuda üs bölgesinde görev yapacak ve 4 ayda bir gelecek. Bu süreç nasıl geçecek diye KS üyelerine sordum ve geneli benim eşimi aldatacağımı çok uzun bir süreç olduğunu söylemiş. Rabbim yaşatmasın öyle bir durum.
Cinsiyetini ve yaşını belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1024Aldatmaz
Hefr kadın aldatmaz yanlız bazı kadınların bunyeleri aşırı farklı koca akşam sabah sevsede yine aldatıyor okadar değışık anormal kadınlar gordum şok oldum
Terazi burcu kadınıysa aldatma ihtimali %98 gibi bişey akrep burcu kadınıysa %10000000 aldatır dayanamaz ama oglak başaksa hiçbişey yapmazlar hsbsnshs
Başak burcuyum.
Tamam bişey olmaz o zaman 😃 kendinizi tatmin edin öyle bişey olsa olcan düşünmüyorum
karşılaşığın insanlar ile alaklı bir sorun bu eğer aklını karıştıracak insanlar çıkar ise karsına bence de aldaırsın ama çıkmaz ise sorun olmaz
İnsanın kendi içinde olması lazım aldatması için bence
Uzakta diye neden aldatasin o kadarmi diycem de değildir yani
Aldatmaz tabiki de niye boyle bir soru sordun kendine şüphen mi var
Şu an sevdiğim suriye rakka operasyon hazırlığında en son 2 hafta önce görüştün ondan önce 10 ay önceydi emin ol karakter meselesi her dakika dua edip yasin okuyorum fetih suresi okuyorum dualar topluyorum sen kendinden eminsen elalemi boş ver
Rabbim hepsini korusun inşallah. Çok düşür eşimi seviyorum ve düşkün biriyim ona tek isteğim sağ salim gidip gelsin.
İnşallah bir şey olmayacak bol bol dua et dün telefonda konuşurken bomba atışları yapiyorlardı yüreğim hopladi korkudan tek çarem dua yapacak bisey yok rabbim ayaklarına taş değirmesin başımızdan eksik etmesin inşallah
tamamen kadını karakteriyle alakalı. kocası burnunun dibindeyken yapana da çok şahit oldum
Aldatmayaz. Ama zor bir durum. Sana kolaylık ve kısa sürede kavuşmayı diliyorum. Kocannda ayağına taş değmesin. Sağlıcakla gitsin. Saşlıcakla ve sana özlemle dönsün.
Onuru olan aldatmaz
Libidosuna yenik düşen aldatır
Karar senin
Allah sabır versin yani bu senin karakterine bağlı birazda
Allah korusun insan tabiki böyle bir şey düşünmüyor. şu an tek isteğim sağ salim gidip gelmesi.
Ama tabi insanların ihtiyaçları da olmuyor değil kendini dizginlemelisin
ihtiyaç ve karakter olayı. herkesi aynı kefeye koyamazsın
Bende askerim eşime guveniyorum esinde sana guveniyordur bu sitede herkes sapik ve abaza bakma yazdiklarina
Hayır tabii ki neden aldatsın
Bu kişiye göre değişir her kadın aldatmazki
Allah korkusu olursa aldatmaz
Kendine bağlı şeyi niye başkalarına soruyorsun ki?
Allah tan korkusu olmayan her haltı yer amaaaaaaa son nefesini nasıl verir onu bilemem tabi
Ne alaka kişi kendinden bilir işi, arkadaşımın eşi de doğuda üs bölgesinde asla böyle bir şeyin oluru yok evlenmeden sonuçta nasıl bir hayat yaşayacağını bilip ona evet diyorsun