Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada pubg dan başka kız da eklemiş onla filan oynuyorlar ama kız kaşar tipi de yok
Bazen bana sevmek boş boş demişti
Bazen bana sevmek boş boş demişti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O çocuk seninle gönül eğlenmek istemiş sen ise saf duygular ile yaklaşmışsın boş ver takma kafaya
Salla gitsin sevse kaşarda olsa o kızla konuşmaz
Kardeş instgramdan çıkarmisti etmişti ama
Bana en son dediği sevmek bazen boş bos triplere katlanmak değil dedii kendisi de trip atiyordu
Ben bunu instgrmadan engelledim ama wp fotomu geri koydum sıra eğlence bende bu sefer ben onun duygularıyla oynucam
Yahu neden oynuyorsun kızım salla gitsin ah alma gece gece
O benim ahımı aldıii benim gibi dürüst erkeklerle konuşmayan kız varken gitti basklarina tercih etti
O yavsadigi kızlardan biriisi dedi bana fake hesaptan yazmıştım kıza saçmalama o tipsize mi bakicam filan dedii eski sevgilime
Bence bütün kizlar böyle davranıyor
Nerde yanlış insan var onu seçiyor wp fotomu ona da açtım özellikle yazmasını sağlayıp dalga gecicem onlaa
Baya bi kinlenmissin ne oldu bu kadar aranızfa
Sözünde durmayıp beni saf sandı kız takio etti söz vemeisti bana etmicem eylemicem bunu suratına vurdum sen beni canım sandın hayırdır ya dedim hani kız takip etmicektin dedim kız sana geri takip yapmayınca geri cikardin dedim haklısın sana böyleahlaksizca davranmayi ben yaptım sana sert olcaktim dedii sonra bitirdi
Rahatsiz olduğumu kaç defa uyardım saman altından iş yürütüyor gibiydi
Ondan bı ara snapchatten fske hesap tan jstek attım direk fake Hesaba naber len yazmıştı
Özel bir şey sorucam da yazayımmı
Gözü dışarda olduğu o kadar netti ki benim sevgim ona ağır geldi
Gün gelir devran döner aynsini ona da yapcam
Kendi arkadaslrin haric kimseyle konuşma etme
Onla fotomu kaldırdı o kıza istek attı sonra olay böyle basladii
Yaz
Bekliyorum hadii
Yahu böyle biri için kafa yorma sevmiyor seni.
Sevilmeyecek biri değilim 6 ay olmuştu çıkalı
Onun eklediği kızlara 1000 basarim taş gibiyim
Unut artık onu
Niye ben hata yapmadım hata yapan zaten gelip şans istiyir benden
Bende onu diyorum hata yapmış özür dilememiş özür dilese affedeceksin ama o seni sevmiyor ve sen onun peşindesin hala
6 ay çıktı benle o kadar kolay mı sevmemek onun baktığı kızlar tipsiz bende o kızlardan çok guzelim kendisinin de tipi yok gerçi
Gelip şans isticek illa bana kaç erkek yazdii eskisi gibi olalım mı diye o günü bekliyorum
Gittim instgramdan engelledim onu ne zaman insthrama girsem o da giriyordu ayrıldıktan 2 gün sonra arkadaşı yazmıştı yenge kadirle aranız nasıl diye
Daha benim etkimden çıkamadı
Benim anlamadığım tipi olmayan insan niye bu kadar egolu
Wp ye tekrar fotomu koydum numarami silmedi ama intikam sırasi bende bu sefer ben onun duygularıyla oynucam
Seviyor
bi sebebi yok nnce
Bitirdiği için